Як приготувати лосось?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати лосось. Страви з цієї риби виходять неймовірно смачними, пікантними і вважаються справжнім делікатесом. Готуються вони недовго і досить просто, тому впораються навіть початківці домогосподарки.
Інгредієнти:
лосось (стейки) – 6 шт.;
цибулина – 45 г;
часник – 3 зубчики;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
свіжа зелень кинзи – 05 пучка;
перець болгарський – 1 шт.
Для маринаду:
цибулина – 45 г;
майонез – 25 мл;
сир – 115 г;
спеції .
Для заливки:
майонез – 65 мл;
вода – 25 мл;
аджика – 1 ч. ложка;
спеції.
Приготування
Перед тим, як приготувати лосось в духовці, робимо маринад для риби. Беремо цибулину, чистимо її і подрібнюємо на дрібній тертці. Потім додаємо спеції і трохи майонезу. Ретельно все перемішуємо і обмазуємо отриманою масою рибні стейки, заздалегідь промиті і насухо обсушені. Маринуємо рибу 15 години, а тим часом обробляємо цибулю, часник і болгарський перець. Далі нарізаємо овочі півкільцями. Тепер застеляємо деко фольгою, підвертаючих злегка краю, щоб вийшли бортики. Промазуємо поверхню олією і викладаємо на дно подрібнену цибулю, потім перчик і часник. Кінзу обполіскуємо, струшуємо і руками нарываем на шматочки, посипаючи овочі. Замариновану рибу розподіляємо наступним шаром і відправляємо страву в розігріту духовку на 25 хвилин. Тим часом готуємо заливку: майонез розвести холодною водою, додаємо аджику і перемішуємо. Заливаємо рибу заправкою, а зверху посипаємо тертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин.
Інгредієнти:
черевця лосося – 1 кг;
майонез – 115 мл;
бульйон – 555 мл;
желатин – 10 г;
вода;
спеції.
Приготування
Черевця обробляємо, обробляємо на філе відварюємо в підсоленій в міру воді. Желатин заливаємо холодною водою, а потім прогріваємо і з'єднуємо з теплим бульйоном. Поділяємо суміш на 2 частини і в одну додаємо майонез. У формочки викладаємо варені рибні скибочки, заливаємо желатиновою сумішшю і прибираємо в холодильник застигати. Через годину дістаємо заготовки, доливаємо суміш з майонезом і даємо закуски повністю застигнути.
Інгредієнти:
лосось свіжий – 2 стейка;
картопля – 3 шт.;
лимон – 35 г;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Стейки посипаємо спеціями і залишаємо на 20 хвилин. Картоплю чистимо, розрізаємо кубиками і кидаємо у воду, щоб вийшов весь крохмаль. Лимон нарізаємо кільцями. Деко застеляємо фольгою, викладаємо стейки, зверху лимонні скибочки і навколо розкладаємо картоплю. Загортаємо все фольгою й запікаємо блюдо 30 хвилин.
Як приготувати стейк з лосося?
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для заливки:
Приготування
Перед тим, як приготувати лосось в духовці, робимо маринад для риби. Беремо цибулину, чистимо її і подрібнюємо на дрібній тертці. Потім додаємо спеції і трохи майонезу. Ретельно все перемішуємо і обмазуємо отриманою масою рибні стейки, заздалегідь промиті і насухо обсушені. Маринуємо рибу 15 години, а тим часом обробляємо цибулю, часник і болгарський перець. Далі нарізаємо овочі півкільцями. Тепер застеляємо деко фольгою, підвертаючих злегка краю, щоб вийшли бортики. Промазуємо поверхню олією і викладаємо на дно подрібнену цибулю, потім перчик і часник. Кінзу обполіскуємо, струшуємо і руками нарываем на шматочки, посипаючи овочі. Замариновану рибу розподіляємо наступним шаром і відправляємо страву в розігріту духовку на 25 хвилин. Тим часом готуємо заливку: майонез розвести холодною водою, додаємо аджику і перемішуємо. Заливаємо рибу заправкою, а зверху посипаємо тертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин.
Як приготувати черевця лосося?
Інгредієнти:
Приготування
Черевця обробляємо, обробляємо на філе відварюємо в підсоленій в міру воді. Желатин заливаємо холодною водою, а потім прогріваємо і з'єднуємо з теплим бульйоном. Поділяємо суміш на 2 частини і в одну додаємо майонез. У формочки викладаємо варені рибні скибочки, заливаємо желатиновою сумішшю і прибираємо в холодильник застигати. Через годину дістаємо заготовки, доливаємо суміш з майонезом і даємо закуски повністю застигнути.
Як приготувати лосось в духовці з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Стейки посипаємо спеціями і залишаємо на 20 хвилин. Картоплю чистимо, розрізаємо кубиками і кидаємо у воду, щоб вийшов весь крохмаль. Лимон нарізаємо кільцями. Деко застеляємо фольгою, викладаємо стейки, зверху лимонні скибочки і навколо розкладаємо картоплю. Загортаємо все фольгою й запікаємо блюдо 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лосось в духовці у фользі
Приготувати прекрасне блюдо, яке напевно всім сподобається, дуже просто, особливо скориставшись нашими рецептами. Розповімо, як оригінально запекти
Маринований лосось
Шведський маринований лосось (гравлакс) - екзотичне блюдо для нашої країни, адже за автентичним рецептом рибу прямо в буряковому маринаді закопують
Стейк з лосося
Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми
Лосось з овочами
У правильне і збалансоване харчування для нашого організму обов'язково повинні входити м'ясо, риба, овочі. І в сьогоднішній статті ми поговоримо про
Лосось з картоплею
Лосось з картоплею - відмінне блюдо для обіду або вечері в колі родини. Приготувати його зовсім нескладно. І ви в цьому переконаєтеся, ознайомившись
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з