Шашлик з ківі
Сьогодні ми розповімо вам оригінальний спосіб, як замаринувати шашлик з ківі. М'ясо, приготоване з цим екзотичним фруктом, виходить неймовірно ніжним і фантастично соковитим. Маринується воно всього півгодини, тому, якщо ви раптом не встигли підготувати м'ясо перед пікніком, не турбуйтеся, а скористайтеся нашими рекомендаціями.
Інгредієнти:
свиняча шия – 985 г;
ківі стиглий – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 210 г;
спеції .
Приготування
М'ясо добре промиваємо, викладаємо на обробний стіл і витираємо акуратно серветкою. Далі розрізаємо свинину на порційні шматочки невеликих розмірів і натираємо кожен спеціями за смаком. Цибулини очистити від сухого лушпиння, шаткуємо тонкими кільцями і змішуємо з м'ясними заготовками. З ківі зрізаємо волохату шкірку і шаткуємо фруктову м'якоть на крупній терочке. Отриману фруктову кашку додаємо до м'яса, розмішуємо і залишаємо на 45 хвилин маринуватися. Після цього нанизуємо шашлик з ківі на шампури і смажимо над вугіллям приблизно 15-20 хвилин, до готовності.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 13 кг;
ківі стиглий – 155 г;
цибуля – 155 г;
перець червоний болгарський – 105 г;
спеції;
свіжа зелень – для прикраси;
листя салату – 05 пучка;
коріандр мелений – за смаком.
Приготування
Ківі і цибулину очистити і подрібнюємо за допомогою блендера. В отриману масу додаємо за смаком спеції і мелений коріандр. Залишився цибулю чистимо, шаткуємо кільцями, болгарський перець обробляємо і рубаємо часточками. М'ясо ретельно промиваємо, витираємо серветкою зайву вологу і яловичину нарізаємо порційними шматочками. Після цього натираємо заготовки спеціями і заливаємо приготовленим раніше маринадом. Кидаємо до м'яса цибульні кільця і шматочки перцю. Ретельно все перемішуємо, зверху накриваємо тарілкою і ставимо скляну банку, наповнену водою. Маринуємо яловичину близько години, а потім викладаємо в чашу мультиварки, заливаємо маринадом з овочами, вибираємо «Випічку» і готуємо 45 хвилин. Після цього викладаємо шашлик у форму для випічки, скроплюємо водою і запікаємо рівно 10 хвилин. Далі розкладаємо готовий шашлик на сервірувальне блюдо, застелене зеленими салатними листям, і посипаємо страву за бажанням рубаною свіжої зеленню.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 25 кг;
цибуля – 6 шт;
ківі – 4 шт.;
майонез – 205 мл;
спеції;
лавровий лист;
кетчуп – 175 г;
листя салату – для подачі.
Приготування
Перш ніж починати готувати шашлик зі свинини, необхідно зробити маринад з ківі. Отже, беремо м'якоть свинини, обробляємо, очищаємо від плівок, нарізаємо великими шматочками і складаємо в глибоку каструлю. Тепер чистимо цибулю шаткуємо його кільцями, підсолюємо і добре розминаємо руками до тих пір, поки він не пустить сік. Далі кидаємо його в м'ясо, приправляємо шашлик спеціями і заправляємо майонезом. Ківі промиваємо, зрізаємо шкірку і подрібнюємо кубиками. Додаємо фрукти до м'яса, ретельно все перемішуємо і прибираємо на 40 хвилин на холод. По закінченні вказаного часу, акуратно виймаємо ківі з маринаду, шматочки свинини нанизуємо рівномірно на шампури, не надто щільно притискаючи їх один до одного. Цибульні кільця краще не насаджувати, щоб він не згорів в процесі приготування. Тепер укладаємо шампури на висоті приблизно 20 сантиметрів від вугілля і починаємо смажити м'ясної шашлик, не забуваючи періодично перевертати. Через 20 хвилин соковите, смачне і м'яке м'ясо повністю приготується, і його можна буде подавати на стіл зі свіжими овочами, зеленню і запеченим у вугіллі картоплею.
Рецепт шашлику з ківі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо добре промиваємо, викладаємо на обробний стіл і витираємо акуратно серветкою. Далі розрізаємо свинину на порційні шматочки невеликих розмірів і натираємо кожен спеціями за смаком. Цибулини очистити від сухого лушпиння, шаткуємо тонкими кільцями і змішуємо з м'ясними заготовками. З ківі зрізаємо волохату шкірку і шаткуємо фруктову м'якоть на крупній терочке. Отриману фруктову кашку додаємо до м'яса, розмішуємо і залишаємо на 45 хвилин маринуватися. Після цього нанизуємо шашлик з ківі на шампури і смажимо над вугіллям приблизно 15-20 хвилин, до готовності.
Шашлик з яловичини з ківі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ківі і цибулину очистити і подрібнюємо за допомогою блендера. В отриману масу додаємо за смаком спеції і мелений коріандр. Залишився цибулю чистимо, шаткуємо кільцями, болгарський перець обробляємо і рубаємо часточками. М'ясо ретельно промиваємо, витираємо серветкою зайву вологу і яловичину нарізаємо порційними шматочками. Після цього натираємо заготовки спеціями і заливаємо приготовленим раніше маринадом. Кидаємо до м'яса цибульні кільця і шматочки перцю. Ретельно все перемішуємо, зверху накриваємо тарілкою і ставимо скляну банку, наповнену водою. Маринуємо яловичину близько години, а потім викладаємо в чашу мультиварки, заливаємо маринадом з овочами, вибираємо «Випічку» і готуємо 45 хвилин. Після цього викладаємо шашлик у форму для випічки, скроплюємо водою і запікаємо рівно 10 хвилин. Далі розкладаємо готовий шашлик на сервірувальне блюдо, застелене зеленими салатними листям, і посипаємо страву за бажанням рубаною свіжої зеленню.
Шашлик, маринований в ківі
Інгредієнти:
Приготування
Перш ніж починати готувати шашлик зі свинини, необхідно зробити маринад з ківі. Отже, беремо м'якоть свинини, обробляємо, очищаємо від плівок, нарізаємо великими шматочками і складаємо в глибоку каструлю. Тепер чистимо цибулю шаткуємо його кільцями, підсолюємо і добре розминаємо руками до тих пір, поки він не пустить сік. Далі кидаємо його в м'ясо, приправляємо шашлик спеціями і заправляємо майонезом. Ківі промиваємо, зрізаємо шкірку і подрібнюємо кубиками. Додаємо фрукти до м'яса, ретельно все перемішуємо і прибираємо на 40 хвилин на холод. По закінченні вказаного часу, акуратно виймаємо ківі з маринаду, шматочки свинини нанизуємо рівномірно на шампури, не надто щільно притискаючи їх один до одного. Цибульні кільця краще не насаджувати, щоб він не згорів в процесі приготування. Тепер укладаємо шампури на висоті приблизно 20 сантиметрів від вугілля і починаємо смажити м'ясної шашлик, не забуваючи періодично перевертати. Через 20 хвилин соковите, смачне і м'яке м'ясо повністю приготується, і його можна буде подавати на стіл зі свіжими овочами, зеленню і запеченим у вугіллі картоплею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик зі свинини з оцтом
Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані
Як приготувати шашлик з свинини на мангалі?
Не секрет, що саме з свинини шашлик виходить особливо смачною. Далі розповімо, як посмажити його на тліючих вугіллях, попередньо замаринувавши в
Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення
Шашлик зі свинини в кефірі
Шашлик - це смачне і популярне блюдо в нашій країні. Варіантів створення цієї смакоти існує багато. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети
Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з
Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування