Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тісто для пельменів на мінеральній воді

Тісто для пельменів на мінеральній воді

14-03-2016, 20:33
1 136
Тісто для пельменів на мінеральній воді
Домашні пельмені – відмінне рішення для швидкого вечері в колі родини, який не залишить нікого голодним! Ми розповімо вам, як приготувати тісто для пельменів на мінеральній воді! Виходить дуже ніжним, а готувати з ним-суцільне задоволення. Переконайтеся в цьому самі!
Рецепт тіста для пельменів на мінеральній воді
Інгредієнти:

  • вода мінеральна – 1 ст.;

  • борошно вищого сорту – 3 ст.;

  • масло рослинне – 55 мл;

  • сіль;

  • яйце (добірне, вищої категорії) – 1 шт.;

  • щіпка цукру.


  • Приготування
    Для приготування смачного тіста для пельменів на мінеральній воді, яйце збиваємо в широкій мисці з сіллю і цукровим піском. Слідом виливаємо необхідну кількість рослинного масла, мінеральну воду і перемішуємо. Борошно попередньо просіваємо, а потім поступово всипаємо і вимішуємо м'яке і приємне тісто. Накриваємо його тканинною серветкою і залишаємо на 20 хвилин. По закінченні часу, викладаємо м'ясну начинку і ліпимо домашні смачні пельмені.
    Рецепт тіста на пельмені на мінералці
    Інгредієнти:

  • вода мінеральна – 230 мл;

  • борошно високої якості – 880 г;

  • цукор і дрібна сіль.


  • Приготування
    Борошно кілька разів просіваємо в миску, додаємо харчову дрібну сіль і кидаємо цукор. Слідом виливаємо мінеральну воду, розмішуємо спочатку ложкою, а потім чистими руками. За необхідності додаємо в тісто борошно або підливаємо мінералку. Готове тісто прикриваємо рушником, даємо настоятися протягом 15 хвилин, а потім переходимо до формування і ліпленні пельменів.
    Тісто для пельменів на мінеральної газованої води
    Інгредієнти:

  • яйце (вищої категорії)– 1 шт.;

  • мука в/с – 880 г;

  • сметана 10% – 2 ст. ложки;

  • цукор білий;

  • сіль.


  • Приготування
    У мисці збиваємо міксером яйце з сіллю і цукром. Потім додаємо нежирну сметану, вливаємо холодну мінеральну воду і перемішуємо. Борошно спочатку просіваємо через сито, а потім поступово всипаємо до основних інгредієнтів і замішуємо еластичне і м'яке тісто. Ліпимо з нього рівна круглий кулька, накриваємо бавовняним рушником і залишаємо на 25 хвилин відпочити. Після цього миємо руки і приступаємо до ліплення домашніх пельменів!
    Тісто для домашніх пельменів на мінеральній воді
    Інгредієнти:

  • вода мінеральна без газу – 245 мл;

  • масло рослинне – 65 мл;

  • борошно – 670 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Просіваємо першим ділом борошно в глибоку миску. Далі робимо зверху поглиблення і кидаємо туди щіпку дрібної солі. Починаємо вимішувати тісто круговими рухами, підливаючи мінеральну воду і рослинне масло. Робимо це хвилин 15 поки не відчуєте, що тісто стало м'яким і гладким. Після цього накриваємо його ганчіркою і даємо відпочити 20 хвилин. Після цього миємо руки і приступаємо до приготування домашніх пельменів.
    Тісто для пельменів на мінеральній воді і молоці
    Інгредієнти:

  • борошно високої якості – 3 ст.;

  • молоко коров'яче – 110 мл;

  • вода мінеральна без газу – 45 мл;

  • яйце (добірне, вищої категорії) – 1 шт.;

  • масло рослинне – 5-10 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Тісто для пельменів на мінеральній воді

    Заздалегідь готуємо стіл або глибоку миску, в якій будемо замішувати тісто. Тепер просіваємо гіркою борошно, робимо посередині невелике поглиблення і вбиваємо туди куряче яйце. Окремо змішуємо теплу мінеральну воду з молоком і кидаємо щіпку дрібної солі. Акуратно виливаємо отриманий склад в борошно і ретельно замішуємо тісто ложкою від середини до країв круговими рухами. Після цього вводимо трохи масла і знову вимішуємо, поки не відчуєте в руках м'яке, пружне і гладке тісто. Закутуємо його щільно в рушник і залишаємо на 25 хвилин, а тим часом готуємо фарш і переходимо до ліплення домашніх пельменів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тісто для пельменів на мінералці
    Тісто для пельменів на мінералці
    Недарма кажуть, що ідеальне пельменний тісто виходить саме на воді. Воно виходить досить тугим і щільним, що дозволяє зробити з нього дуже тоненьку
    Ніжне тісто для пельменів
    Ніжне тісто для пельменів
    Тісто для чудових домашніх пельменів має бути неодмінно тонким, проте досить міцним, здатним утримати смачну, соковиту начинку. Але головне, оболонка
    Тісто для пельменів на воді
    Тісто для пельменів на воді
    Запорукою смачних пельменів є правильне тісто - досить тонке, однак міцне, здатне утримати всю м'ясну начинку в процесі варіння. Далі розповімо, як
    Тісто на пельмені - класичний рецепт
    Тісто на пельмені - класичний рецепт
    Важливою умовою успіху в приготуванні домашніх пельменів є правильне тісто. Оболонка виробу повинна бути досить тонкою й досить міцною, щоб витримати
    Тісто для чебуреків на мінералці
    Тісто для чебуреків на мінералці
    Запорукою вдалих чебуреків є ароматне і неймовірно соковите м'ясо і, звичайно, повітряне, хрустке з бульбашками повітря тісто. Про останній і
    Рецепт тіста для пельменів
    Рецепт тіста для пельменів
    Всі ми з вами любимо пельмені, їх, звісно, можна купити в магазині і просто зварити. Але найсмачніші пельмені, звичайно ж, домашні. І в нашій статті