Як посмажити свинячу печінку?

Печінка – продукт дуже смачний і корисний, але багатьом людям вона не подобається лише тому, що виходить жорсткою і сухою. У чому ж полягає головний секрет і чому в одних господинь вона виходить соковитою, а в інших – ні? Давайте дізнаємося, як правильно посмажити печінку свинячу.
Як смачно посмажити свинячу печінку на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Печінка гарненько промиваємо, замочуємо і залишаємо у воді приблизно на 2 години. Далі рідину зливаємо, а продукт обсушуємо, ріжемо шматочками і відбиваємо, загорнувши в целофановий чистий пакет. Після цього обвалюємо підготовлені скибочки в борошні, присипаємо за смаком сіллю і викладаємо заготовки на сковороду з олією. Обсмажуємо печінку близько хвилини з одного боку, а потім підрум'янюємо до готовності з іншого. В самому кінці протикаємо шматочки шпажкою і, якщо з м'яса виділиться прозора рідина, значить печінка готова.
Як смачно посмажити свинячу печінку?
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, обробляємо і прибираємо на 35 хвилин у холодильник. Після, нарізаємо її шматочками, засовуємо в пакет і злегка відбиваємо качалкою. Для приготування кляра у мисці збиваємо яйця з сіллю, додаємо борошно і перемішуємо. У сковороду наливаємо трохи масла, розжарюємо його і викладаємо шматочки печінки, вмочивши їх спочатку в кляр. Обсмажуємо кілька хвилин з усіх боків, прикривши зверху кришкою.
Як посмажити свинячу печінку з цибулею?
Інгредієнти:

Приготування
Печінка обполіскуємо, заливаємо холодною водою і залишаємо години на 2 щоб позбавити продукт від зайвої гіркоти і неприємного запаху. Потім витираємо рушником, нарізаємо шматочками і підсолюємо за смаком. Далі обвалюємо печінку в борошні й обсмажуємо в розпеченому рослинному маслечко до рум'яного стану. Тим часом чистимо цибулю шаткуємо його кільцями і кидаємо в сковороду до печінці. Обсмажуємо все разом ще 5 хвилин, помішуючи, а потім подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню. Ось і все, тепер ви знаєте, як смачно і правильно посмажити свинячу печінку з цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
Посмажити звичайну печінку - досить проста справа, проте зробити блюдо смачним, ніжним і м'яким не кожен зможе. Тому далі опишемо, як правильно

Як посмажити яловичу печінку?
Не можна заперечувати користь яловичої печінки і вводити її в раціон іноді просто необхідно. Якщо ваші стосунки з цим продуктом не задалися,

Свиняча печінка, смажена з цибулею
Готується свиняча печінка смажена з цибулею абсолютно не складно, досить швидко і виходить дуже приємною на смак. Таке блюдо відмінно підійде до

Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися

Печінка в клярі
Якщо ви любите печінку, але не знаєте рецептів для її приготування, то ми підкажемо вам безліч цікавих варіантів. Сьогодні поговоримо про

Скільки варити печінку?
Печінка - корисний і ніжний продукт, але далеко не всі господині знають, як її правильно готувати. І сьогодні ми детально розберемо, скільки хвилин