Простий рецепт торта
Кому хочеться витрачати дорогоцінний час на приготування вишуканих десертів і тортів з безліччю дорогих компонентів? Набагато пріоритетніше прості, бюджетні рецепти, які передбачають отримання в результаті нескладного і нетривалого технологічного процесу не менш смачних ласощів. Саме такі прості рецепти тортів сьогодні в нашій статті.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно вищого сорти - 2 склянки;
цукровий пісок - 2 склянки;
курячі яйця - 2 шт.;
сметана - 1 склянка;
розпушувач - 2 ч. х ложки;
Для крему:
сметана жирністю більше 25% - 2 склянки;
цукровий пісок - 1 склянка;
ванілін або ванільний цукор;
Приготування
Приготування бісквіта традиційно починаємо з збивання яєць. Обробляємо їх міксером до пишноти, додаючи в процесі цукровий пісок. Домагаємося при цьому розчинення всіх солодких кристалів і збільшення маси в об'ємі вдвічі. На завершення процедури збивання додаємо сметану і розпушувач, а потім вмішуємо борошно, скориставшись ложкою або лопаткою.
Тепер вистилаємо дно форми пергаментным листом і перекладаємо в неї приготоване бісквітне тісто на сметані. Для його випікання завчасно прогріваємо духовку до 200 градусів і маємо форму на середньому рівні. Приблизно через двадцять-тридцять хвилин бісквіт буде готовий. Час випічки залежить від діаметра використовуваної форми і можливостей вашої духовки, тому перевіряємо готовність коржа з сухою дерев'яною шпажці.
Даємо готовому румяному бісквіту охолонути у формі, а потім витягуємо на решітку, повністю охолодити його при кімнатних умовах і розрізаємо на три коржі.
Для крему суміш сметани і цукрового піску обробляємо міксером до пишноти і легкості, додавши в процесі ванілін або ванільний цукор. Тепер збираємо тортик, промазавши кожен корж отриманим кремом. Можна додати за бажанням розпарені сухофрукти , подрібнені горіхи або шматочки фруктів або ягід.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно вищого сорту - 2 склянки;
цукровий пісок - 1 склянка;
курячі яйця - 3 шт.;
кефір - 1 склянка ;
розпушувач - 2 чайні ложки ;
ванілін;
масло рослинне або вершкове;
Для крему:
варене згущене молоко; - 1 банка;
сметана жирністю більше 25% - 2 склянки.
Приготування
Процес приготування тіста, як і в попередньому рецепті, починаємо з збивання яєць з цукром. Отримавши однорідну пишну масу, тоненькою цівкою вводимо в неї кімнатної температури кефір і дбайливо перемішуємо до однорідності. Тепер змішуємо просіяне борошно вищого гатунку з розпушувачем і підмішуємо її малими порціями в тісто. Міксером збиваємо тільки яйця з цукром, а для наступних етапів використовуємо лопатку або ложку.
Перелити тісто в промаслений ємність мультиустройства і, вибравши на дисплеї режим «Випічка» витримуємо його протягом 95 хвилин. Після охолодження поділяємо корж на три частини і просочуємо їх кремом, приготовленим шляхом збивання жирної сметани зі згущеним молоком. Приблизно через сім годин перебування в холодильнику тортик просочиться і буде готовий до вживання.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно вищого сорту - 2 склянки;
цукровий пісок - 1 склянка;
курячі яйця - 2 шт.;
рафінована рослинна олія - 2 ст. ложки;
розпушувач - 2 ч. ложки;
морква середнього розміру - 2 шт.;
жменя подрібнених волоських горіхів;
меленої кориці - 15 ч. ложки;
мелена гвоздика - щіпка;
мелений мускатний горіх і кардамон - по 1/3 ч. ложки;
Для крему:
вершковий сир – 160 г;
цукрова пудра – 05 склянки;
масло вершкове – 60 р.
Приготування
Змішуємо натерту на маленькій тертці моркву з іншими компонентами для тесту зі списку інгредієнтів і поміщаємо отриману масу в промаслений форму. Випікаємо морквяний корж при 185 градусах протягом тридцяти п'яти-сорока хвилин, а потім остуджуємо і ріжемо на два пласта. Промазуємо їх кремом, приготовленим шляхом збивання вершкового сиру з маслом і цукровою пудрою. Прикрашаємо тортик по своєму смаку, даємо йому трохи настоятися і просочитися і можемо пробувати.
