Як приготувати шашлик з свинини на мангалі?

Як правильно приготувати смачний шашлик зі свинини на мангалі?
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть часниковий зубок з дрібкою солі в пасту, додайте прянощі і кефір, влийте суміш до порізаним шматочками свинини. Слідом відправте подрібнену зелень петрушки і цибулю, порізану великими кільцями. Тепер ретельно перемішайте, гарненько розімніть м'ясо, втираючи маринад на шматочки, і поставте в холодильник на 2 години.
Після закінчення часу приступайте до обсмажуванню шашлику над тліючим вугіллям, попередньо нанизавши шматочки на шампур. Готовність можна перевірити, надрізавши м'ясо: якщо випливає з нього сік прозорий – страва готова.
Як приготувати соковитий і м'який шашлик зі свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Добре промийте м'ясо, наріжте невеликими шматками і визначте в каструлю. Цибулю необхідно очистити, порізати великими кільцями, посипати сіллю і трохи розім'яти руками.
Лимон промийте, обсушіть і розріжте на часточки. Потім до м'яса додайте цибулю і лимон, вичавлюючи з останнього сік. Залийте свинину охолодженої мінералкою, інтенсивно перемішуючи м'ясо зі спеціями, накрийте тарілкою і визначте під прес. Приберіть майбутній шашлик приблизно на 3 години маринуватися в холод.
Тепер нанизуйте шматочки і цибульні кільця на шампури і смажте традиційним способом над тліючим вугіллям до рум'яної скоринки. Готовий шашлик перекладіть в глибокий посуд і подавайте гарячим.
Як приготувати маринад з оцтом для шашлику з свинини?
Інгредієнти:

Приготування
Змішайте в сотейнику спочатку всі сухі спеції з цукром, додаючи гірчицю, томатний соус і вустер, ретельно перемішайте і влийте яблучний оцет. Розмістіть посуд на середньому вогні. Після закипання маринаду потрібно трохи побурлить (5 хвилин буде достатньо), а потім зніміть його з вогню, повністю охолодіть і змішайте з шматочками свинини. Залиште м'ясо в маринаді на 2 години (не більше), після чого можете сміливо приступати до обжарке.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик зі свинини з оцтом
Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані

Шашлик на мінералці
Одним з популярних методів підготовки м'яса для шашлику є маринування його в мінеральній воді. Далі опишемо кілька цікавих рецептів такого чудового

Шашлик в духовці на шпажках
Не варто засмучуватися, якщо вихід на пікнік не вдався з якоїсь причини. Смачний, запаморочливо ароматний шашлик можна посмажити і на домашній кухні.

Шашлик зі свинини в кефірі
Шашлик - це смачне і популярне блюдо в нашій країні. Варіантів створення цієї смакоти існує багато. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети

Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з

Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування