Вернуться назад Распечатать

Овочевий суп в мультиварці

Овочевий суп в мультиварці
Супи і рагу – головні страви, які найбільше зручно готувати в мультиварці. Керуючись зручними режимами ви можете готувати супи без прямого контролю над процесом незалежно від тривалості варіння. З деякою різноманітністю овочевих супів в мультиварці ми розберемося далі.

Овочевий суп-пюре в мультиварці – рецепт


Пюреподібну текстуру та приємну в'язкість супу може надати цілий арсенал різноманітних овочів, але картопля серед них сміливо можна назвати одним з найпопулярніших. У нашому супі до основи з картоплі додасться солодкий порей.
Інгредієнти:

  • вершкове масло - 45 г;

  • часник - 6 зубчиків;

  • порей - 320 г;

  • картопля - 540 г;

  • борошно - 10 г;

  • овочевий бульйон - 14 л;

  • вершки - 115 мл


  • Приготування
    Розтопивши вершкове масло, використовуйте його в якості бази для пасерування кілець порею. Коли останні стануть більш прозорими, додайте кубики картоплі і посипте все борошном. Остання, в компанії картопляного крохмалю, зробить готовий суп гущі. Додайте подрібнені часникові зубки, а через півхвилини розведіть всі овочевим бульйоном з вершками. Додавши улюблених приправ за смаком, виставте режим «Суп» і залиште бульйон вирувати на півгодини.
    Якщо ви бажаєте приготувати пісний овочевий суп мультиварці, то замінити вершкове масло рослинним, а замість вершків додайте соєве молоко.

    Як приготувати овочевий суп з грибами в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 55 г;

  • часник - 2 зубки;

  • овочевий бульйон - 2 л;

  • печериці - 135 г;

  • томати - 370 г;

  • горошок - 45 г;

  • спаржева квасоля - 85 м;

  • яйця - 2 шт.


  • Приготування
    Приготуйте пасеровку з нарізаного цибулі, грибів і часнику. Додайте до отриманої засмажки кубики томатів, горошок і спаржу, а потім залийте все готовим бульйоном. Залиште варитися суп в однойменному режимі або режимі «Варка» на півгодини. У самому кінці додайте збиті яйця, перемішайте і залиште суп на 10 хвилин.

    Овочевий суп з куркою в мультиварці


    Інгредієнти:
    Овочевий суп в мультиварці


  • рис - 95 г;

  • савойська капуста - 135 г;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • морква - 75 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • куряче філе - 490 г;

  • бульйон овочевий - 17 л.


  • Приготування
    Розігрів масло, обсмажте не ньому шматочки селери з цибулею, морквою і часником. Додайте нашатковану капусту, почекайте, поки вона злегка зменшити в об'ємі. Останніми покладіть нарізану курятину, дайте їй схопитися і відразу ж залити все бульйоном. Проварити суп в однойменному режимі 15 хвилин, потім всипте рис і продовжуйте варіння ще 20 хвилин.