Тушкована яловичина з чорносливом в мультиварці
З додаванням чорносливу будь-тушковане м'ясо набуває нові смакові відтінки і чудовий аромат. Пропонуємо варіанти приготування тушкованої яловичини з чорносливом в мультиварці. Кухонні помічниця спрощує процес приготування і робить страву більш ніжним і насиченим.
Інгредієнти:
яловичина 900 г;
в'ялений чорнослив без кісточок – 145 г;
цибуля – 145 г;
морква – 145 г;
часник – 4-5 зубців;
мускатний горіх – щіпка;
листя лавра – 3-4 шт.;
рафінована рослинна олія – 85 мл;
вода очищена – 260 мл;
сіль – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком.
Приготування
Яловичину моєму, промаківающімі від вологи і подрібнюємо скибочками бажаного розміру і форми. Підрум'янюємо його в режимі «Випічка» або «Смаження» при відкритій кришці, попередньо наливши в мультикастрюлю трохи рослинного масла. Потім виймаємо обсмажену яловичину на тарілку, а в ємність приладу підливаємо ще трохи олії і пасеруємо в ньому до м'якості заздалегідь очищений і подрібнений цибулю і нарізану соломкою моркву. Режим при цьому залишаємо той же. Перекладаємо до овочів яловичі шматочки, заливаємо вміст прогрітій до кипіння очищеною водою, приправляємо страву сіллю, чорним свежесмолотым перчиком, додаємо дрібку мускатного горіха, листя лавра і перемикаємо пристрій на функцію «Гасіння». Час приготування при цьому встановлюємо на одну годину.
Після закінчення часу закладаємо попередньо вимитий і за бажанням подрібнений чорнослив, очищений і дрібно нарізаний часник і готуємо в тій же програмі ще двадцять п'ять хвилин.
Інгредієнти:
яловича вирізка – 900 г;
в'ялений чорнослив без кісточок – 220 г;
цибуля – 145 г;
морква – 90 г;
борошно – 80 г;
часник – 3-4 зубчики;
листя лавра – 3-4 шт.;
бульйон – 550 мл;
сіль;
пряні сушені трави;
мелений чорний перець.
Приготування
Спочатку спассеруем на рослинному маслі попередньо очищений і нашатковану цибулю і нарізану соломкою моркву. Для цього на дисплеї мультиварки виберемо функцію «Випічка» або «Смаження» і встановимо час на п'ятнадцять хвилин.
Поки овочі смажаться, миємо, обсушуємо й нарізаємо брусочками середнього розміру яловичину, закладаємо до овочів і продовжуємо режим ще на п'ятнадцять хвилин. В кінці процесу обсмажування додаємо пшеничне борошно і перемішуємо. Потім вливаємо підігрітий до кипіння бульйон, додаємо сіль, мелений чорний перець і перемикаємо пристрій на функцію «Гасіння» і готуємо шістдесят хвилин. Після сигналу закладаємо вимитий чорнослив, присмачую блюдо пряними сушеними травами, очищеним і дрібно нарубаним часником, кидаємо листя лавра і готуємо в тому ж режимі ще протягом тридцяти хвилин.
Рецепт тушкованої яловичини з чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину моєму, промаківающімі від вологи і подрібнюємо скибочками бажаного розміру і форми. Підрум'янюємо його в режимі «Випічка» або «Смаження» при відкритій кришці, попередньо наливши в мультикастрюлю трохи рослинного масла. Потім виймаємо обсмажену яловичину на тарілку, а в ємність приладу підливаємо ще трохи олії і пасеруємо в ньому до м'якості заздалегідь очищений і подрібнений цибулю і нарізану соломкою моркву. Режим при цьому залишаємо той же. Перекладаємо до овочів яловичі шматочки, заливаємо вміст прогрітій до кипіння очищеною водою, приправляємо страву сіллю, чорним свежесмолотым перчиком, додаємо дрібку мускатного горіха, листя лавра і перемикаємо пристрій на функцію «Гасіння». Час приготування при цьому встановлюємо на одну годину.
Після закінчення часу закладаємо попередньо вимитий і за бажанням подрібнений чорнослив, очищений і дрібно нарізаний часник і готуємо в тій же програмі ще двадцять п'ять хвилин.
Гуляш з яловичини з чорносливом в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку спассеруем на рослинному маслі попередньо очищений і нашатковану цибулю і нарізану соломкою моркву. Для цього на дисплеї мультиварки виберемо функцію «Випічка» або «Смаження» і встановимо час на п'ятнадцять хвилин.
Поки овочі смажаться, миємо, обсушуємо й нарізаємо брусочками середнього розміру яловичину, закладаємо до овочів і продовжуємо режим ще на п'ятнадцять хвилин. В кінці процесу обсмажування додаємо пшеничне борошно і перемішуємо. Потім вливаємо підігрітий до кипіння бульйон, додаємо сіль, мелений чорний перець і перемикаємо пристрій на функцію «Гасіння» і готуємо шістдесят хвилин. Після сигналу закладаємо вимитий чорнослив, присмачую блюдо пряними сушеними травами, очищеним і дрібно нарубаним часником, кидаємо листя лавра і готуємо в тому ж режимі ще протягом тридцяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Найчастіше курячі ніжки готують дуже просто, без надмірностей. Тому такого роду страва воліють подавати на повсякденний стіл. Однак, дотримуючись
Яловичина з чорносливом в мультиварці
Урізноманітнити повсякденний раціон допоможуть рецепти, представлені далі. Пропонуємо приготувати апетитні шматочки яловичини в ароматнейшей підливці
Тушковане м'ясо з чорносливом
Просто тушкувати м'ясо - справа не хитра. А зробити його цікавим і смачним - та ще задачка. Пропонуємо кілька способів урізноманітнити таке неабияке
Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
Тушкована яловичина з чорносливом
Яловичина з чорносливом — один з класичних рецептів приготування яловичини. Інгредієнтів у цій страві трохи, додавання одного тільки чорносливу
Телятина з чорносливом
Любителям поєднання сухофруктів або ягідних соусів з м'ясом неодмінно доведеться за смаком рецепт яловичини з чорносливом - прекрасний варіант для