Щука в духовці у фользі

Щука, запечена у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як запекти щуку в духовці у фользі, випатрайте тушку і обполосніть її. Розділіть ріпчасту цибулю і один з лимонів на товсті кільця і розподіліть їх на деку. З решти лимона вичавте сік і змішайте його з зеленню кропу, часником і розтопленим маслом. Приправте рибу пучкою солі всередині і зовні, покладіть кріп в черевну порожнину. Накрийте деко зі щукою листом фольги і залиште її на 25 хвилин при 190 градусах.
Рецепт приготування щуки у фользі в духовці
Як ми встигли помітити раніше, щука – сухувата риба, яку краще подавати з великою кількістю соусу або запікати з соковитою начинкою, на зразок тієї, що ми вирішили запропонувати вам в цьому рецепті, що складається з грибів і цибулі.
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши рибу, прийміть за просту начинку, яка складається з подрібнених глив та цибулі, які слід спасерувати разом. Коли зайва волога з грибів випарується, додайте пюрированный часник і лимонний сік в сковороду. Наповніть черевну порожнину риби отриманою начинкою і зафіксуйте стінки черевця зубочистками. Залиште рибу запікати при 190 градусах близько години, спершу накривши листом фольги, на перші 40 хвилин, а потім залишивши підрум'янитися 20.
Щука в фользі в духовці з картоплею
Як і з іншою рибою, разом зі щукою під листом фольги можна запікати і різноманітні овочеві гарніри, наприклад, бульби картоплі.
Інгредієнти:
Приготування
Виберіть найбільш дрібні картопляні бульби, збризніть їх маслом і рясно посоліть. Тушку щуки також присипте сіллю і наповніть черевце сумішшю з майонезу, зелень кропу і цибулевих кілець. Зверху приправити рибу сіллю і викладіть лимонні дольки. Виклавши щуку на деко і розподіливши картопля навколо неї, накрийте рибу листом фольги і додайте готуватися. Скільки запікати щуку у фользі в духовці визначається розмірами самої риби, так, тушка середнього розміру зазвичай готується не більш півгодини при 190 градусах.
Щука в духовці у фользі зі сметаною
Проблема приготування у фользі полягає в тому, що риба під нею не підрум'янюється, але ми виправимо цю ситуацію з допомогою нехитрого соусу і технології запікання.
Інгредієнти:

Приготування
Випатрайте і обполосніть черевну порожнину риби. Спасеруйте печериці разом з морквою до повного випаровування грибний вологи. Приправте начинку, з'єднайте з каперсами. З'єднайте томатну пасту зі сметанним соусом і змішайте гриби з морквою з 2/3 отриманого соусу. Поставте щуку в духовку на 30 хвилин при 180 накривши деко фольгою. За 7 хвилин до закінчення приготування зніміть фольгу, а щуку змастіть соусом, що залишився і дайте підрум'янитися.
Рекомендуємо добрі рецепти

Горбуша в фользі в духовці
Якщо напередодні урочистості у вас з'явилося бажання вразити гостей неймовірним стравою - скористайтеся запропонованими рецептами. Далі розповімо, як

Як приготувати щуку в духовці у фользі?
Рецепти, які докладно описані далі, напевно, оцінять всі любителі риби. Пропонуємо урізноманітнити урочистий стіл неймовірним, вельми ефектним

Як приготувати скумбрію в духовці у фользі?
Скумбрію можна впевнено вважати найбільш простий рибкою, яка піддається практично будь-якого способу приготування. Щоб блюдо вийшло напевно смачним і

Як приготувати фаршировану щуку?
Якщо ваш чоловік завзятий рибалка і часто привозить додому рибку, то варто навчитися не тільки її смажити і варити. Здивуйте свою половинку

Запечена щука
Щука - одна з найсмачніших риб, яку ще називають царською, так як здавна вона була головною прикрасою столу на багатьох святах. І сьогодні ми

Щука в сметані
Щука - чудова смачна рибка. І сьогодні ми розповімо, як її правильно поєднувати зі сметаною. Таке цікаве і ситне страву можна приготувати у вихідний