Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати індичку шматочками на сковороді?

Як приготувати індичку шматочками на сковороді?

28-04-2016, 20:28
283
Як приготувати індичку шматочками на сковороді?
Індичка - не тільки корисна, але ще і дуже смачне і ніжне м'ясо. Особливо привабливим і апетитним даний продукт виходить, якщо його посмажити на сковороді шматочками. Варіанти такого приготування пропонуємо нижче в наших рецептах.

Як посмажити індичку на сковороді шматочками зі сметаною - рецепт


Інгредієнти:

  • філе грудки індички – 490 г;

  • рослинна без аромату масло – 65 мл;

  • сметана (бажано домашня) – 125 г;

  • бульйон – 190 мл;

  • цибуля ріпчаста 160 г;

  • сухі ароматні трави на вибір – 1-2 щіпки;

  • зубці часнику – 3-4 шт.;

  • зелень свіжа петрушки, базиліка та кропу – по 2-3 гілочки;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • свіжозмелену чорний перець – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування індички шматочками на сковороді філе птиці без шкіри промиваємо, обсушуємо і нарізаємо дрібними скибочками. Закладаємо м'ясо в сковороду з прогрітим маслом без аромату і даємо шматочках добре підрум'янитися, після чого додаємо очищену і нарізану півкільцями або кільцями ріпчаста цибулька і смажимо разом ще кілька хвилин. Тепер викладаємо до м'яса з цибулею жирну сметану, вливаємо овочевий або м'ясний бульйон, додаємо за смаком сіль кухонну, перчик мелений і сухі ароматні трави на свій вибір.
    Скільки далі тушкувати індичку шматочками на сковороді залежить від розміру шматочків м'яса птиці. В середньому для того щоб індичка досягла необхідного ступеня м'якості буде достатньо п'ятнадцяти хвилин. На завершення приправляємо блюдо очищеним і дрібненько нарубаним часником і свіжою зеленню і даємо хвилин п'ять-десять настоятися під кришкою.

    Смажена індичка на сковороді шматочками у вівсяній паніровці


    Інгредієнти:

  • філе грудки індички – 940 м;

  • майонез класичний – 90 г;

  • велике куряче яйце – 1 шт.;

  • борошно пшеничне – 35 г;

  • цибуля ріпчаста – 90 г;

  • пластівці дрібні вівсяні для панірування;

  • кухонна велика сіль – за смаком;

  • чорний свіжозмелену перець – за смаком;

  • рослинна олія без аромату для смаження.


  • Приготування
    Філе індички нарізаємо шматочками упоперек волокон і відбиваємо трохи кухонним молоточком, прикривши м'ясо для
    Як приготувати індичку шматочками на сковороді?
    зручності харчовою плівкою. Очищаємо цибулину натираємо її на тертці. Поміщаємо цибульну масу в миску, додаємо яйце, майонез, всипаємо борошно, сіль, мелений чорний перчик, викладаємо отриману суміш відбиті скибочки птиці, перемішуємо і залишаємо маринуватися приблизно на годину.
    Для панірування нам знадобляться дрібненькі вівсяні пластівці. При необхідності подрібнимо продукт трохи в чаші блендера. Прогріваємо разом з тим сковороду з достатньою кількістю масла, паніруємо промариновані шматочки індички у вівсяній паніровці і даємо їм підрум'янитися з двох сторін.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажена індичка
    Смажена індичка
    Звичайно посмажити м'ясо, погодьтеся, досить нудно. Тому ми пропонуємо дещо змінити деякі звичні страви та запропонуємо рецепти чудово смачною
    Індичка, тушкована в сметані
    Індичка, тушкована в сметані
    Якщо індиче м'ясо довго мучити в вершковому соусі - страва виходить чудово ніжним, м'яким і, безсумнівно, кожному сподобається. Далі запропонуємо
    Фарширована індичка
    Фарширована індичка
    Не потрібно чекати особливого випадку, щоб приготувати фаршировану індичку, адже далі ми пропонуємо наповнити начинкою лише деякі частини птиці.
    Індичка в сметанному соусі
    Індичка в сметанному соусі
    Приготування індичого м'яса не в кожної господині завершується успіхом, можливо, лише через брак досвіду роботи з ним. Щоб почати знайомство з
    Грудка індички, запеченої в духовці
    Грудка індички, запеченої в духовці
    Не кожна господиня охоче візьметься за готування страви з філе індички з-за боязні, що в підсумку воно вийде не достатньо соковитим. Однак рецепти
    Тушкована індичка з овочами
    Тушкована індичка з овочами
    Якщо ви стежите за фігурою, то наші сьогоднішні рецепти для вас. Пропонуємо вам зробити смачне і дієтичне блюдо - тушковану індичку з овочами.