Рибний фарш
У даному матеріалі ми розповімо, як правильно приготувати рибний фарш для котлет або пельменів і що додати в нього для ідеального смаку виробів.
Інгредієнти:
рибне філе – 590 г;
вершки жирні або сметана – 40 г;
свіже куряче яйце – 1 шт.;
батон білий або хліб – 110 г;
молоко незбиране – 50 мл;
цибулина ріпчаста – 75 г;
мелений чорний перець – 1 щіпка;
сіль морська – 1 щіпка.
Приготування
Для приготування фаршу можна узяти філе будь-якої риби, але найбільш прийнятний для цього минтай, хек, тріска, судак, щука і тому подібні. За деякий час до передбачуваного приготування котлет замочуємо білий хліб або батон в молоці і даємо йому розмокнути. Очищаємо ріпчасту цибулину і розрізаємо її на частини. Тепер обробляємо рибу, розмочений і віджатий від надлишків вологи хліб і цибулю за допомогою м'ясорубки або блендера. Додаємо в отриману масу яєчко, закладаємо вершки або сметану, кидаємо мелений чорний перчик і сіль і ретельно вимішуємо. Прагнемо, щоб всі компоненти для фаршу були значною мірою охолодженими, що зробить смак котлет більш соковитим. З цією ж метою володіємо фарш перед смаженням котлет хвилин на тридцять в холодильник для додаткового охолодження.
Інгредієнти:
рибне філе – 750 г;
сало свиняче – 125 г;
вода крижана – 65 мл;
ріпчаста цибуля – 75 г;
перець чорний свіжозмелену – 1-2 щіпки;
сіль морська – за смаком.
Приготування
Щоб приготувати фарш для пельменів, перекручуємо рибне філе разом зі свинячим салом і цибулею через м'ясорубку. Потім додаємо в отриману масу перець чорний мелений, сіль морську і крижану воду, гарненько вимішуємо все і трохи відбиваємо. Даємо додатково фаршу охолодитися в холодильнику протягом півгодини і беремося за оформлення пельменів .
Інгредієнти:
філе бичків – 520 г;
свіже куряче яйце – 1 шт.;
батон білий або хліб – 110 г;
молоко незбиране – 50 мл;
ріпчаста цибулина – 85 м;
сушений базилік і розмарин – по щіпці;
свежесмолотая суміш п'яти перців – 1 щіпка;
сіль морська – 1 щіпка.
Приготування
Найважче в процесі приготування фаршу з бичків - це підготовка філе з тушок цієї рибки. Якщо даний етап вам вдалося подолати, то перекручуємо отриману рибну м'якоть пару раз через м'ясорубку і додаємо подрібнене тим же манером сало і розмочений в молоці і віджатий хлібець. Рекомендуємо присмачити масу сушеним розмарином і базиліком, ну і традиційно приправити додатково меленої сумішшю перчиком. Підсолюємо фарш, також додаємо яйце, ретельно вимішуємо і охолоджуємо перед приготуванням.
Як зробити рибний фарш для котлет - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування фаршу можна узяти філе будь-якої риби, але найбільш прийнятний для цього минтай, хек, тріска, судак, щука і тому подібні. За деякий час до передбачуваного приготування котлет замочуємо білий хліб або батон в молоці і даємо йому розмокнути. Очищаємо ріпчасту цибулину і розрізаємо її на частини. Тепер обробляємо рибу, розмочений і віджатий від надлишків вологи хліб і цибулю за допомогою м'ясорубки або блендера. Додаємо в отриману масу яєчко, закладаємо вершки або сметану, кидаємо мелений чорний перчик і сіль і ретельно вимішуємо. Прагнемо, щоб всі компоненти для фаршу були значною мірою охолодженими, що зробить смак котлет більш соковитим. З цією ж метою володіємо фарш перед смаженням котлет хвилин на тридцять в холодильник для додаткового охолодження.
Рибний фарш для пельменів - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати фарш для пельменів, перекручуємо рибне філе разом зі свинячим салом і цибулею через м'ясорубку. Потім додаємо в отриману масу перець чорний мелений, сіль морську і крижану воду, гарненько вимішуємо все і трохи відбиваємо. Даємо додатково фаршу охолодитися в холодильнику протягом півгодини і беремося за оформлення пельменів .
Рибний фарш з бичків
Інгредієнти:
Приготування
Найважче в процесі приготування фаршу з бичків - це підготовка філе з тушок цієї рибки. Якщо даний етап вам вдалося подолати, то перекручуємо отриману рибну м'якоть пару раз через м'ясорубку і додаємо подрібнене тим же манером сало і розмочений в молоці і віджатий хлібець. Рекомендуємо присмачити масу сушеним розмарином і базиліком, ну і традиційно приправити додатково меленої сумішшю перчиком. Підсолюємо фарш, також додаємо яйце, ретельно вимішуємо і охолоджуємо перед приготуванням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з минтая
Урізноманітнити домашнє рибне меню можна незвичайно смачними котлетами, цікаві рецепти яких детально описані далі. Розповімо, як зробити чудово
Рибні котлети на пару в мультиварці
Будь-яке блюдо з риби можна назвати корисним, але якщо продукт подати у вигляді котлет, та ще й приготованих на пару - безсумнівно, користь такої
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Фарш для пельменів
Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити