Як загасити курячу печінку?
Куряча печінка – один з тих продуктів, до яких не можна бути байдужим: вони або по смаку, або ні. Останні навряд чи утворюються рецептами цього матеріалу, в той час як перші неодмінно знайдуть для себе нові ідеї для меню. Про те, як загасити курячу печінку оригінально, ми розповімо нижче.
Це блюдо – справжнє свято для всіх шанувальників курячих потрухів. Крім головного героя цього матеріалу – печінки – ми будемо гасити і курячі шлунки, а зробити страву більш ситним допоможе картопля і смачна сметанна підлива.
Інгредієнти:
курячі шлунки - 280 м;
куряча печінка - 520 г;
вустерширський соус - 35 мл;
картопляні бульби - 320 г;
ріпчаста цибуля - 85 м;
гострий перець - за смаком;
часникові зубки - 4 шт.;
сметана - 210 г;
бульйон - 165 мл
Приготування
Перед тим, як правильно загасити курячу печінку, її необхідно неодмінно сполоснути і обсушити. Так як куряча печінка не містить великих проток і плівки, витрачати довгий час на її очищення не потрібно. Разом з печінкою сполосніть і шлунки.
Прийміть за овочі: цибулю подрібніть і поставте пассероваться на середньому вогні. Очищені бульби картоплі розділіть на невеликі кубики. До засмажки з цибулі додайте пюрированный часник і гострий перець. Слідом плесніть вустерширський соус, а потім додайте курячі потрухи. Посоливши, дочекайтеся, поки печінка схопиться, після чого покладіть картопляні кубики і залийте все бульйоном. Коли картопля дійде до напівготовності, влийте сметану і залиште все гаситися ще на 7 хвилин.
Класичне доповнення до курячої печінки – лук і ароматні сушені трави. Взявши в якості бази цей простий рецепт ви зможете варіювати страви з курячої печінки на свій смак.
Якщо хочете отримати густу підливу, то посипте печінка чайною ложкою борошна перед додаванням рідини.
Інгредієнти:
куряча печінка - 530 г;
ріпчаста цибуля - 280 м;
часникові зубки - 3 шт.;
сушений майоран, паприка - по 1 ст. ложці;
томатна паста - 5 р.
Приготування
Прополоснув шматочки курячої печінки, обсушіть їх. Розділіть ріпчасту цибулю на кільця і спасеруйте їх до прозорості. До шматочках цибулі додайте печінку, щедро посоліть вміст сковороди і доповніть травами. Останніми видавіть часникові зубки, а через півхвилини покладіть томатну пасту і розведіть всі половиною склянки води. Томіть печінка на середньому вогні до повної готовності.
Як загасити курячу печінку з картоплею в сметані?
Це блюдо – справжнє свято для всіх шанувальників курячих потрухів. Крім головного героя цього матеріалу – печінки – ми будемо гасити і курячі шлунки, а зробити страву більш ситним допоможе картопля і смачна сметанна підлива.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як правильно загасити курячу печінку, її необхідно неодмінно сполоснути і обсушити. Так як куряча печінка не містить великих проток і плівки, витрачати довгий час на її очищення не потрібно. Разом з печінкою сполосніть і шлунки.
Прийміть за овочі: цибулю подрібніть і поставте пассероваться на середньому вогні. Очищені бульби картоплі розділіть на невеликі кубики. До засмажки з цибулі додайте пюрированный часник і гострий перець. Слідом плесніть вустерширський соус, а потім додайте курячі потрухи. Посоливши, дочекайтеся, поки печінка схопиться, після чого покладіть картопляні кубики і залийте все бульйоном. Коли картопля дійде до напівготовності, влийте сметану і залиште все гаситися ще на 7 хвилин.
Як смачно загасити курячу печінку з цибулею на сковороді?
Класичне доповнення до курячої печінки – лук і ароматні сушені трави. Взявши в якості бази цей простий рецепт ви зможете варіювати страви з курячої печінки на свій смак.
Якщо хочете отримати густу підливу, то посипте печінка чайною ложкою борошна перед додаванням рідини.
Інгредієнти:
Приготування
Прополоснув шматочки курячої печінки, обсушіть їх. Розділіть ріпчасту цибулю на кільця і спасеруйте їх до прозорості. До шматочках цибулі додайте печінку, щедро посоліть вміст сковороди і доповніть травами. Останніми видавіть часникові зубки, а через півхвилини покладіть томатну пасту і розведіть всі половиною склянки води. Томіть печінка на середньому вогні до повної готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
Посмажити звичайну печінку - досить проста справа, проте зробити блюдо смачним, ніжним і м'яким не кожен зможе. Тому далі опишемо, як правильно
Підлива з курячої печінки
Легко урізноманітнити навіть наймізерніший і досить простий гарнір здатна саме підлива. І сьогодні ми поділимося рецептами цього чудесного доповнення
Куряча печінка в сметанному соусі
Неймовірно смачно приготувати звичайну курячу печінку, лише доповнивши страва оригінальними, але доступними компонентами. Далі розповімо, як зробити
Смажена куряча печінка з цибулею в сметані
Простий рецепт курячої печінки, смажену з цибулею, містить кілька нехитрих секретів, знаючи які можна приготувати просто відмінний обід або вечеря з
Печінка в сметані з цибулею і морквою
Сьогодні ми хочемо поділитися з вами самим смачним рецептом приготування печінки в сметані з цибулею і морквою. Готується ця страва дуже швидко і
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке