Свинячу печінку можна посмажити не гірше м'яса, а як це зробити, ми вам зараз розповімо.
Печінка – продукт дуже смачний і корисний, але багатьом людям вона не подобається лише тому, що виходить жорсткою і сухою. У чому ж полягає головний секрет і чому в одних господинь вона виходить соковитою, а в інших – ні? Давайте дізнаємося, як правильно посмажити печінку свинячу.
Як смачно посмажити свинячу печінку на сковороді?
Інгредієнти: свиняча печінка охолоджена – 455 г; спеції; олія рослинна ; борошно – 55 р. Приготування Печінка гарненько промиваємо, замочуємо і залишаємо у воді приблизно на 2 години. Далі рідину зливаємо, а продукт обсушуємо, ріжемо шматочками і відбиваємо, загорнувши в целофановий чистий пакет. Після цього обвалюємо підготовлені скибочки в борошні, присипаємо за смаком сіллю і викладаємо заготовки на сковороду з олією. Обсмажуємо печінку близько хвилини з одного боку, а потім підрум'янюємо до готовності з іншого. В самому кінці протикаємо шматочки шпажкою і, якщо з м'яса виділиться прозора рідина, значить печінка готова.
Як смачно посмажити свинячу печінку?
Інгредієнти: свиняча печінка охолоджена – 515 м; яйце велике – 2 шт.; борошно – 20 г; сіль – 5 р; масло рослинне – 25 мл Приготування Печінку промиваємо, обробляємо і прибираємо на 35 хвилин у холодильник. Після, нарізаємо її шматочками, засовуємо в пакет і злегка відбиваємо качалкою. Для приготування кляра у мисці збиваємо яйця з сіллю, додаємо борошно і перемішуємо. У сковороду наливаємо трохи масла, розжарюємо його і викладаємо шматочки печінки, вмочивши їх спочатку в кляр. Обсмажуємо кілька хвилин з усіх боків, прикривши зверху кришкою.
Як посмажити свинячу печінку з цибулею?
Інгредієнти: печінка охолоджена свиняча – 415 г; цибуля – 45 г; масло рослинне – 25 мл; спеції; свіжа зелень . Приготування Печінка обполіскуємо, заливаємо холодною водою і залишаємо години на 2 щоб позбавити продукт від зайвої гіркоти і неприємного запаху. Потім витираємо рушником, нарізаємо шматочками і підсолюємо за смаком. Далі обвалюємо печінку в борошні й обсмажуємо в розпеченому рослинному маслечко до рум'яного стану. Тим часом чистимо цибулю шаткуємо його кільцями і кидаємо в сковороду до печінці. Обсмажуємо все разом ще 5 хвилин, помішуючи, а потім подаємо до столу, притрусивши січеною зеленню. Ось і все, тепер ви знаєте, як смачно і правильно посмажити свинячу печінку з цибулею.