Як посмажити яловичу печінку?

Докладно про те, як посмажити яловичу печінку оригінально і смачно ми розповімо в наступних рецептах.
Як смачно посмажити печінку яловичу з цибулею?
Одним з головних компаньйонів яловичої печінки вважається ріпчасту цибулю. Він надає готовому страві не тільки приємний аромат і солодкуватий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви не знали, як посмажити яловичу печінку, щоб вона була м'якою, то секрет простий – її просто не потрібно пересмажувати. В рамках даного рецепту ми розділимо печінка на нетовсті пластини, щоб приготування з кожної зі сторін зайняло не більше двох хвилин.
Спершу на розтопленому маслі спасеруйте цибулю, доки той не набуде карамельний відтінок, на це піде приблизно 10-15 хвилин за умови, що жар буде не надто сильним. Після, цибулю перекладають на окрему тарілку, а замість нього на вогонь відправляється печінку. Шматочки приправляють з кожної зі сторін, а потім обсмажують по парі хвилин.
Знявши печінка з вогню, влийте на сковороду цитрусовий сік, поверніть туди ж цибулю і додайте подрібнену петрушку. Після перемішування, викладіть цибулю з зеленню поверх печінки.
Як краще посмажити яловичу печінку на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як правильно посмажити яловичу печінку, її необхідно очистити, сполоснути, нарізати на пластини,

На сковороді вытопите жир з бекону, перекладіть хрусткі шматочки на серветки, а на залишки жиру карамелизируйте цибулю. Через 7-10 хвилин смаження додайте до цибулі гриби, а коли волога з них випарується, влийте оцет, додайте шавлія і залийте все водою. Покладіть печиво поверх, накрийте все кришкою і пропарте близько 5 хвилин. Подавайте, посипавши беконом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити свинячу печінку?
Чудово урізноманітнити звичайний домашній обід допоможуть рецепти, наведені у статті. Розповімо, як незвично посмажити свинячу печінку. Таким блюдом

Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
Посмажити звичайну печінку - досить проста справа, проте зробити блюдо смачним, ніжним і м'яким не кожен зможе. Тому далі опишемо, як правильно

Як загасити курячу печінку?
Курячу печінку складно зіпсувати в процесі приготування. Такі страви завжди виходять смачними, а шматочки чудово ніжними і м'якими. Далі опишемо, як

Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт
Якщо в сім'ї є переконані противники страв з печінки, запропонуйте їм дуже смачні оладки на основі цього продукту. Запропоновані далі рецепти описані

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними