» » Як посмажити горбушу?

Як посмажити горбушу?

Як посмажити горбушу?
Смажена горбуша – відмінну страву, яке можна подати на святковий стіл або порадувати домашніх, урізноманітнивши повсякденне меню. У нашій статті мова піде про те, як посмажити горбушу, щоб вона була приголомшливо соковитою і неймовірно смачною.

Як правильно посмажити горбушу на сковороді?


Інгредієнти:

  • горбуша свіжа – 1250 г;

  • борошно – 90 г;

  • олія рослинна;

  • суха приправа для риби;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, рибу очищаємо, видаляємо всі плавці, акуратно потрошимо і відрізаємо голову з хвостом. Оброблену тушку промиваємо, промаківающімі паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками, товщиною близько 4 сантиметрів кожен. Складаємо скибочки в глибоку тарілку, приправляємо з усіх боків спеції, перемішуємо і маринуємо 20 хвилин.
    У плоску тарілку висипаємо гіркою борошно, додаємо приправу для риби і по черзі вмочаємо горбушу в ароматну суху суміш. У сковороді розігріваємо гарненько олію, викладаємо рівним шаром рибні шматочки і обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку по 3 хвилинки. Гарячі стейки акуратно знімаємо і викладаємо на блюдо.

    Як посмажити філе горбуші на сковороді?


    Інгредієнти:

  • філе горбуші – 1 кг;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • лимон – 1 шт.;

  • спеції – на смак;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Філе нарізаємо шматочками, скроплюємо соком лимона, обсипаємо з усіх боків спеціями і маринуємо 30 хвилин. У сковороду наливаємо рослинне масло, розжарюємо його як слід і викладаємо підготовлені рибні скибочки. Обсмажуємо горбушу до готовності, а потім викладаємо на блюдо і посипаємо свіжою зеленню петрушки.

    Як смачно посмажити горбушу в клярі?


    Інгредієнти:

  • горбуша свіжа – 980 р;

  • олія рослинна.


  • Для маринаду:

  • оцет – 45 мл;

  • лимон – 45 г;

  • спеції ;

  • зелень петрушки.


  • Для кляру:

  • молоко – 285 мл;

  • борошно – 95 г;

  • яйце відбірне – 1 шт.;
  • Як посмажити горбушу?

  • олія рослинна – 15 мл


  • Приготування
    Рибу обробити, потрошимо, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. В піалі змішуємо оцет з лимонним соком, додаємо подрібнену петрушку і спеції. Заливаємо рибку приготовленим маринадом і залишаємо на 25 хвилин.
    Тим часом готуємо кляр: в холодне молоко розбиваємо яйця, вливаємо олію і всипаємо просіяне борошно. Замариновані шматочки опускаємо в кляр і обсмажуємо на розігрітій масло до утворення скоринки.
    Додав: admin | 28-05-2016, 10:20
    Переглядів: 249