Тісто для пельменів на воді
Як же буває прикро, коли після відварювання пельменів ми отримуємо «раскисшую кашу». Таке нерідко трапляється через не самої якісного борошна або не дуже вдалого рецепта. Тому пропонуємо приготувати самостійно тісто, замішане на воді, з якого у вас вийдуть бездоганні пельмені , а ми в свою чергу підкажемо, як його робити.
Інгредієнти:
яйця (з) – 2 шт.
пшеничне борошно – 850 г;
вода (тепла) – 300 мл;
сіль – 2/3 чайної ложки;
рослинне масло – 3 ч. ложки.
Приготування
Домашні яйця вбиваємо для зручності в досить високу миску, а так як такі яйця мають жовток більш вираженого кольору, то пельмені будуть смачніше і відповідно красивіше. Присипаємо їх сіллю і ручним віночком розбиваємо щільну оболонку жовтка, однорідно поєднуючи його з білком. Просіваємо в ємність з розбитими яйцями вісімсот грамів борошна, вливаємо олію, тепленьку воду і за допомогою звичайної виделки як би перемішуючи все з'єднуємо. Коли в мисці зовсім не залишилося сухий борошна, ми добре припудрюємо руки в залишеній нами борошні, трохи присипаємо зверху тісто і відклавши вилку самі його вимішуємо. Поєднавши всі в плотненький грудку, перекладаємо тісто на притрушенную поверхню робочого столу борошном, а після домішують його до тих пір, поки воно не буде пружним і одночасно м'яким.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 550 г;
сіль «Екстра» - 05 ч. ложки;
оливкова олія – 2 ч. ложки;
вода – 2/3 ст.
Приготування
Вибираємо зручну для вас поверхню для вимішування тіста і просіваємо на неї потрібну кількість борошна. Збираємо все в гору, з якої прибираємо верхівку і відкладаємо в сторону, а на зрізі верхівки гори проробляємо пальцями поглиблення, яке заповнюємо водою з додаванням оливкової олії і дрібної солі. Тепер потихеньку додаємо борошняні краю всередину і замішуємо для майбутніх пельменів тісто щільне на дотик. Якщо борошна трохи не вистачить, можна скористатися тією яку ми знімали з гірки.
Використовувати це тісто треба після того, як воно полежить загорнутим в плівці близько години на холоді.
Інгредієнти:
сіль (дрібна) – одна щіпка;
пшеничне борошно – 750 г;
окріп – один стакан;
олія соняшникова – 25 ст. ложки.
Приготування
У миску великого розміру просіваємо всю потрібну нам борошно, а після відбираємо 5-6 великих ложок і відкладаємо її в бік. Борошно, яка залишилася в мисці посипаємо сіллю і перемішуючи все руками. Сюди наливаємо крутий окріп, відразу ж додаємо в нього соняшникову олію і швидко, з допомогою великої ложки або виделки замішуємо тісто. Спочатку в нас виходить пухка маса, але як тільки воно почне остигати, то трохи присипаємо його відкладеної в бік борошном і старанно домішують тісто до отримання еластичного грудки. Перед його застосуванням нехай наше тісто постоїть накритим кухонним рушником не менше 20 хвилин.
Інгредієнти:
мінеральна вода - 15 склянки;
борошно пшеничне (в/с) – 12 кг;
куряче яйце – 2 шт.;
кухонна сіль – 15 ч. ложки.
Приготування
Викладаємо все борошно в глибоку сито і просіваємо її на чистий стіл. Збираємо її у вигляді великої гірки і поглиблення виливаємо спочатку розтерті з кухонною сіллю свіжі яйця, а слідом за трохи підливаємо всю мінеральну воду. З країв не поспішаючи знімаємо борошно і додаємо всередину з рідиною і тут же починаємо їх разом перемішувати. Змішуємо таким чином всю муку і отримане із зібраних в єдине ціле інгредієнтів тісто ми остаточно вимішуємо на робочій поверхні чистого столу, а після відразу приступаємо до ліплення смачних пельменів.
Приготуйте тісто для своїх пельменів, по одному з цих чудових рецептів на воді і тоді ви зможете насолодитися варениками, від смаку яких, в захваті буде вся рідня.
