Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Закусочний пиріг

Закусочний пиріг

27-05-2016, 20:57
272
Закусочний пиріг
Закусочний пиріг - прекрасне блюдо з розряду швидкої випічки на швидку руку. Ми сьогодні розглянемо варіанти приготування ласощів з бринзою, плавленими сирками і рибними консервами.

Закусочний пиріг з листкового тіста з бринзою - рецепт


Інгредієнти:

  • готове дріжджове листкове тісто – 270 г;

  • бринза – 220 г;

  • куряче яйце середнього розміру – 1 шт.;

  • жовток яєчний – 1 шт.;

  • сметана густа жирністю більше 25% – 60 г;

  • часникові зубці – 2 шт.;

  • зелень свіжа – 05 пучка;

  • масло вершкове – 55 г;

  • майоран – 1 щіпка;

  • перець чорний мелений – 1 щіпка;

  • вершки жирні – 20 мл


  • Приготування
    Дістаємо розморожуватися тісто і готуємо в цей час начинку. Бринзу перетираємо на тертці або розминаємо виделкою, додаємо до неї видавлені часникові зубчики, дрібно нарізану зелень, збите яйце і сметану, приправляємо масу перцем і майораном і перемішуємо.
    Розмерзається розкачуємо тісто до товщини приблизно два міліметри, розподіляємо зверху підготовлену начинку, згортаємо рулетом і розрізаємо його на вісім рівних порцій. Укладаємо їх не дуже щільно в форму для запікання, промазуємо сумішшю вершків, жовтка і вершкового масла і ставимо запікатися в духовку, яку прогреем заздалегідь до 175 градусів. Приблизно через хвилин тридцять смачний закусочний пиріг з бринзою буде готовий до вживання.

    Закусочний пиріг з плавленими сирками


    Інгредієнти:

  • борошно просеянная пшеничне – 240 г;

  • масло вершкове або маргарин – 130 г;

  • сметана густа – 80 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • сіль – 1 щіпка;

  • зелень свіжа – 05 пучка;

  • сирки плавлені – 220 г;

  • цибулина ріпчаста – 120 г;

  • яйця середнього розміру – 3 шт.;

  • соняшникова без аромату масло – 35 мл


  • Приготування
    Борошно розминаємо в мисці з м'яким маслом або маргарином, перетворюючи в крихту, а потім змішуємо зі сметаною, розпушувачем і сіллю і добре вимішуємо до отримання пластичного кома. Обертаємо його плівкою і поміщаємо на полицю холодильника хвилин на тридцять.
    За цей час охолоджені сирки натираємо на тертці, змішуємо з збитими яйцями і свіжою зеленню, додаємо обсмажені на соняшниковому маслі кубики цибулі ріпчастої і перемішуємо.
    Розподіляємо тісто у формі, формуючи бортики, виливаємо начинку, опускаємо на неї тісто з боків і відправляємо пиріг запікати хвилин на сорок при 180 градусах.

    Закусочний пиріг з рибною консервою - рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно просеянная пшеничне – 210 г;

  • майонез класичний – 210 г;

  • сметана густа – 210 г;

  • яйця середнього розміру – 2 шт.;

  • розпушувач – 10 г;

  • сіль – 1 щіпка;

  • зелень свіжа – 05 пучка;

  • сир твердих сортів – 90 г;

  • консерва рибна – 1 стандартна банку;

  • відварений рис – 1 склянка;

  • цибулина ріпчаста – 80 р.
  • Закусочний пиріг


    Приготування
    Для тіста змішуємо майонез, сметану і курячі яйця, додаємо сіль, розпушувач і борошно, і добиваємося однорідності суміші. В окремому посуді змішуємо розім'яту виделкою консерву, рис відварений, натертий сир твердих сортів, дрібненько нарізану цибулю і зелень і перемішуємо.
    В промаслений форму виливаємо половину порції тіста, а потім викладаємо підготовлену наповнення. Заливаємо все рештою тіста і відправляємо випікатися в духовку. Приблизно через 35 хвилин перебування пирога при 210 градусах він пропечеться і буде готовий до вживання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з рибними консервами
    Пиріг з рибними консервами
    Прекрасним способом по-новому урізноманітнити обід або домашнє чаювання стане несолодка випічка з описаним рецептами. Далі розповімо, як зробити
    Пиріг з рибною консервою і картоплею
    Пиріг з рибною консервою і картоплею
    Пироги з несолодкої начинкою давно завоювали особливу любов, адже їх можна успішно подати в обід, як ситне додаток, так і до сніданку теж не погано
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
    Закусочний торт «Наполеон»
    Закусочний торт «Наполеон»
    Закусочний торт «Наполеон» відомий не сильно, оскільки класичний десерт його затьмарює. Однак це не означає, що його не варто готувати. Ніжні
    Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»
    Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»
    Закусочний пиріг «Мімоза» Цей пиріг із серії закусочних. Його можна їсти з першими і другими стравами замість хліба, а також з чаєм, кавою, соком.