Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як запекти щуку в духовці?

Як запекти щуку в духовці?

28-05-2016, 10:20
723
Як запекти щуку в духовці?
Щука – риба дуже смачна, але її треба вміти приготувати. Як запекти щуку в духовці цілком і шматочками, читайте нижче.

Як запекти щуку в духовці у фользі?


Інгредієнти:

  • велика щука – 1 шт.;

  • морква – 200 г;

  • цибуля – 400 г;

  • рис довгозернистий – 150 г;

  • сіль;

  • гірчиця – 25 г;

  • сметана – 90 г;

  • лимон – половинка;

  • яйце – 1 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • перець чорний мелений.


  • Приготування
    Готуємо щуку: зчищають луску. Виймаємо нутрощі, зябра. Промиваємо тушку. Натираємо її сіллю, перцем і подрібненим часником. Рис відварюємо, а потім промиваємо. Цибулю чистимо, ріжемо кубиками (близько 100 г), подрібнюємо моркву. Пасеруємо цибулю до прозорого стану, потім кладемо моркву, солимо, перчимо і тушкуємо до м'якого стану. Змішуємо рис з овочами. Вбиваємо яйце, кладемо приправи і гарненько вимішуємо. На деко в 2 шари вистилаємо фольгу. Цибулю ріжемо кільцями і розкладаємо по листу фольги. Рисом з овочами фаршируємо щуку. Черевце зашиваємо. Укладаємо рибку на цибульну подушку. Сметану змішати з гірчицею. Лимон нарізаємо часточками. Змащуємо щуку заливкою. Зверху розміщуємо гуртки лимона. Накриваємо фольгою, скріплюючи краю. Фарширована щука, запечена в духовці, буде готова приблизно через 1 годину 20 хвилин при 180 градусах.

    Щука, запечена в духовці зі сметаною – рецепт


    Інгредієнти:

  • щука цілком – 1 шт.;

  • масло натуральне вершкове – 30 г;

  • сметана – 800 г;

  • сіль;

  • лимон – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Щуку чистимо та миємо. Зверху робимо невеликі косі надрізи. Натираємо тушку сіллю і спеціями, а також маслом. Потім укладаємо її в глибокий лист. Відправляємо рибку в духовку і запікаємо до рум'яності. Потім заливаємо її сметаною, вкриваємо деко фольгою і при 150 градусах витримуємо в духовці ще близько 30 хвилин. готову рибку можна полити лимонним соком.

    Як запекти щуку в духовці з картоплею?


    Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;

  • цибуля – 500 г;

  • часник – 4-5 зубчиків;

  • щука – 1 шт.;

  • сіль;

  • майонез – 90 г;
  • Як запекти щуку в духовці?

  • перець.


  • Приготування
    Очищену щуку ріжемо на шматочки товщиною близько 2 см, підсолюємо їх, перчимо і додаємо подрібнений часник. Подрібнюємо 100 г цибулі додаємо його до риби, перемішуємо і залишаємо приблизно на годинку. Чистимо картоплю, ріжемо його великими брусочками, розподіляємо по листу, солимо, перчимо та посипаємо цибулею, нарізаною півкільцями. Знову підсолюємо і перчимо. Зверху наносимо сіточку з майонезу. Розміщуємо шматочки риби, також наносимо на них трохи майонезу. Запікаємо При 180 градусах близько 40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Щука, запечена у фользі
    Щука, запечена у фользі
    Дуже ефектно виглядатиме на святковому столі смачна фарширована щука, яку рекомендуємо запекти з використанням фольги. Використовуючи докладно
    Щука в духовці у фользі
    Щука в духовці у фользі
    Сьогодні все рідше з'являється щука в нашому меню і абсолютно марно! Адже ця риба дуже корисна і неймовірно смачна, особливо якщо приготувати її за
    Як приготувати щуку в духовці у фользі?
    Як приготувати щуку в духовці у фользі?
    Рецепти, які докладно описані далі, напевно, оцінять всі любителі риби. Пропонуємо урізноманітнити урочистий стіл неймовірним, вельми ефектним
    Як фарширувати щуку?
    Як фарширувати щуку?
    Кожне свято господинь намагаються придумати щось нове для додання столу краси і вишуканості. Одне з найцікавіших на вигляд і приголомшливих на смак
    Як приготувати фаршировану щуку?
    Як приготувати фаршировану щуку?
    Якщо ваш чоловік завзятий рибалка і часто привозить додому рибку, то варто навчитися не тільки її смажити і варити. Здивуйте свою половинку
    Запечена щука
    Запечена щука
    Щука - одна з найсмачніших риб, яку ще називають царською, так як здавна вона була головною прикрасою столу на багатьох святах. І сьогодні ми