Як приготувати смачну окрошку?
Секрет того, як приготувати смачну окрошку, свій для кожної господині. Деякі воліють готувати холодний суп з молочних продуктів, поки інші борються за автентичність російського страви і наполягають виключно на рецепт окрошки з квасом. Ваш вибір визначається лише особистими уподобаннями, дізнатися про яких можна, приготувавши окрошку з перелічених нижче рецептами.
У даній варіації рецепта ми будемо використовувати варену ковбасу в якості головної м'ясної складової, але ви можете замінити її відварною м'ясом птиці або яловичиною.
Інгредієнти:
картопляні бульби - 280 м;
жменя зелені кропу;
огірок - 180 г;
варена ковбаса - 270 г;
яйця - 4 шт.;
гостра гірчиця - за смаком;
сметана - 65 г;
квас - 16 л.
Приготування
Всі підготовчі роботи над стравою зводяться до варінні картопляних бульб і яєць, коли вони дійдуть до готовності і охолонуть, переходите до очищення і нарізці. Розділивши яйця і картоплю на невеликі кубики, поступите аналогічним чином з ковбасою і огірками. Підготувавши компоненти окрошки, змішайте із зеленню, додайте сметану і гірчицю, а потім, помішуючи, залийте все квасом. Охолодіть готову окрошку перед вживанням.
У даному рецепті буде використовуватися, мабуть, найпопулярніша основа для окрошки – кефір, який ми розбавимо мінеральною водою, а для більшої смакової насиченості додамо ще й трохи сметани.
Інгредієнти:
кефір - 730 мл;
пір'я зеленої цибулі - 4 шт.;
яйця - 5 шт.;
жменя зелені кропу;
картопля - 280 м;
огірок - 165 г;
редис - 4-5 шт.;
сметана - 75 г;
мінеральна вода без газу.
Приготування
Почати слід з варіння бульб картоплі і яєць, останні слід зварити круто. Відваривши, очистіть картоплю і яйця і довільно подрібніть їх. Також довільно подрібніть і зелень, а з ними редис і свіжі огірки. Змішавши підготовлені інгредієнти разом, з'єднайте їх зі сметаною, влити кефір і розбавте всі водою до бажаної густоти.
Інгредієнти:
сироватка - 17 л;
ковбаса - 270 г;
огірок - 240 г;
по жмені зелені цибулі і петрушки;
сметана - 380 г;
яйця - 5 шт.;
гірчиця - по смаку.
Приготування
Відваривши яйця, наріжте на невеликі кубики разом з ковбасою і свіжим огірком. Додайте подрібнену зелень і, після перемішування, доповніть подрібненою зеленню. Заправте основу окрошки сметаною і невеликою кількістю гірчиці, а потім розведіть сироваткою.
Як смачно приготувати окрошку на квасі?
У даній варіації рецепта ми будемо використовувати варену ковбасу в якості головної м'ясної складової, але ви можете замінити її відварною м'ясом птиці або яловичиною.
Інгредієнти:
Приготування
Всі підготовчі роботи над стравою зводяться до варінні картопляних бульб і яєць, коли вони дійдуть до готовності і охолонуть, переходите до очищення і нарізці. Розділивши яйця і картоплю на невеликі кубики, поступите аналогічним чином з ковбасою і огірками. Підготувавши компоненти окрошки, змішайте із зеленню, додайте сметану і гірчицю, а потім, помішуючи, залийте все квасом. Охолодіть готову окрошку перед вживанням.
Як приготувати смачну окрошку на кефірі і мінералці?
У даному рецепті буде використовуватися, мабуть, найпопулярніша основа для окрошки – кефір, який ми розбавимо мінеральною водою, а для більшої смакової насиченості додамо ще й трохи сметани.
Інгредієнти:
Приготування
Почати слід з варіння бульб картоплі і яєць, останні слід зварити круто. Відваривши, очистіть картоплю і яйця і довільно подрібніть їх. Також довільно подрібніть і зелень, а з ними редис і свіжі огірки. Змішавши підготовлені інгредієнти разом, з'єднайте їх зі сметаною, влити кефір і розбавте всі водою до бажаної густоти.
Як приготувати смачну окрошку на сироватці?
Інгредієнти:
Приготування
Відваривши яйця, наріжте на невеликі кубики разом з ковбасою і свіжим огірком. Додайте подрібнену зелень і, після перемішування, доповніть подрібненою зеленню. Заправте основу окрошки сметаною і невеликою кількістю гірчиці, а потім розведіть сироваткою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати окрошку?
Більшість рецептів окрошки подібні один одному, суттєва різниця спостерігається лише у виборі основи. І далі опишемо найбільш популярні рецепти цього
Окрошка на мінералці
Окрошка - одне з найулюбленіших весняних страв. Саме її готують з перших врожаїв зелені, редиски, огірків. До речі кажучи, зробити смачну окрошку
Окрошка на кефірі - рецепт
Окрошка на кефірі - смачне, ситне і в теж час легке блюдо, яке хочеться їсти, не зупиняючись. Готують його по-різному, а тому сьогодні ми розглянемо
Окрошка на квасі
Окрошка - знамените блюдо, яке швидко готується і швидко з'їдається. Якщо ви вирішили зробити цей чудовий суп своїй родині, то варто переглянути наші
Окрошка на воді
Окрошка може бути приготована не тільки на кефірі, сироватці, квасі або мінералці, але і на звичайній воді. Так-так, ви не помилилися! Про рецепти
Окрошка на бульйоні
Основою для окрошки може виступати квас, айран, сироватка, або мінеральна вода, однак найбільш прижившимся і звичним рецептом вважається заснований