Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смачні пельмені

Смачні пельмені

28-04-2016, 20:36
221
Смачні пельмені
Пельмені, як і вареники можна купити, мабуть, в будь-якому супермаркеті. Там їх вибір просто величезний. Але ніякі магазинні напівфабрикати не зрівняються з домашнім стравою. Як смачно приготувати пельмені, розповімо вам нижче.

Рецепт смачних пельменів


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно пшеничне вищого сорту – 500 г;

  • молоко коров'яче – 70 мл;

  • олія рослинна – 40 мл;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • газована вода – 120 мл;

  • яйця 1 шт.


  • Для фаршу:

  • м'ясо куряче – 350 г;

  • сало – 50 г;

  • сіль;

  • цибуля – 170 г;

  • перець.


  • Приготування
    Просіваємо борошно з сіллю, додаємо в суміш газовану воду, молоко, збите яйце і замішуємо тісто. Потім додаємо рослинне масло. Якщо тісто вийшло занадто тугим, додаємо трохи газованої води. Дане тісто потрібно ретельно вимісити і потім воно стане досить м'яким і податливим. Накриваємо його плівкою і залишаємо при кімнатній температурі приблизно на півтори години. Для фаршу перемелюємо куряче м'ясо разом з салом і цибулею, додаємо перець, сіль і добре перемішуємо. Тісто ділимо на 4 частини. Одну з них кладемо на стіл, а решту знову накриваємо, щоб не обвітрювалися. Розкачуємо тісто Тоненько, за допомогою чарочки вирізаємо кружечки, в центр яких кладемо фарш. Ліпимо маленький акуратний вареник, а потім з'єднуємо краю, щоб вийшов справжній пельмень. Так чинимо з іншими інгредієнтами.

    Як смачно посмажити пельмені?


    Інгредієнти:

  • готові заморожені пельмені – 500 г;

  • окріп – 200 мл;

  • масло рослинне – 80 мл


  • Приготування
    Нагріваємо олію в сковороді. Як тільки вона розжариться, викладаємо туди пельмені, акуратно перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 3 хвилинки. Потім відкриваємо кришку і перевертаємо наші вироби. Тепер їх злегка присаливаем. Коли пельмені добре підрум'янилися з усіх боків, вливаємо на сковороду склянку окропу. Вода повинна покрити пельмені приблизно до половини. Тепер швиденько знову накриваємо сковороду кришкою і чекаємо, поки її вміст «заспокоїться». Потім відкриваємо кришку, збільшуємо вогонь і, помішуючи, доводимо смачні домашні пельмені до повної готовності. А це станеться тоді, коли вся рідина випарується і наші вироби почнуть трохи прилипати до сковороди.

    Дуже смачні домашні пельмені


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно вищого сорту пшеничне – 500 г;

  • вода – 160 мл


  • Для начинки:

  • свинина напівжирна + яловичина – 500 г;

  • цибуля – 200 г;

  • сіль;
  • Смачні пельмені

  • вода – 100 мл;

  • перець.


  • Приготування
    Замішуємо просте тісто з борошна і води. Залишаємо його на півгодинки. Подрібнюємо м'ясо з цибулею, добре солимо, перчимо і вливаємо воду. Завдяки цьому начинка стане більш соковитою. Готове тісто тоненько розкачуємо, вирізаємо склянкою кружечки. У центр покласти фарш і ліпимо чепурненька вареник. Потім його скріплюємо краю. Готові пельмені викладаємо на припыленную борошном поверхню. Потім опускаємо їх у киплячу воду. Після того, як пельмені спливуть, варимо їх близько 7 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно приготувати пельмені?
    Як смачно приготувати пельмені?
    Погодьтеся, просто зварити пельмені - нудно. Тому далі пропонуємо урізноманітнити звичне блюдо новими способами приготування. Розповімо рецепт
    Рецепт смачних домашніх пельменів
    Рецепт смачних домашніх пельменів
    Безсумнівно, найсмачніші пельмені ті, що приготовані власноруч. Тому далі запропоновані цікаві та незвичайні рецепти, які допоможуть вам приготувати
    Пельмені по-купецькому
    Пельмені по-купецькому
    Кожна господиня точно знає і періодично готує звичайні пельмені для своєї сім'ї. Однак потрібно рідних і дивувати, наприклад зробити ці ж пельмені,
    Пельмені з грибами
    Пельмені з грибами
    Пельмені з грибами - незвичайне і дуже смачне блюдо, яке припаде до душі кожному. Рецепти їх приготування ви знайдете в цій статті. А ще ми
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені в горщиках - рецепт
    Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
    Пельмені в пароварці
    Пельмені в пароварці
    Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як