Індичка в сметанному соусі

Філе індички в сметанному соусі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для гасіння беремо філе грудки індички або м'ясо стегон птиці, промиваємо його добряче й обсушуємо. Потім розрізаємо його на поздовжні бруски і закладаємо їх у прогрітий казан або товстостінний сотейник, який наллємо попередньо рослинна рафінована олія. Коли шматочки індички підрум'яняться, приправляємо їх сіллю, меленим коріандром або мускатним горіхом, додаємо спеції за власним смаком, присмачую меленим чорним перцем, перемішуємо і заливаємо склянкою крутого окропу. При бажанні можна додати нарізаний болгарський перець і томати. Приправляємо сотейник кришкою і залишаємо м'ясо гаситися на помірному вогні.
У цей час чистимо від луски і дрібненько рубаємо цибулю і обсмажуємо її, помішуючи, до рум'яного кольору. Тепер всипаємо борошно пшеничне і витримуємо на сильному вогні ще дві-три хвилини, безперервно заважаючи. Далі перекладаємо цибульну масу до м'яса, перемішуємо, доводимо до смаку сіллю і спеціями і даємо протушкувати протягом двадцяти п'яти хвилин.
Після цього закладаємо сметану, перемішуємо і припускаємо страву ще протягом п'яти хвилин. Тепер додаємо при бажанні дрібненько нарізану свіжу зелень, перемішуємо, прикриваємо посуд кришкою, вимикаємо плиту і даємо настоятися ще протягом десяти хвилин.
Тушкована індичка в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо індички промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками чи серветками і розрізаємо на порційні шматочки. У мультикастрюлю вливаємо трохи рафінованої олії, включаємо режим «Смаження» або «Випічка» і закладаємо шматочки індички. Після того, як м'ясо підрум'яниться з усіх боків, додаємо дрібненько нашатковану попередньо очищений цибулька і обсмажуємо все разом ще протягом п'яти-семи хвилин.
Тепер підливаємо вино і витримуємо страва до випаровування останнього приблизно наполовину. Після цього вливаємо прогрітий до кипіння бульйон, закладаємо сметану, присмачую страву сіллю, меленим перцем, додаємо спеції за власним смаком і перемикаємо пристрій на функцію «Гасіння». Для того щоб м'ясо стало м'яким зазвичай достатньо тридцяти хвилин, але якщо ви готуєте великі порційні шматочки індички можливо час потрібно буде збільшити до сорока-п'ятдесяти хвилин.
Тепер додаємо зернову гірчицю, дрібненько нашатковану свіжу зелень і протушиваем блюдо в тій же програмі ще протягом десяти хвилин.
Індичку в сметанному соусі за цим рецептом можна приготувати і в духовці, витримавши її в сотейнику під кришкою при температурі 180 градусів протягом сорока-п'ятдесяти хвилин.
Індичка з грибами в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Вимите і обсушенное філе індички розрізаємо на

Рекомендуємо добрі рецепти

Сердечка в сметанному соусі
Головною перевагою субпродуктів є їх досить низька вартість і абсолютна простота приготування. Використовуючи представлені далі рецепти, можна

М'ясо з грибами в сметанному соусі
Гриби, додані в практично будь-яку страву, здатні кардинально перетворити його, доповнюючи особливим неповторним смаком і чудовим ароматом. Далі

Гриби, тушковані в сметані
В цій статті детально описаний процес приготування найпростішого, але разом з тим чудово смачного страви. Пропонуємо тушкувати ароматні грибочки в

Яловичина в сметанному соусі
Щоб страва з яловичини вийшло не жорстким, м'ясо потрібно правильно промаринувати, довго мучити або скористатися запропонованими рецептами в цій

Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви

Філе індички в сметанному соусі
Ви мучитеся в роздумах, не знаючи, що приготувати на обід? Непоганим вибором буде індичка в сметанному соусі - ситне, по-домашньому смачне і відмінно