Яловичина в сметанному соусі

Рецепт яловичини в сметанному соусі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки вимитої, обсушенной і нарізаною яловичини підсмажуємо до рум'яності з двох сторін на рафінованій олії і викладаємо тимчасово в миску. У тій же сковороді пасеруємо півкільця цибулі до прозорості, а потім повертаємо м'ясо, додаємо сметану, сіль, всі спеції і тушкуємо на малому вогні під кришкою від півтора до двох годин. Якщо є бажання отримати більш густий соус, то додамо одну-дві столові ложки попередньо спассерованной до рум'яного кольору борошна і прогреем масу кілька хвилин до загустіння.
При бажанні можна запекти таку яловичину в сметанному соусі в духовці, виклавши її після обсмажування в горщик, форму або іншу підходящу ємність разом з іншими компонентами, присипавши натертим сиром і прикривши кришкою. Відповідний температурний режим для такого приготування 180-190 градусів, а необхідний час - півтора-два години.
Тушкована яловичина з грибами в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Налаштовуємо мультиварку на режим «Смаження» або «Випічка» і підрум'янюємо в ній на рафінованій олії підготовлений належним чином і нарізану на невеликі брусочки яловичину. Потім виймаємо м'ясо на тарілку, а в маслі пасеруємо півкільця цибулі з відвареними білими грибами або свіжими попередньо вимитими печерицями. Тепер повертаємо в мультикастрюлю м'ясо, додаємо сметану і гірчицю, вливаємо бульйон або воду, додаємо за смаком сіль, перець і спеції. Перемикаємо прилад на функцію «Гасіння» і готуємо до сигналу. При необхідності, якщо яловичина ще трохи жорсткувата для вас, продовжите той же режим ще на двадцять-тридцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичина з грибами у вершковому соусі - рецепт
В цій статті детально описано чудові рецепти, які допоможуть вам без особливих труднощів урізноманітнити повсякденне меню неймовірно смачним блюдом,

Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви

Тушкована яловичина з чорносливом в мультиварці
Урізноманітнити повсякденний раціон допоможуть рецепти з даної статті. Пропонуємо звичного тушкованого м'яса додати пікантну нотку, доповнивши страва

Яловичина з чорносливом в мультиварці
Урізноманітнити повсякденний раціон допоможуть рецепти, представлені далі. Пропонуємо приготувати апетитні шматочки яловичини в ароматнейшей підливці

Фрикадельки в сметанному соусі
Навіть з самого простого і звичного страви можна зробити вишукану страву. Якщо приготувати не просто тушковані фрикадельки, а, наприклад, в

Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і