Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як фарширувати щуку?

Як фарширувати щуку?

5-07-2015, 22:55
2 088
Як фарширувати щуку?
Фарширована риба – прикраса будь-якого святкового столу. Як правило, жоден банкет не обходиться без такої страви. У цій статті ми розповімо, як приготувати фаршировану щуку. На перший погляд здається, що це дуже складно. Але це зовсім не так. Потрібно лише трохи терпіння і акуратності. Дотримуючись наших порад крок за кроком, у вас все обов'язково вийде на вищому рівні, а ваші близькі будуть просто в захваті!

Рецепт фаршированої щуки в духовці


Інгредієнти:

  • щука – 1 шт.;

  • яйця – 2 шт.;

  • молоко – 500 мл;

  • морква – 1 шт.;

  • хліб білий – 230 г;

  • часник – 1 зубчик;

  • цибуля – 4 шт.;

  • рослинне масло – 3 ст. ложки;

  • майонез – 3 ст. ложки;

  • сіль;

  • чорний мелений перець.


  • Приготування
    Щуку акуратненько чистимо, щоб шкіра залишилася неушкодженою. Черевце розкривати не потрібно. Потім рибку миємо й обсушуємо. Далі гострим ножем робимо надріз навколо риб'ячої голови і обережно знімаємо шкіру. Тепер відрізаємо голову, вирізаємо зябра і промиваємо голову. Виймаємо нутрощі з риби. Акуратно знімаємо м'ясо з кісток, перекручуємо його, додаємо подрібнений хліб, часник і ще раз пропускаємо все через м'ясорубку. Половину цибулі і моркву подрібнюємо і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо овочі до фаршу, туди розбиваємо яйця, солимо і перчимо. Отриманою масою щільно набиваємо шкірку, зашиваємо нитками і змащуємо майонезом. Голову теж промазуємо майонезом. Що залишився лук ріжемо кільцями і кладемо у форму, вливаємо трохи води, кладемо щуку, фаршировану цілком, і запікаємо близько 1 години при 180 градусах.

    Щука фарширована рисом


    Інгредієнти:

  • щука – 1 шт.;

  • рис відварний – 1 склянка;

  • яйця – 2 шт.;

  • сало свиняче з прорізом – 230 г;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Як фарширувати щуку?

    Рибу миємо, зрізаємо голову і акуратно знімаємо шкіру. Важливо, щоб вона залишилася цілою, без пошкоджень. Відокремлюємо філе від кісточок, пропускаємо його разом з салом і відварним рисом через м'ясорубку. Додаємо сіль, спеції, вбиваємо яйця і добре перемішуємо. Отриманою масою фаршируємо шкіру щуки, викладаємо її на деко, промазанный маслом, приставляємо голову і відправляємо в розігріту духовку. Готуємо близько години при температурі 180-190 градусів. Якщо хочеться, щоб утворилася рум'яна кірочка, рибку попередньо можна змастити майонезом або сметаною. Готову фаршировану щуку нарізаємо порційними шматочками, прикрашаємо часточками лимона, маслинами, зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фарширована щука
    Фарширована щука
    Жодне старорусское свято не обходилося без фаршированої щуки на столі. Ошатно прикрашена, щука була одним з головних страв святкового застілля.
    Як приготувати фаршировану щуку?
    Як приготувати фаршировану щуку?
    Якщо ваш чоловік завзятий рибалка і часто привозить додому рибку, то варто навчитися не тільки її смажити і варити. Здивуйте свою половинку
    Запечена щука
    Запечена щука
    Щука - одна з найсмачніших риб, яку ще називають царською, так як здавна вона була головною прикрасою столу на багатьох святах. І сьогодні ми
    Страви з щуки - рецепти приготування
    Страви з щуки - рецепти приготування
    Щука є нежирної рибою і відмінно підходить для дієтичного харчування. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами приготування страв з щуки.
    Щука в сметані
    Щука в сметані
    Щука - чудова смачна рибка. І сьогодні ми розповімо, як її правильно поєднувати зі сметаною. Таке цікаве і ситне страву можна приготувати у вихідний
    Як засолити щуку?
    Як засолити щуку?
    Щука - смачна і популярна риба на наших столах. Готують її різними способами: смажать, варять, тушкують, запікають. І сьогодні ми розповімо, як її