Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити свинячу печінку?

Як посмажити свинячу печінку?

27-05-2016, 21:01
919
Як посмажити свинячу печінку?
Свинячу печінку можна посмажити не гірше м'яса, а як це зробити, ми вам зараз розповімо.
Печінка – продукт дуже смачний і корисний, але багатьом людям вона не подобається лише тому, що виходить жорсткою і сухою. У чому ж полягає головний секрет і чому в одних господинь вона виходить соковитою, а в інших – ні? Давайте дізнаємося, як правильно посмажити печінку свинячу.

Як смачно посмажити свинячу печінку на сковороді?


Інгредієнти:

  • свиняча печінка охолоджена – 455 г;

  • спеції;

  • олія рослинна ;

  • борошно – 55 р.


  • Приготування
    Печінка гарненько промиваємо, замочуємо і залишаємо у воді приблизно на 2 години. Далі рідину зливаємо, а продукт обсушуємо, ріжемо шматочками і відбиваємо, загорнувши в целофановий чистий пакет. Після цього обвалюємо підготовлені скибочки в борошні, присипаємо за смаком сіллю і викладаємо заготовки на сковороду з олією. Обсмажуємо печінку близько хвилини з одного боку, а потім підрум'янюємо до готовності з іншого. В самому кінці протикаємо шматочки шпажкою і, якщо з м'яса виділиться прозора рідина, значить печінка готова.

    Як смачно посмажити свинячу печінку?


    Інгредієнти:

  • свиняча печінка охолоджена – 515 м;

  • яйце велике – 2 шт.;

  • борошно – 20 г;

  • сіль – 5 р;

  • масло рослинне – 25 мл


  • Приготування
    Печінку промиваємо, обробляємо і прибираємо на 35 хвилин у холодильник. Після, нарізаємо її шматочками, засовуємо в пакет і злегка відбиваємо качалкою. Для приготування кляра у мисці збиваємо яйця з сіллю, додаємо борошно і перемішуємо. У сковороду наливаємо трохи масла, розжарюємо його і викладаємо шматочки печінки, вмочивши їх спочатку в кляр. Обсмажуємо кілька хвилин з усіх боків, прикривши зверху кришкою.

    Як посмажити свинячу печінку з цибулею?


    Інгредієнти:

  • печінка охолоджена свиняча – 415 г;

  • цибуля – 45 г;

  • масло рослинне – 25 мл;

  • спеції;

  • свіжа зелень .
  • Як посмажити свинячу печінку?


    Приготування
    Печінка обполіскуємо, заливаємо холодною водою і залишаємо години на 2 щоб позбавити продукт від зайвої гіркоти і неприємного запаху. Потім витираємо рушником, нарізаємо шматочками і підсолюємо за смаком. Далі обвалюємо печінку в борошні й обсмажуємо в розпеченому рослинному маслечко до рум'яного стану. Тим часом чистимо цибулю шаткуємо його кільцями і кидаємо в сковороду до печінці. Обсмажуємо все разом ще 5 хвилин, помішуючи, а потім подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню. Ось і все, тепер ви знаєте, як смачно і правильно посмажити свинячу печінку з цибулею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
    Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
    Посмажити звичайну печінку - досить проста справа, проте зробити блюдо смачним, ніжним і м'яким не кожен зможе. Тому далі опишемо, як правильно
    Як посмажити яловичу печінку?
    Як посмажити яловичу печінку?
    Не можна заперечувати користь яловичої печінки і вводити її в раціон іноді просто необхідно. Якщо ваші стосунки з цим продуктом не задалися,
    Свиняча печінка, смажена з цибулею
    Свиняча печінка, смажена з цибулею
    Готується свиняча печінка смажена з цибулею абсолютно не складно, досить швидко і виходить дуже приємною на смак. Таке блюдо відмінно підійде до
    Смажена куряча печінка з цибулею
    Смажена куряча печінка з цибулею
    Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
    Печінка в клярі
    Печінка в клярі
    Якщо ви любите печінку, але не знаєте рецептів для її приготування, то ми підкажемо вам безліч цікавих варіантів. Сьогодні поговоримо про
    Скільки варити печінку?
    Скільки варити печінку?
    Печінка - корисний і ніжний продукт, але далеко не всі господині знають, як її правильно готувати. І сьогодні ми детально розберемо, скільки хвилин