Вернуться назад Распечатать

Простий рецепт торта

Простий рецепт торта
Кому хочеться витрачати дорогоцінний час на приготування вишуканих десертів і тортів з безліччю дорогих компонентів? Набагато пріоритетніше прості, бюджетні рецепти, які передбачають отримання в результаті нескладного і нетривалого технологічного процесу не менш смачних ласощів. Саме такі прості рецепти тортів сьогодні в нашій статті.

Простий рецепт бісквітного торта на сметані


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно вищого сорти - 2 склянки;

  • цукровий пісок - 2 склянки;

  • курячі яйця - 2 шт.;

  • сметана - 1 склянка;

  • розпушувач - 2 ч. х ложки;


  • Для крему:

  • сметана жирністю більше 25% - 2 склянки;

  • цукровий пісок - 1 склянка;

  • ванілін або ванільний цукор;


  • Приготування
    Приготування бісквіта традиційно починаємо з збивання яєць. Обробляємо їх міксером до пишноти, додаючи в процесі цукровий пісок. Домагаємося при цьому розчинення всіх солодких кристалів і збільшення маси в об'ємі вдвічі. На завершення процедури збивання додаємо сметану і розпушувач, а потім вмішуємо борошно, скориставшись ложкою або лопаткою.
    Тепер вистилаємо дно форми пергаментным листом і перекладаємо в неї приготоване бісквітне тісто на сметані. Для його випікання завчасно прогріваємо духовку до 200 градусів і маємо форму на середньому рівні. Приблизно через двадцять-тридцять хвилин бісквіт буде готовий. Час випічки залежить від діаметра використовуваної форми і можливостей вашої духовки, тому перевіряємо готовність коржа з сухою дерев'яною шпажці.
    Даємо готовому румяному бісквіту охолонути у формі, а потім витягуємо на решітку, повністю охолодити його при кімнатних умовах і розрізаємо на три коржі.
    Для крему суміш сметани і цукрового піску обробляємо міксером до пишноти і легкості, додавши в процесі ванілін або ванільний цукор. Тепер збираємо тортик, промазавши кожен корж отриманим кремом. Можна додати за бажанням розпарені сухофрукти , подрібнені горіхи або шматочки фруктів або ягід.

    Найпростіший торт на кефірі в мультиварці - рецепт


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно вищого сорту - 2 склянки;

  • цукровий пісок - 1 склянка;

  • курячі яйця - 3 шт.;

  • кефір - 1 склянка ;

  • розпушувач - 2 чайні ложки ;

  • ванілін;

  • масло рослинне або вершкове;


  • Для крему:

  • варене згущене молоко; - 1 банка;

  • сметана жирністю більше 25% - 2 склянки.


  • Приготування
    Процес приготування тіста, як і в попередньому рецепті, починаємо з збивання яєць з цукром. Отримавши однорідну пишну масу, тоненькою цівкою вводимо в неї кімнатної температури кефір і дбайливо перемішуємо до однорідності. Тепер змішуємо просіяне борошно вищого гатунку з розпушувачем і підмішуємо її малими порціями в тісто. Міксером збиваємо тільки яйця з цукром, а для наступних етапів використовуємо лопатку або ложку.
    Перелити тісто в промаслений ємність мультиустройства і, вибравши на дисплеї режим «Випічка» витримуємо його протягом 95 хвилин. Після охолодження поділяємо корж на три частини і просочуємо їх кремом, приготовленим шляхом збивання жирної сметани зі згущеним молоком. Приблизно через сім годин перебування в холодильнику тортик просочиться і буде готовий до вживання.

    Найпростіший рецепт морквяного торта в домашніх умовах


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно вищого сорту - 2 склянки;

  • цукровий пісок - 1 склянка;

  • курячі яйця - 2 шт.;

  • рафінована рослинна олія - 2 ст. ложки;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • морква середнього розміру - 2 шт.;

  • жменя подрібнених волоських горіхів;

  • меленої кориці - 15 ч. ложки;

  • мелена гвоздика - щіпка;

  • мелений мускатний горіх і кардамон - по 1/3 ч. ложки;


  • Для крему:

  • вершковий сир – 160 г;
  • Простий рецепт торта

  • цукрова пудра – 05 склянки;

  • масло вершкове – 60 р.


  • Приготування
    Змішуємо натерту на маленькій тертці моркву з іншими компонентами для тесту зі списку інгредієнтів і поміщаємо отриману масу в промаслений форму. Випікаємо морквяний корж при 185 градусах протягом тридцяти п'яти-сорока хвилин, а потім остуджуємо і ріжемо на два пласта. Промазуємо їх кремом, приготовленим шляхом збивання вершкового сиру з маслом і цукровою пудрою. Прикрашаємо тортик по своєму смаку, даємо йому трохи настоятися і просочитися і можемо пробувати.