Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт смачних домашніх пельменів

Рецепт смачних домашніх пельменів

10-04-2016, 21:44
492
Рецепт смачних домашніх пельменів
Звичайно, будь-які напівфабрикати можна купити в магазині – у супермаркетах повно вареників, котлет, пельменів на будь-який смак. Але хіба вони можуть зрівнятися за смаком з справжніми домашніми продуктами? Звичайно, немає. Крім того, коли страва приготовлена своїми руками, можна бути точно впевненим у якості та свіжості. Як приготувати смачні пельмені в домашніх умовах, читайте нижче.

Пельмені домашні дуже смачні – рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • просеянная борошно пшеничне – 500 г;

  • масло рослинне – 40 мл;

  • коров'яче молоко – 70 мл;

  • газована вода – 130 мл;

  • куряче яйце – 1 шт.;

  • сіль – 10 р.


  • Для фаршу:

  • філе куряче – 400 г;

  • сіль;

  • перець;

  • цибуля – 150 р.


  • Приготування
    Попередньо просіяне борошно змішуємо з сіллю. Вливаємо газовану воду, попередньо збите яйце і молоко. Вимішуємо тісто, вливши в нього масло. Якщо тісто виходить дуже тугим, то вливаємо трохи газованої води. Знову вимішуємо, загорнути у харчову плівку і на 15 години залишаємо на столі. Після цього тісто стане дуже мягеньким і приємним на дотик.
    Тепер розповімо, як приготувати смачний фарш для пельменів. Отже, куряче філе разом з цибулею подрібнюємо за допомогою м'ясорубки, за смаком додаємо сіль, перець і добре вимішуємо. Тісто ділимо на 4 шматочки. Один з них розкачуємо, а решта поки знову прибираємо в пакетик, щоб не обвітрювалися.
    Отже, тоненько розкачуємо тісто, вирізаємо кружечки за допомогою стопки або будь-якого іншого пристосування. У серединку кожної заготовки кладемо трохи начинки. Скріплюємо, в результаті чого вийде справжній вареник. А от щоб надати йому форму пельменя беремо краю і з'єднуємо їх разом. Варимо готові пельмені в підсоленій воді після спливання хвилин 7-10.

    Рецепт смачних домашніх пельменів на кефірі


    Інгредієнти:

  • кефір – 500 мл;

  • цукор – 30 г;

  • борошно – 500 г;

  • харчова сода – 5 г;

  • олія рослинна – 3 ст. ложки;

  • м'ясний фарш - 500 г;

  • перець;

  • сіль;

  • цибуля – 200 г;

  • сало – 100 р.
  • Рецепт смачних домашніх пельменів


    Приготування
    Спочатку дізнаємося, як приготувати смачне тісто для пельменів - кефір з'єднуємо з сіллю, содою і цукром. Потім висипаємо просіяне борошно і вимішуємо, практично в кінці підливаючи олію. Готове тісто приблизно на годину прибираємо в холодильник. Для начинки подрібнену цибулю змішуємо з фаршем, туди ж додаємо перемелене сало, перчимо, солимо і добре вимішуємо. Розкачуємо готове тісто в пласт, вирізаємо кружечки, кладемо в центр близько чайної ложки фаршу і скріплюємо краю. Кидаємо готові пельмені в киплячу підсолену воду і варимо близько 10 хвилин. Подаємо домашні пельмені до столу зі сметанкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тісто для пельменів на мінеральній воді
    Тісто для пельменів на мінеральній воді
    Напевно всі знають, що ідеальним тісто для домашніх пельменів виходить саме на основі води. Пропонуємо не відступати від правильної рецептури, але
    Фарш для пельменів з свинини
    Фарш для пельменів з свинини
    Безсумнівно домашні пельмені всі люблять, бо рецептів їх так багато. У цій статті ми зупинимося на ідеальному наповненні для цих виробів. Розповімо,
    Ніжне тісто для пельменів
    Ніжне тісто для пельменів
    Тісто для чудових домашніх пельменів має бути неодмінно тонким, проте досить міцним, здатним утримати смачну, соковиту начинку. Але головне, оболонка
    Як приготувати пельмені?
    Як приготувати пельмені?
    Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
    Рецепт тіста для пельменів
    Рецепт тіста для пельменів
    Всі ми з вами любимо пельмені, їх, звісно, можна купити в магазині і просто зварити. Але найсмачніші пельмені, звичайно ж, домашні. І в нашій статті
    Пельмені в пароварці
    Пельмені в пароварці
    Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як