Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Окрошка на майонезі

Окрошка на майонезі

28-05-2016, 12:14
262
Окрошка на майонезі
Окрошка на майонезі, приготована за цим рецептом, - ароматне перше блюдо для вашого столу. Вона виходить дуже смачною, легкої і освіжаючої. Цю страву можна готувати з вареною ковбасою, м'ясом або навіть шинкою. Фантазуйте, експериментуйте і радуйте гостей оригінальними стравами!

Рецепт окрошки на воді з майонезом


Інгредієнти:

  • картопля – 175 г;

  • яйце – 115 г;

  • шинка натуральна – 110 г;

  • свіжі огірки – 85 м;

  • зелену цибулю і зелень – 95 г;

  • гірчиця готова – 15 мл;

  • майонез – 105 мл;

  • лимонний сік – 5 мл;

  • вода охолоджена – 15 л;

  • цукор і сіль – на смак.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати окрошку з майонезом, готуємо всі інгредієнти. Картоплю і яйця відварюємо до готовності в ковшичке, а потім остуджуємо, чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Шинку і свіжі огірки подрібнюємо точно також і складаємо все в каструлю. Додаємо рубану зелень, заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і вливаємо холодну воду. Після цього додаємо за смаком цукор, сіль, вводимо лимонний сік і розмішуємо.
    Далі в миску викладаємо трохи приготовленої густий частини окрошки, додаємо домашню гірчицю, перемішуємо і виливаємо вміст назад в каструлю. Знову перемішуємо і ставимо страву приблизно на 1 годину в холодильник. Після цього розливаємо окрошку на майонезі по тарілках і подаємо до столу зі свіжим чорним хлібом.

    Окрошка на мінеральній воді і майонезі


    Інгредієнти:

  • варена ковбаса – 435 г;

  • свіжі огірки – 3 шт.;

  • картопля – 5 шт.;

  • редиска – 65 г;

  • яйце велике – 135 г;

  • сметана нежирна – 55 мл;

  • майонез – 60 мл;

  • цибуля зелена і петрушка – 05 пучка;

  • спеції;

  • вода мінеральна – 985 мл.


  • Приготування
    Отже, першим ділом відварюємо круто яйця і картоплю до м'якості. Не гаючи часу, нарізаємо маленькими
    Окрошка на майонезі
    кубиками варену ковбасу і викладаємо в каструлю. Потім обполіскуємо свіжі огірки, шаткуємо їх дрібненько і додаємо до ковбаси. Редиску обробляємо, рубаємо соломкою і викладаємо в каструлю. Відварну картоплю спочатку остуджуємо, чистимо, кришимо кубиками і відправляємо в овочеву суміш. Зелену цибульку, петрушку та іншу свіжу зелень промиваємо, струшуємо, і рубаємо ножем. Яйця звільняємо від шкаралупи і дрібно нарізаємо. З'єднуємо всі інгредієнти в каструлі, підсолюємо за смаком, додаємо в окрошку сметану, майонез і заливаємо все мінеральною водою. Добре перемішуємо вміст і подаємо страву з чорним хлібом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати окрошку на кефірі?
    Як приготувати окрошку на кефірі?
    Неймовірно популярну окрошку готують на абсолютно різній основі. Однак найпоширенішим є цей легкий прохолодний супчик саме на кефірі. І далі
    Окрошка класична з ковбасою – рецепт
    Окрошка класична з ковбасою – рецепт
    З приходом теплих днів оновлюється наше меню, додаються страви зі свіжих овочів, на зміну гарячих супів приходять холодні. Найулюбленіше холодне
    Окрошка на мінералці
    Окрошка на мінералці
    Окрошка - одне з найулюбленіших весняних страв. Саме її готують з перших врожаїв зелені, редиски, огірків. До речі кажучи, зробити смачну окрошку
    Окрошка на квасі
    Окрошка на квасі
    Окрошка - знамените блюдо, яке швидко готується і швидко з'їдається. Якщо ви вирішили зробити цей чудовий суп своїй родині, то варто переглянути наші
    Окрошка на воді
    Окрошка на воді
    Окрошка може бути приготована не тільки на кефірі, сироватці, квасі або мінералці, але і на звичайній воді. Так-так, ви не помилилися! Про рецепти
    Окрошка на бульйоні
    Окрошка на бульйоні
    Основою для окрошки може виступати квас, айран, сироватка, або мінеральна вода, однак найбільш прижившимся і звичним рецептом вважається заснований