Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісний грибний суп з печериць

Пісний грибний суп з печериць

28-04-2016, 21:07
352
Пісний грибний суп з печериць
Альтернативою всім овочевим супам, що користується великою популярністю в період посту, можуть стати супи на грибний основі. Різноманітність грибів не поступається овочевому. У хід можуть йти як звичайні печериці або гливи, так і більш ароматні лісові гриби або суміш перших з другими. Нижче ми докладніше поговоримо про один з найбільш доступних варіантів – пісному грибному супі з печериць.

Пісний грибний суп-пюре з печериць – рецепт


Самі по собі печериці наділені ледь відчутним ароматом, а тому всілякі добавки на зразок інтенсивних спецій, ароматних коріння і грибів лише вітаються. У цьому рецепті ми вирішили відтворити аналог супу, приготовленого на багатті, завдяки краплі рідкого диму.
Інгредієнти:

  • печериці - 440 г;

  • соєвий соус - 45 мл;

  • кленовий сироп - 25 мл;

  • рідкий дим - 10 мл;

  • ріпчаста цибуля - 145 г;

  • часник - 3 зубки;

  • консервована квасоля - 520 г;

  • діжонська гірчиця - 25 г;

  • соєве молоко - 355 мл


  • Приготування
    Нарізані гриби і цибулю спасеруйте разом протягом 7 хвилин. Коли вся волога з грибів випарується, а зажарка придбає золотавий відтінок, влийте до неї кленовий сироп і додайте часник. Близько хвилини дайте вмісту карамелізуватися, після чого покладіть квасолю, додайте гірчицю і влийте рідкий дим. Залийте все соєвим молоком (або будь-яким іншим рослинним молоком) і залиште варитися 10-12 хвилин. Готовий суп збийте блендером, поки не отримаєте потрібну консистенцію.

    Пісний грибний суп з печериць з гречкою


    Для більшої ситності рекомендуємо додавати в крем-супи крупи. У хід може йти все, що завгодно і навіть гарнір, що залишився після вчорашнього вечері. Найпопулярніші варіанти: перловка, рис і гречка. Ми зупинили свою увагу на останньому варіанті.
    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • печериці - 12 кг;

  • гілочки розмарину - 2 шт.;

  • картопля - 390 г;

  • морква - 115 г;

  • гречка - 55 г;

  • листя лавра - 4 шт.;

  • овочевий бульйон - 3 л;

  • борошно - 35 р.


  • Приготування
    Приготуйте базову цибульно-грибну засмажку з морквою. Коли зайва волога вийде, додайте подрібнені розмаринові листочки, потім дочекайтеся, коли ті пустять свій аромат і посипте все борошном. Через півхвилини влийте бульйон і додайте невеликі шматочки картоплі. Слідом за бульбами всипте гречану крупу і залиште все вирувати на середньому вогні з листочком лавра до тих пір, поки крупа і картопля не стануть м'якими.
    Пісний грибний суп з печериць можна також зробити в мультиварці, досить обсмажити інгредієнти в тому ж порядку включивши «Випічку», а потім, після додавання рідини і картоплі з крупою, перейти в режим «Гасіння» на півгодини.

    Як приготувати пісний грибний суп з печериць з вермішеллю?


    Це не стандартний суп з вермішеллю з їдальні, а його сучасна азіатська варіація, помітно відрізняється великою різноманітністю смаку та чудовими смаковими характеристиками.
    Інгредієнти:

  • тофу - 75 г;

  • брокколі - 115 г;

  • печериці - 160 г;

  • горошок - 110 г;

  • солодкий перець -85 г;

  • пір'я зеленої цибулі - 3 шт.;

  • корінь імбиру - 2 см;

  • морква - 1 шт.;

  • порошок каррі - 1 ч. ложка;

  • кокосове молоко - 235 мл;

  • овочевий бульйон - 930 мл;
  • Пісний грибний суп з печериць

  • рисова вермішель - 90 г;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Приготуйте засмажку з моркви і грибів. Коли зайва грибна волога випарується, покладіть солодкий перець, додайте тертий імбир і карі. Залийте все овочевим бульйоном, всипте горошок і покладіть суцвіття брокколі. Коли брокколі розм'якшиться – настав час локшини, на її приготування піде не більше хвилини, після чого суп доповнюють кокосовим молоком і подають із зеленню цибулі і петрушки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Який зварити суп на м'ясному бульйоні?
    Який зварити суп на м'ясному бульйоні?
    Самі смачні перші страви виходять саме на бульйоні з м'яса. І далі ми не будемо пропонувати банальні і нудні рецепти, а розповімо, як зварити смачний
    Пісний грибний суп
    Пісний грибний суп
    Найпопулярнішим пісною стравою можна впевнено назвати грибний суп. Він володіє неймовірним насиченим ароматом і чудовим смаком, навіть без додавання
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Пісний суп гороховий – рецепт
    Улюблений багатьма гороховий суп можна віднести в розряд насичених страв, які виходять, безсумнівно, смачними без додавання м'ясних інгредієнтів.
    Гречка з грибами в мультиварці
    Гречка з грибами в мультиварці
    Якщо не знаєте, як вразити домашніх незвичайним і простим обідом, то ця стаття, напевно, для вас. Далі представлені рецепти, завдяки яким, ви з
    Грибний суп-пюре з печериць
    Грибний суп-пюре з печериць
    Грибний суп - це завжди ароматне і смачне блюдо, яке вдало виходить у будь-якої господині. Приготувавши суп-пюре з доступних печериць за нашими
    Грибний суп з вершками
    Грибний суп з вершками
    Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,