Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
Печінка відноситься до субпродуктів. Багато обходять її стороною, віддаючи перевагу м'ясу. І даремно, адже цей продукт містить багато вітамінів та інших корисних речовин. Як смачно посмажити печінку з цибулею, читайте в цій статті.
Інгредієнти:
яловича печінка – 700 г;
сіль;
цибуля – 120 г;
пшеничне борошно – 80 г;
олія рослинна рафінована.
Приготування
Вимиту печінка нарізаємо порційними шматочками. Ріжемо цибулю півкільцями. Кожен шматочок паніруємо в борошні. Після цього підготовлену печінку і цибулю, нашатковану півкільцями, відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. З одного боку обсмажуємо близько 7 хвилин, потім перевертаємо, підсолюємо і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні до готовності.
Інгредієнти:
куряча печінка – 450 г;
борошно вищого сорту пшеничне – 40 г;
сіль;
цибуля – 130 г;
олія рафінована рослинна;
чорний мелений перець.
Приготування
Курячу печінку миємо й обсушуємо. Прибираємо всі сполучні тканини і прожилки. Печінку ріжемо на шматочки. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. У борошно кладемо сіль, перчик і добре розмішуємо. Кожен шматочок обвалюємо, надлишки борошна обтрушуемо. Розігріваємо олію. Кладемо в нього запаніровані шматочки печінки і обсмажуємо на сильному вогні. Потім перевертаємо і смажимо з другої сторони. Після цього печінка прибираємо зі сковороди, якщо треба, додаємо рослинне масло, кладемо цибулю і пасеруємо до прозорості. Тепер повертаємо печінку на сковороду, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин на невеликому вогні. Ну а якщо хочеться отримати печінка з підливою, то в кінці можна додати сметану і влити трохи води. Коли рідина закипить, печінка з підливою готова для подачі.
Інгредієнти:
свиняча печінка – 500 г;
зелень ;
сіль;
цибуля – 140 г;
спеції.
Приготування
Печінку промиваємо, надлишок вологи промаківающімі сухою серветкою, видаляємо пленочки і жили. Тепер нарізаємо печінку шматочками і обвалюємо в борошні. Шаткуємо півкільцями цибулю. Спочатку пасеруємо цибулю до прозорого стану, потім додаємо до нього свинячу печінку, обсмажуємо до рум'яності. Солимо за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо близько 10 хвилин періодично розмішуючи. В кінці притрушиваем блюдо подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Як посмажити яловичу печінку з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту печінка нарізаємо порційними шматочками. Ріжемо цибулю півкільцями. Кожен шматочок паніруємо в борошні. Після цього підготовлену печінку і цибулю, нашатковану півкільцями, відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. З одного боку обсмажуємо близько 7 хвилин, потім перевертаємо, підсолюємо і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні до готовності.
Як посмажити курячу печінку з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку миємо й обсушуємо. Прибираємо всі сполучні тканини і прожилки. Печінку ріжемо на шматочки. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. У борошно кладемо сіль, перчик і добре розмішуємо. Кожен шматочок обвалюємо, надлишки борошна обтрушуемо. Розігріваємо олію. Кладемо в нього запаніровані шматочки печінки і обсмажуємо на сильному вогні. Потім перевертаємо і смажимо з другої сторони. Після цього печінка прибираємо зі сковороди, якщо треба, додаємо рослинне масло, кладемо цибулю і пасеруємо до прозорості. Тепер повертаємо печінку на сковороду, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин на невеликому вогні. Ну а якщо хочеться отримати печінка з підливою, то в кінці можна додати сметану і влити трохи води. Коли рідина закипить, печінка з підливою готова для подачі.
Як смачно посмажити свинячу печінку з цибулею на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, надлишок вологи промаківающімі сухою серветкою, видаляємо пленочки і жили. Тепер нарізаємо печінку шматочками і обвалюємо в борошні. Шаткуємо півкільцями цибулю. Спочатку пасеруємо цибулю до прозорого стану, потім додаємо до нього свинячу печінку, обсмажуємо до рум'яності. Солимо за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо близько 10 хвилин періодично розмішуючи. В кінці притрушиваем блюдо подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити свинячу печінку?
Чудово урізноманітнити звичайний домашній обід допоможуть рецепти, наведені у статті. Розповімо, як незвично посмажити свинячу печінку. Таким блюдом
Як загасити курячу печінку?
Курячу печінку складно зіпсувати в процесі приготування. Такі страви завжди виходять смачними, а шматочки чудово ніжними і м'якими. Далі опишемо, як
Свиняча печінка, смажена з цибулею
Готується свиняча печінка смажена з цибулею абсолютно не складно, досить швидко і виходить дуже приємною на смак. Таке блюдо відмінно підійде до
Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними