Як смачно приготувати пельмені?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачно звичайні пельмені. Їх можна відварити з зеленню, але ще і запекти в горщиках і навіть підсмажити на сковороді.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно першого сорту – 465 м;
молоко – 75 мл;
олія без запаху рослинне – 15 мл;
кухонна сіль – щіпка;
мінеральна вода – 135 мл;
яйце відбірне – 1 шт.
Для начинки:
м'якоть свинини – 505 г;
цибулина – 95 г;
домашнє сало;
спеції .
Приготування
Отже, спочатку ми розберемося, як же приготувати смачне і ніжне тісто для домашніх пельменів. Борошно просіваємо з сіллю, вливаємо негазовану мінеральну воду і прохолодне молоко. Додаємо збите яйце, додаємо рослинне масло і ретельно все перемішуємо. Загортаємо тісто в чистий целофан і залишаємо при кімнатній температурі на 15 години.
Тепер давайте розглянемо, як приготувати смачний фарш для пельменів. М'ясо обробляємо, перекручуємо через м'ясорубку з цибулею і домашнім салом. Приправляємо спеціями і перемішуємо.
Тісто розділяємо на кілька частин, викладаємо на обробний стіл і тонко розкочуємо качалкою. Вирізаємо акуратні кружечки, на середину викладаємо трохи фаршу і формуємо пельмені.
Інгредієнти:
пельмені домашні – 985 г;
цибулина – 65 г;
морква – 65 г;
сметана – 195 мл;
сир – 155 г;
олія рослинна;
свіжа зелень;
спеції.
Приготування
Далі ми розповімо вам, як смачно і оригінально приготувати пельмені в глиняних горщиках. У каструльці кип'ятимо воду, солимо її за смаком і кидаємо пельмені, проварюючи їх до напівготовності. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо, а морква рубаємо соломкою. Далі обсмажуємо овочі на олії і викладаємо їх у горщики. Додаємо пельмені, перемішуємо і заливаємо відваром. Кидаємо посічену свіжу зелень, зверху викладаємо сметану і посипаємо рясно сиром, подрібненим на тертці. Відправляємо заготовки в розігріту духовку і випікаємо блюдо 45 хвилин.
Інгредієнти:
пельмені домашні – 25 шт.;
вода кипяченная – 105 мл;
олія рафінована – 45 мл;
спеції.
Приготування
У сковорідку наливаємо олію, розжарюємо його і викладаємо розморожені пельмені. Приправляємо їх спеціями і обсмажуємо кілька хвилин до рум'яного стану. Потім вливаємо кип'ячену воду, накриваємо кришкою і готуємо страву до повного випаровування рідини. Подаємо пельмені зі свіжими овочами і будь-якими соусами .
Як приготувати смачні пельмені в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, спочатку ми розберемося, як же приготувати смачне і ніжне тісто для домашніх пельменів. Борошно просіваємо з сіллю, вливаємо негазовану мінеральну воду і прохолодне молоко. Додаємо збите яйце, додаємо рослинне масло і ретельно все перемішуємо. Загортаємо тісто в чистий целофан і залишаємо при кімнатній температурі на 15 години.
Тепер давайте розглянемо, як приготувати смачний фарш для пельменів. М'ясо обробляємо, перекручуємо через м'ясорубку з цибулею і домашнім салом. Приправляємо спеціями і перемішуємо.
Тісто розділяємо на кілька частин, викладаємо на обробний стіл і тонко розкочуємо качалкою. Вирізаємо акуратні кружечки, на середину викладаємо трохи фаршу і формуємо пельмені.
Як смачно приготувати пельмені в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Далі ми розповімо вам, як смачно і оригінально приготувати пельмені в глиняних горщиках. У каструльці кип'ятимо воду, солимо її за смаком і кидаємо пельмені, проварюючи їх до напівготовності. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо, а морква рубаємо соломкою. Далі обсмажуємо овочі на олії і викладаємо їх у горщики. Додаємо пельмені, перемішуємо і заливаємо відваром. Кидаємо посічену свіжу зелень, зверху викладаємо сметану і посипаємо рясно сиром, подрібненим на тертці. Відправляємо заготовки в розігріту духовку і випікаємо блюдо 45 хвилин.
Як смачно приготувати смажені пельмені?
Інгредієнти:
Приготування
У сковорідку наливаємо олію, розжарюємо його і викладаємо розморожені пельмені. Приправляємо їх спеціями і обсмажуємо кілька хвилин до рум'яного стану. Потім вливаємо кип'ячену воду, накриваємо кришкою і готуємо страву до повного випаровування рідини. Подаємо пельмені зі свіжими овочами і будь-якими соусами .
Рекомендуємо добрі рецепти
Смачні пельмені
Звичайними пельменями сьогодні складно здивувати. Але, якщо приготувати їх по-особливому рецепту і посмажити, запекти або зварити в ароматному
Фарш для пельменів з свинини
Безсумнівно домашні пельмені всі люблять, бо рецептів їх так багато. У цій статті ми зупинимося на ідеальному наповненні для цих виробів. Розповімо,
Пельмені в мікрохвильовці
А ви знаєте, що самі звичайні пельмені можна приготувати не в каструлі на вогні, а в мікрохвильовці? У цього рецепту є декілька переваг: по-перше, це
Смажені пельмені на сковороді
Хто з нас не любить пельмені?! Це ж дуже смачне і популярне блюдо на будь-якому столі. А чи знаєте ви, що їх можна не тільки зварити, запекти в
Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як