Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як правильно посмажити рибу?

Як правильно посмажити рибу?

28-05-2016, 10:20
547
Як правильно посмажити рибу?
Риба – дуже корисний продукт. А щоб з нього вийшло істинно смачне блюдо, є деякі тонкощі приготування. Як правильно посмажити рибу на сковороді, читайте нижче.

Як правильно посмажити червону рибу на сковороді?


Інгредієнти:

  • риба червона – 1 кг;

  • цибуля – 250 г;

  • панірувальні сухарі;

  • перець;

  • морква – 180 г;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • олія рослинна;

  • сіль.


  • Приготування
    Рибу нарізаємо на стейки, приблизно на 15 см завтовшки. Натираємо їх сіллю і перцем. Залишаємо на півгодини, щоб вони промариновались. Шаткуємо півкільцями цибулю, подрібнюємо на тертці моркву. На сковороду спочатку кладемо цибулю пасеруємо його близько 5 хвилин, а потім кладемо моркву і готуємо до її м'якості. Яйця збиваємо, макаємо в них шматочки риби, а потім паніруємо їх у сухарях. Викладаємо стейки на сковороду і смажимо з двох сторін. Час смаження з кожної зі сторін приблизно 7 хвилин. При подачі викладаємо стейки на цибулю з морквою. А як гарнір добре подати розсипчастий рис.

    Як правильно посмажити рибу минтай?


    Інгредієнти:

  • минтай – 600 г;

  • борошно;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • сіль;

  • цибуля – 150 г;

  • сухарі панірувальні.


  • Приготування
    Філе риби відокремлюємо від скелета, підсолюємо. Цибулю шаткуємо і пасеруємо на олії до рум'яності. Потім кожне філе ріжемо навпіл поперек волокон. На одну половинку кладемо цибулю і прикривають зверху другою частиною. Отриманий рибний сендвіч паніруємо в борошні, потім в яйці і паніруємо в сухарях. Відправляємо рибу на сковороду і готуємо з двох боків до золотистої скоринки.

    Як правильно посмажити річкову рибу на сковороді?


    Інгредієнти:

  • плотва – 10 шт.;

  • сіль;

  • перець;

  • пшеничне борошно – 170 г;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Річкову рибу чистимо від луски. Зрізаємо плавники. Голову можна відрізати також, а можна і залишити. Але тоді варто видалити зябра. Видаляємо нутрощі і добре промиваємо. У кожній рыбешке робимо поперек надрізи. Це
    Як правильно посмажити рибу?
    потрібно, щоб після смаження не відчувалися дрібні кісточки. Рибку солимо, перчимо і обвалюємо в борошні. Смажимо її з двох боків до рум'яності.

    Як правильно посмажити заморожену рибу?


    Уся морська риба продається в замороженому вигляді. І щоб її правильно приготувати, потрібно знати деякі правила.
    Рибу перед смаженням треба розморозити. Оптимальним варіантом буде заздалегідь вийняти її з морозилки і помістити в холодильник. Коли тушки повністю розморозяться, рибу чистимо, посипаємо спеціями і залишаємо маринуватися. А потім рибку паніруємо і смажимо до готовності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посмажити горбушу?
    Як посмажити горбушу?
    Горбуша, приготовлена будь-яким способом, завжди незрівнянна. Однак у процесі створення страви з неї слід врахувати, що риба трохи суха, тому далі
    Як запекти щуку в духовці?
    Як запекти щуку в духовці?
    Приготуйте незрівнянне блюдо з щуки і підкорите гостей своїми чудовими кулінарними вміннями. Адже далі описані рецепти, як правильно і зовсім
    Риба в вершках в духовці
    Риба в вершках в духовці
    Риба - це корисний і дієтичний продукт, а якщо вона ще приготовлена в вершках в духовці - то страва буде дивовижно ніжним і смачним. Пропонуємо
    Смажений пеленгас
    Смажений пеленгас
    Смажений пеленгас - смачне і просте у приготуванні блюдо. Її можна подати до столу з овочевим салатом або картоплею. Ми пропонуємо вам декілька
    Смажений минтай
    Смажений минтай
    З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
    Минтай в сметані
    Минтай в сметані
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.