Смажена горбуша – відмінну страву, яке можна подати на святковий стіл або порадувати домашніх, урізноманітнивши повсякденне меню. У нашій статті мова піде про те, як посмажити горбушу, щоб вона була приголомшливо соковитою і неймовірно смачною.
Як правильно посмажити горбушу на сковороді?
Інгредієнти: горбуша свіжа – 1250 г; борошно – 90 г; олія рослинна; суха приправа для риби; спеції. Приготування Отже, рибу очищаємо, видаляємо всі плавці, акуратно потрошимо і відрізаємо голову з хвостом. Оброблену тушку промиваємо, промаківающімі паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками, товщиною близько 4 сантиметрів кожен. Складаємо скибочки в глибоку тарілку, приправляємо з усіх боків спеції, перемішуємо і маринуємо 20 хвилин.
У плоску тарілку висипаємо гіркою борошно, додаємо приправу для риби і по черзі вмочаємо горбушу в ароматну суху суміш. У сковороді розігріваємо гарненько олію, викладаємо рівним шаром рибні шматочки і обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку по 3 хвилинки. Гарячі стейки акуратно знімаємо і викладаємо на блюдо.
Як посмажити філе горбуші на сковороді?
Інгредієнти: філе горбуші – 1 кг; масло рослинне – 20 мл; лимон – 1 шт.; спеції – на смак; свіжа зелень. Приготування Філе нарізаємо шматочками, скроплюємо соком лимона, обсипаємо з усіх боків спеціями і маринуємо 30 хвилин. У сковороду наливаємо рослинне масло, розжарюємо його як слід і викладаємо підготовлені рибні скибочки. Обсмажуємо горбушу до готовності, а потім викладаємо на блюдо і посипаємо свіжою зеленню петрушки.
Як смачно посмажити горбушу в клярі?
Інгредієнти: горбуша свіжа – 980 р; олія рослинна. Для маринаду:
оцет – 45 мл; лимон – 45 г; спеції ; зелень петрушки. Для кляру:
молоко – 285 мл; борошно – 95 г; яйце відбірне – 1 шт.; олія рослинна – 15 мл Приготування Рибу обробити, потрошимо, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. В піалі змішуємо оцет з лимонним соком, додаємо подрібнену петрушку і спеції. Заливаємо рибку приготовленим маринадом і залишаємо на 25 хвилин.
Тим часом готуємо кляр: в холодне молоко розбиваємо яйця, вливаємо олію і всипаємо просіяне борошно. Замариновані шматочки опускаємо в кляр і обсмажуємо на розігрітій масло до утворення скоринки.