» » Як загасити курячу печінку?

Як загасити курячу печінку?

Як загасити курячу печінку?
Куряча печінка – один з тих продуктів, до яких не можна бути байдужим: вони або по смаку, або ні. Останні навряд чи утворюються рецептами цього матеріалу, в той час як перші неодмінно знайдуть для себе нові ідеї для меню. Про те, як загасити курячу печінку оригінально, ми розповімо нижче.

Як загасити курячу печінку з картоплею в сметані?


Це блюдо – справжнє свято для всіх шанувальників курячих потрухів. Крім головного героя цього матеріалу – печінки – ми будемо гасити і курячі шлунки, а зробити страву більш ситним допоможе картопля і смачна сметанна підлива.
Інгредієнти:

  • курячі шлунки - 280 м;

  • куряча печінка - 520 г;

  • вустерширський соус - 35 мл;

  • картопляні бульби - 320 г;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • гострий перець - за смаком;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • сметана - 210 г;

  • бульйон - 165 мл


  • Приготування
    Перед тим, як правильно загасити курячу печінку, її необхідно неодмінно сполоснути і обсушити. Так як куряча печінка не містить великих проток і плівки, витрачати довгий час на її очищення не потрібно. Разом з печінкою сполосніть і шлунки.
    Прийміть за овочі: цибулю подрібніть і поставте пассероваться на середньому вогні. Очищені бульби картоплі розділіть на невеликі кубики. До засмажки з цибулі додайте пюрированный часник і гострий перець. Слідом плесніть вустерширський соус, а потім додайте курячі потрухи. Посоливши, дочекайтеся, поки печінка схопиться, після чого покладіть картопляні кубики і залийте все бульйоном. Коли картопля дійде до напівготовності, влийте сметану і залиште все гаситися ще на 7 хвилин.

    Як смачно загасити курячу печінку з цибулею на сковороді?


    Класичне доповнення до курячої печінки – лук і ароматні сушені трави. Взявши в якості бази цей простий рецепт ви зможете варіювати страви з курячої печінки на свій смак.
    Якщо хочете отримати густу підливу, то посипте печінка чайною ложкою борошна перед додаванням рідини.
    Інгредієнти:
    Як загасити курячу печінку?


  • куряча печінка - 530 г;

  • ріпчаста цибуля - 280 м;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • сушений майоран, паприка - по 1 ст. ложці;

  • томатна паста - 5 р.


  • Приготування
    Прополоснув шматочки курячої печінки, обсушіть їх. Розділіть ріпчасту цибулю на кільця і спасеруйте їх до прозорості. До шматочках цибулі додайте печінку, щедро посоліть вміст сковороди і доповніть травами. Останніми видавіть часникові зубки, а через півхвилини покладіть томатну пасту і розведіть всі половиною склянки води. Томіть печінка на середньому вогні до повної готовності.
    Додав: admin | 27-05-2016, 20:59
    Переглядів: 231