Смачне тісто для пельменів на воді з яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Домашні яйця вбиваємо для зручності в досить високу миску, а так як такі яйця мають жовток більш вираженого кольору, то пельмені будуть смачніше і відповідно красивіше. Присипаємо їх сіллю і ручним віночком розбиваємо щільну оболонку жовтка, однорідно поєднуючи його з білком. Просіваємо в ємність з розбитими яйцями вісімсот грамів борошна, вливаємо олію, тепленьку воду і за допомогою звичайної виделки як би перемішуючи все з'єднуємо. Коли в мисці зовсім не залишилося сухий борошна, ми добре припудрюємо руки в залишеній нами борошні, трохи присипаємо зверху тісто і відклавши вилку самі його вимішуємо. Поєднавши всі в плотненький грудку, перекладаємо тісто на притрушенную поверхню робочого столу борошном, а після домішують його до тих пір, поки воно не буде пружним і одночасно м'яким.
Тісто на домашні пельмені на воді без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Вибираємо зручну для вас поверхню для вимішування тіста і просіваємо на неї потрібну кількість борошна. Збираємо все в гору, з якої прибираємо верхівку і відкладаємо в сторону, а на зрізі верхівки гори проробляємо пальцями поглиблення, яке заповнюємо водою з додаванням оливкової олії і дрібної солі. Тепер потихеньку додаємо борошняні краю всередину і замішуємо для майбутніх пельменів тісто щільне на дотик. Якщо борошна трохи не вистачить, можна скористатися тією яку ми знімали з гірки.
Використовувати це тісто треба після того, як воно полежить загорнутим в плівці близько години на холоді.
Рецепт заварного тіста на пельмені, на воді
Інгредієнти:
Приготування
У миску великого розміру просіваємо всю потрібну нам борошно, а після відбираємо 5-6 великих ложок і відкладаємо її в бік. Борошно, яка залишилася в мисці посипаємо сіллю і перемішуючи все руками. Сюди наливаємо крутий окріп, відразу ж додаємо в нього соняшникову олію і швидко, з допомогою великої ложки або виделки замішуємо тісто. Спочатку в нас виходить пухка маса, але як тільки воно почне остигати, то трохи присипаємо його відкладеної в бік борошном і старанно домішують тісто до отримання еластичного грудки. Перед його застосуванням нехай наше тісто постоїть накритим кухонним рушником не менше 20 хвилин.
Рецепт тіста для пельменів на мінеральній воді
Інгредієнти:
Приготування
Викладаємо все борошно в глибоку сито і просіваємо її на чистий стіл. Збираємо її у вигляді великої гірки і поглиблення виливаємо спочатку розтерті з кухонною сіллю свіжі яйця, а слідом за трохи підливаємо всю мінеральну воду. З країв не поспішаючи знімаємо борошно і додаємо всередину з рідиною і тут же починаємо їх разом перемішувати. Змішуємо таким чином всю муку і отримане із зібраних в єдине ціле інгредієнтів тісто ми остаточно вимішуємо на робочій поверхні чистого столу, а після відразу приступаємо до ліплення смачних пельменів.
Приготуйте тісто для своїх пельменів, по одному з цих чудових рецептів на воді і тоді ви зможете насолодитися варениками, від смаку яких, в захваті буде вся рідня.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смачне тісто для пельменів
Безсумнівно, смак пельменів залежить від наповнення. Однак без правильної оболонки страва втратить свої відмінні якості. Основа виробу повинна бути
Тісто для лазаньї своїми руками
Існує безліч способів приготування традиційної італійської лазаньї, і ті, хто одного разу її готував, стверджують, що найсмачніше блюдо виходить з
Тісто на пельмені - класичний рецепт
Важливою умовою успіху в приготуванні домашніх пельменів є правильне тісто. Оболонка виробу повинна бути досить тонкою й досить міцною, щоб витримати
Як зробити тісто для пельменів?
Рецептів вдалого тіста для пельменів досить багато і вибрати ідеальне можна лише спробувавши зробити кілька варіантів. У цій статті описано базові
Заварне тісто для вареників і пельменів
В правильних вареники або пельмені провідну роль відіграє вдалий тісто. Адже головне, щоб надалі страва не разварилось в процесі варіння і не
Рецепт тіста для пельменів
Всі ми з вами любимо пельмені, їх, звісно, можна купити в магазині і просто зварити. Але найсмачніші пельмені, звичайно ж, домашні. І в нашій статті