Сердечка в сметанному соусі
При правильному приготуванні, абсолютно доступних субпродуктів, вдається створити дуже гарні і смачні страви.
Пропонуємо рецепти приготування курячих сердечок в пікантному сметанному соусі. У цьому випадку курячий продукт виходить особливо ніжним і неодмінно здивує вас і ваших домочадців високими смаковими якостями.
Інгредієнти:
сердечка курячі – 700 г;
ріпчаста цибуля – 170 г;
часник – 3 зубчики;
сметана – 275 г;
рафінована рослинна олія – 35 мл;
листочки лавра – 1-2 шт.;
чорний мелений перець – за смаком;
суміш сухих італійських трав – 1 ст. ложка;
свіжа зелень – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Для початку підготуємо належним чином курячі сердечка. Промиваємо їх як слід, позбавляє від судин і жиру. Разом з тим очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю і часник і подрібнюємо кубиками.
У казан або товстостінний сотейник наливаємо трохи рафінованої олії, прогріваємо його і закладаємо підготовлений цибулю і часник. Витримуємо овочі на вогні, помішуючи, до легкого рум'янцю, а потім закладаємо курячі сердечка. Обсмажуємо все разом сім хвилин, а потім додаємо сметану, приправляємо масу сіллю, меленим перцем, кидаємо листи лавра, зменшуємо інтенсивність вогню до самого мінімального прикриваємо посуд кришкою і тушкуємо сердечка в сметані приблизно тридцять хвилин, періодично помішуючи. Тепер додаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, приправляємо блюдо прованськими травами, протушиваем ще пару хвилин, і вимикаємо плиту.
Інгредієнти:
сердечка курячі – 700 г;
цибуля ріпчаста – 170 г;
морква – 170 г;
сметана – 300 г;
часник – 2-3 зубчики;
рафінована рослинна олія – 35 мл;
чорний мелений перець – за смаком;
прянощі і спеції – за смаком;
сіль – за смаком;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
Цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо кубиками і соломкою відповідно. Закладаємо підготовлені овочі в мультикастрюлю, наливши в неї попередньо трохи рафінованої олії. Включаємо пристрій, вибираємо на дисплеї режим «Випічка» або «Смаження» і пасеруємо вміст до м'якості.
Тим часом готуємо курячі сердечка. Промиваємо їх добряче, позбавляє від судин, плівочок і зайвого жиру і закладаємо до обсмаженою овочам. Витримуємо всі разом в тому ж режимі протягом десяти хвилин, а потім додаємо сметану, сіль, мелений чорний перчик, будь-які прянощі на ваш смак, переводимо прилад на функцію «Гасіння» і готуємо одну годину. За три хвилини до завершення приготування кидаємо попередньо очищений і видавлений часник і дрібненько нарізану свіжу зелень.
Пропонуємо рецепти приготування курячих сердечок в пікантному сметанному соусі. У цьому випадку курячий продукт виходить особливо ніжним і неодмінно здивує вас і ваших домочадців високими смаковими якостями.
Як приготувати курячі сердечка в сметанному соусі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для початку підготуємо належним чином курячі сердечка. Промиваємо їх як слід, позбавляє від судин і жиру. Разом з тим очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю і часник і подрібнюємо кубиками.
У казан або товстостінний сотейник наливаємо трохи рафінованої олії, прогріваємо його і закладаємо підготовлений цибулю і часник. Витримуємо овочі на вогні, помішуючи, до легкого рум'янцю, а потім закладаємо курячі сердечка. Обсмажуємо все разом сім хвилин, а потім додаємо сметану, приправляємо масу сіллю, меленим перцем, кидаємо листи лавра, зменшуємо інтенсивність вогню до самого мінімального прикриваємо посуд кришкою і тушкуємо сердечка в сметані приблизно тридцять хвилин, періодично помішуючи. Тепер додаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, приправляємо блюдо прованськими травами, протушиваем ще пару хвилин, і вимикаємо плиту.
Сердечка в сметанному соусі - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо кубиками і соломкою відповідно. Закладаємо підготовлені овочі в мультикастрюлю, наливши в неї попередньо трохи рафінованої олії. Включаємо пристрій, вибираємо на дисплеї режим «Випічка» або «Смаження» і пасеруємо вміст до м'якості.
Тим часом готуємо курячі сердечка. Промиваємо їх добряче, позбавляє від судин, плівочок і зайвого жиру і закладаємо до обсмаженою овочам. Витримуємо всі разом в тому ж режимі протягом десяти хвилин, а потім додаємо сметану, сіль, мелений чорний перчик, будь-які прянощі на ваш смак, переводимо прилад на функцію «Гасіння» і готуємо одну годину. За три хвилини до завершення приготування кидаємо попередньо очищений і видавлений часник і дрібненько нарізану свіжу зелень.
Рекомендуємо добрі рецепти
Індичка в сметанному соусі
Приготування індичого м'яса не в кожної господині завершується успіхом, можливо, лише через брак досвіду роботи з ним. Щоб почати знайомство з
Курячі сердечка, тушковані в сметані
Для любителів субпродуктів ми зібрали кілька досить оригінальних рецептів тушкованих курячих сердечок. Розповімо, як зробити їх неймовірно м'яким, в
Тушковані курячі сердечка - рецепт
Курячі сердечка - досить недорогий і доступний субпродукт, який при правильному приготуванні набуває ніжний смак і приємний аромат. Звичайно, для
Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас
Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка