Печінка відноситься до субпродуктів. Багато обходять її стороною, віддаючи перевагу м'ясу. І даремно, адже цей продукт містить багато вітамінів та інших корисних речовин. Як смачно посмажити печінку з цибулею, читайте в цій статті.
Як посмажити яловичу печінку з цибулею?
Інгредієнти: яловича печінка – 700 г; сіль; цибуля – 120 г; пшеничне борошно – 80 г; олія рослинна рафінована. Приготування Вимиту печінка нарізаємо порційними шматочками. Ріжемо цибулю півкільцями. Кожен шматочок паніруємо в борошні. Після цього підготовлену печінку і цибулю, нашатковану півкільцями, відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. З одного боку обсмажуємо близько 7 хвилин, потім перевертаємо, підсолюємо і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні до готовності.
Як посмажити курячу печінку з цибулею?
Інгредієнти: куряча печінка – 450 г; борошно вищого сорту пшеничне – 40 г; сіль; цибуля – 130 г; олія рафінована рослинна; чорний мелений перець. Приготування Курячу печінку миємо й обсушуємо. Прибираємо всі сполучні тканини і прожилки. Печінку ріжемо на шматочки. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. У борошно кладемо сіль, перчик і добре розмішуємо. Кожен шматочок обвалюємо, надлишки борошна обтрушуемо. Розігріваємо олію. Кладемо в нього запаніровані шматочки печінки і обсмажуємо на сильному вогні. Потім перевертаємо і смажимо з другої сторони. Після цього печінка прибираємо зі сковороди, якщо треба, додаємо рослинне масло, кладемо цибулю і пасеруємо до прозорості. Тепер повертаємо печінку на сковороду, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин на невеликому вогні. Ну а якщо хочеться отримати печінка з підливою, то в кінці можна додати сметану і влити трохи води. Коли рідина закипить, печінка з підливою готова для подачі.
Як смачно посмажити свинячу печінку з цибулею на сковороді?
Інгредієнти: свиняча печінка – 500 г; зелень ; сіль; цибуля – 140 г; спеції. Приготування Печінку промиваємо, надлишок вологи промаківающімі сухою серветкою, видаляємо пленочки і жили. Тепер нарізаємо печінку шматочками і обвалюємо в борошні. Шаткуємо півкільцями цибулю. Спочатку пасеруємо цибулю до прозорого стану, потім додаємо до нього свинячу печінку, обсмажуємо до рум'яності. Солимо за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо близько 10 хвилин періодично розмішуючи. В кінці притрушиваем блюдо подрібненою зеленню. Приємного апетиту!