Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачно звичайні пельмені. Їх можна відварити з зеленню, але ще і запекти в горщиках і навіть підсмажити на сковороді.
Як приготувати смачні пельмені в домашніх умовах?
Інгредієнти: Для тіста:
борошно першого сорту – 465 м; молоко – 75 мл; олія без запаху рослинне – 15 мл; кухонна сіль – щіпка; мінеральна вода – 135 мл; яйце відбірне – 1 шт. Для начинки:
м'якоть свинини – 505 г; цибулина – 95 г; домашнє сало; спеції . Приготування Отже, спочатку ми розберемося, як же приготувати смачне і ніжне тісто для домашніх пельменів. Борошно просіваємо з сіллю, вливаємо негазовану мінеральну воду і прохолодне молоко. Додаємо збите яйце, додаємо рослинне масло і ретельно все перемішуємо. Загортаємо тісто в чистий целофан і залишаємо при кімнатній температурі на 15 години.
Тепер давайте розглянемо, як приготувати смачний фарш для пельменів. М'ясо обробляємо, перекручуємо через м'ясорубку з цибулею і домашнім салом. Приправляємо спеціями і перемішуємо.
Тісто розділяємо на кілька частин, викладаємо на обробний стіл і тонко розкочуємо качалкою. Вирізаємо акуратні кружечки, на середину викладаємо трохи фаршу і формуємо пельмені.
Як смачно приготувати пельмені в духовці?
Інгредієнти: пельмені домашні – 985 г; цибулина – 65 г; морква – 65 г; сметана – 195 мл; сир – 155 г; олія рослинна; свіжа зелень; спеції. Приготування Далі ми розповімо вам, як смачно і оригінально приготувати пельмені в глиняних горщиках. У каструльці кип'ятимо воду, солимо її за смаком і кидаємо пельмені, проварюючи їх до напівготовності. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо, а морква рубаємо соломкою. Далі обсмажуємо овочі на олії і викладаємо їх у горщики. Додаємо пельмені, перемішуємо і заливаємо відваром. Кидаємо посічену свіжу зелень, зверху викладаємо сметану і посипаємо рясно сиром, подрібненим на тертці. Відправляємо заготовки в розігріту духовку і випікаємо блюдо 45 хвилин.
Як смачно приготувати смажені пельмені?
Інгредієнти: пельмені домашні – 25 шт.; вода кипяченная – 105 мл; олія рафінована – 45 мл; спеції. Приготування У сковорідку наливаємо олію, розжарюємо його і викладаємо розморожені пельмені. Приправляємо їх спеціями і обсмажуємо кілька хвилин до рум'яного стану. Потім вливаємо кип'ячену воду, накриваємо кришкою і готуємо страву до повного випаровування рідини. Подаємо пельмені зі свіжими овочами і будь-якими соусами .