Простий рецепт бісквітного торта на сметані
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Приготування бісквіта традиційно починаємо з збивання яєць. Обробляємо їх міксером до пишноти, додаючи в процесі цукровий пісок. Домагаємося при цьому розчинення всіх солодких кристалів і збільшення маси в об'ємі вдвічі. На завершення процедури збивання додаємо сметану і розпушувач, а потім вмішуємо борошно, скориставшись ложкою або лопаткою.
Тепер вистилаємо дно форми пергаментным листом і перекладаємо в неї приготоване бісквітне тісто на сметані. Для його випікання завчасно прогріваємо духовку до 200 градусів і маємо форму на середньому рівні. Приблизно через двадцять-тридцять хвилин бісквіт буде готовий. Час випічки залежить від діаметра використовуваної форми і можливостей вашої духовки, тому перевіряємо готовність коржа з сухою дерев'яною шпажці.
Даємо готовому румяному бісквіту охолонути у формі, а потім витягуємо на решітку, повністю охолодити його при кімнатних умовах і розрізаємо на три коржі.
Для крему суміш сметани і цукрового піску обробляємо міксером до пишноти і легкості, додавши в процесі ванілін або ванільний цукор. Тепер збираємо тортик, промазавши кожен корж отриманим кремом. Можна додати за бажанням розпарені сухофрукти , подрібнені горіхи або шматочки фруктів або ягід.
Найпростіший торт на кефірі в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Процес приготування тіста, як і в попередньому рецепті, починаємо з збивання яєць з цукром. Отримавши однорідну пишну масу, тоненькою цівкою вводимо в неї кімнатної температури кефір і дбайливо перемішуємо до однорідності. Тепер змішуємо просіяне борошно вищого гатунку з розпушувачем і підмішуємо її малими порціями в тісто. Міксером збиваємо тільки яйця з цукром, а для наступних етапів використовуємо лопатку або ложку.
Перелити тісто в промаслений ємність мультиустройства і, вибравши на дисплеї режим «Випічка» витримуємо його протягом 95 хвилин. Після охолодження поділяємо корж на три частини і просочуємо їх кремом, приготовленим шляхом збивання жирної сметани зі згущеним молоком. Приблизно через сім годин перебування в холодильнику тортик просочиться і буде готовий до вживання.
Найпростіший рецепт морквяного торта в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Змішуємо натерту на маленькій тертці моркву з іншими компонентами для тесту зі списку інгредієнтів і поміщаємо отриману масу в промаслений форму. Випікаємо морквяний корж при 185 градусах протягом тридцяти п'яти-сорока хвилин, а потім остуджуємо і ріжемо на два пласта. Промазуємо їх кремом, приготовленим шляхом збивання вершкового сиру з маслом і цукровою пудрою. Прикрашаємо тортик по своєму смаку, даємо йому трохи настоятися і просочитися і можемо пробувати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Прості торти в домашніх умовах - рецепти
Багато хто думає, що приготування тортів - це доля досвідчених кулінарів, так як процес досить трудомісткий. Пропонуємо переконатися в зворотному і
Сметанний торт в духовці – простий рецепт
Випічка з сметанного тесту сьогодні дуже популярна. Коржі виходять пишними і досить щільними, що дозволяє зібрати незвичайну конструкцію для
Торт «Сметанник» - класичний рецепт
Напевно, багато хто з дитинства пам'ятають чудовий торт «Сметанник» і можливо знає, що рецепт його неймовірно простий, з невеликим складом доступних
Торт «Панчо» - рецепт
Чудово смачний торт «Панчо» - чудовий винахід вигадливих господинь. Десерт неймовірно просто спорудити з продуктів, які завжди є під рукою. Та й
Морквяний торт зі сметанним кремом
Неймовірно смачним і надзвичайно ароматним може вийти торт на основі моркви. Цей десерт підкорить кожного ласуна чудовим ніжним смаком, адже ми
Сметанний торт - класичний рецепт
Здається зовсім недавно торт «Сметанник» був особливо популярним і його готували майже в кожному будинку. Пропонуємо відтворити той самий правильний