Куряча печінка в сметанному соусі

Куряча печінка в сметані
Почати пропонуємо з не зовсім стандартної для нашої кухні варіації цієї страви, що включає велику кількість гострого перцю і часнику в складі соусу. Такий рецепт припаде до смаку всім шанувальникам страв погарячіше.
Інгредієнти:
Для гострої пасти:
Для печінки:
Приготування
Приготуйте ароматну пасту з часнику і перцю, пюрировав їх будь-яким зручним способом. До готової пасті додайте щедру дрібку солі, влийте сік лимона, олію і оцет. Все перемішайте і вилийте в банку, щільно закривши її.
Сильно розігрійте сковороду з маслом і обсмажте на ній печінку з обох боків так, щоб вона помітно підрум'янилася зовні, але залишалася неповноцінній всередині. Приберіть печінка на окреме блюдо, а на її місці спасеруйте цибулю. До цибулі влийте молоко, перемішайте, зіскрібаючи всі шматочки з дна посуду. Додайте сметану і зменшіть жар. Тепер додайте гострий соус за смаком і покладіть печінку дійти до готовності на слабкому вогні.
Куряча печінка в сметані з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте півкільця цибулі і терту моркву разом до напівготовності. Покладіть до овочів пластинки грибів і залиште їх до тих пір, поки не випарується зайва волога. Тепер настала черга печінки. Очистіть її і добре промийте, після чого покладіть до овочів і дайте схопитися з усіх боків. В окремому посуді розведіть сметану водою і додайте мед з мускатом. Залийте соусом вміст сковороди і залиште її на вогні до тих пір, поки шматочки печінки не дійдуть до готовності. Курячу печінку з грибами в сметанному соусі подавайте відразу ж, за бажанням доповнивши блюдо свіжою зеленню.
Рецепт курячої печінки в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
На розтопленому маслі спасеруйте кільця шалот. До цибулевої засмажки додайте шматочки грибів і посоліть. Коли надлишки вологи вийдуть, покладіть на сковороду шматочки печінки і дайте їм схопитися. Влийте коньяк і вино, залиште алкоголь практично повністю випаруватися. Додайте вершки зі сметаною, дайте вершкового соусу загуснути.
При бажанні повторити приготування курячої печінки тушкованої в сметані можна і в мультиварці. Всі вищеописані кроки повторюйте в режимі «Гасіння».
Як приготувати курячу печінку в сметані?
Інгредієнти:

Приготування
Підрум'яньте печінка з цибульними кільцями на суміші розігрітих масел. Додайте чебрець з часником, а потім залийте все бальзаміком. Покладіть гриби, дайте вологи з них випаруватися, після чого додайте шпинат, а через півхвилини влийте вершки зі сметаною. Томіть печінка на слабкому вогні близько 5-7 хвилин або до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
Ідеальним доповненням до улюбленого гарніру стане ніжна куряча грудка, тушкована в сметанному соусі. Ця страва чудово урізноманітнює домашній обід, а

Печінка, тушкована в сметані
Печінка, тушкована в сметанною підливці, завжди виходить прекрасною на смак і має м'яку і ніжну консистенцію. У даній статті поділимося деякими

Смажена куряча печінка з цибулею в сметані
Простий рецепт курячої печінки, смажену з цибулею, містить кілька нехитрих секретів, знаючи які можна приготувати просто відмінний обід або вечеря з

Печінка в сметані з цибулею і морквою
Сьогодні ми хочемо поділитися з вами самим смачним рецептом приготування печінки в сметані з цибулею і морквою. Готується ця страва дуже швидко і

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки