Пісний грибний суп з печериць

Пісний грибний суп-пюре з печериць – рецепт
Самі по собі печериці наділені ледь відчутним ароматом, а тому всілякі добавки на зразок інтенсивних спецій, ароматних коріння і грибів лише вітаються. У цьому рецепті ми вирішили відтворити аналог супу, приготовленого на багатті, завдяки краплі рідкого диму.
Інгредієнти:
Приготування
Нарізані гриби і цибулю спасеруйте разом протягом 7 хвилин. Коли вся волога з грибів випарується, а зажарка придбає золотавий відтінок, влийте до неї кленовий сироп і додайте часник. Близько хвилини дайте вмісту карамелізуватися, після чого покладіть квасолю, додайте гірчицю і влийте рідкий дим. Залийте все соєвим молоком (або будь-яким іншим рослинним молоком) і залиште варитися 10-12 хвилин. Готовий суп збийте блендером, поки не отримаєте потрібну консистенцію.
Пісний грибний суп з печериць з гречкою
Для більшої ситності рекомендуємо додавати в крем-супи крупи. У хід може йти все, що завгодно і навіть гарнір, що залишився після вчорашнього вечері. Найпопулярніші варіанти: перловка, рис і гречка. Ми зупинили свою увагу на останньому варіанті.
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте базову цибульно-грибну засмажку з морквою. Коли зайва волога вийде, додайте подрібнені розмаринові листочки, потім дочекайтеся, коли ті пустять свій аромат і посипте все борошном. Через півхвилини влийте бульйон і додайте невеликі шматочки картоплі. Слідом за бульбами всипте гречану крупу і залиште все вирувати на середньому вогні з листочком лавра до тих пір, поки крупа і картопля не стануть м'якими.
Пісний грибний суп з печериць можна також зробити в мультиварці, досить обсмажити інгредієнти в тому ж порядку включивши «Випічку», а потім, після додавання рідини і картоплі з крупою, перейти в режим «Гасіння» на півгодини.
Як приготувати пісний грибний суп з печериць з вермішеллю?
Це не стандартний суп з вермішеллю з їдальні, а його сучасна азіатська варіація, помітно відрізняється великою різноманітністю смаку та чудовими смаковими характеристиками.
Інгредієнти:

Приготування
Приготуйте засмажку з моркви і грибів. Коли зайва грибна волога випарується, покладіть солодкий перець, додайте тертий імбир і карі. Залийте все овочевим бульйоном, всипте горошок і покладіть суцвіття брокколі. Коли брокколі розм'якшиться – настав час локшини, на її приготування піде не більше хвилини, після чого суп доповнюють кокосовим молоком і подають із зеленню цибулі і петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Який зварити суп на м'ясному бульйоні?
Самі смачні перші страви виходять саме на бульйоні з м'яса. І далі ми не будемо пропонувати банальні і нудні рецепти, а розповімо, як зварити смачний

Пісний грибний суп
Найпопулярнішим пісною стравою можна впевнено назвати грибний суп. Він володіє неймовірним насиченим ароматом і чудовим смаком, навіть без додавання

Пісний суп гороховий – рецепт
Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.

Гречка з грибами в мультиварці
Якщо не знаєте, як вразити домашніх незвичайним і простим обідом, то ця стаття, напевно, для вас. Далі представлені рецепти, завдяки яким, ви з

Грибний суп-пюре з печериць
Грибний суп - це завжди ароматне і смачне блюдо, яке вдало виходить у будь-якої господині. Приготувавши суп-пюре з доступних печериць за нашими

Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,