Морквяний торт зі сметанним кремом

Пропонуємо найкращі рецепти морквяного торта зі сметаною, які допоможуть вам створити той самий оригінальний смак морквяного ласощі.
Рецепт морквяного торта зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Моркву очищаємо, перетираємо через дрібну тертку і поміщаємо в глибоку миску. Туди ж додаємо натерту апельсинову цедру, вбиваємо свіжі великі курячі яйця, додаємо цукровий пісок і розпушувач. Вливаємо рафінована олія і розтоплене вершкове масло, додаємо розчинений у столовій ложці води ванілін і перемішуємо. Тепер вмішуємо попередньо просіяне пшеничне борошно і викладаємо отримане тісто в промаслений роз'ємну форму діаметром 25 сантиметрів, попередньо застеливши дно пергаментным листом. Тепер розміщуємо страву на середньому рівні завчасно прогрітого до 180 градусів духової шафи і печемо при такому температурному режимі протягом сорока хвилин.
По готовності виймаємо форму з духовки, даємо коржу повністю охолонути, а потім витягаємо і розрізаємо його на дві поздовжні частини.
Для крему з'єднуємо в мисці згущене молоко і сметану і перемішуємо за допомогою ложки. Промазуємо отриманою сумішшю один з коржів, попередньо уклавши його на блюдо, а потім прикривають другим коржем. Промазуємо і його залишилися кремом притрушиваем крихтами або ж присипаємо за бажанням подрібненими горіхами.
Даємо готовому морквяного торта з кремом зі сметани і згущеного молока трохи просочитися, і можемо пробувати.
Морквяно-сметанний торт в цукровій глазурі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром і розбиваємо, скориставшись міксером до пишної піни. Потім додаємо ваніль, соду, погашену оцтом, натерту на дрібній тертці моркву, всипаємо просіяне борошно і перемішуємо до однорідності. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього тісто, розрівнюючи і формуючи рівномірний шар. Розміщуємо його на середньому рівні попередньо прогрітій до 180 градусів духовки і випікаємо протягом тридцяти-сорока хвилин або до готовності і рум'яності.
Після того, як готовий морквяний пласт постоїть у вимкненій духовці десять хвилин, дістаємо його, даємо йому повністю охолонути і розрізаємо впоперек на три рівні частини.

Готовий морквяний торт з кремом зі сметани притрушиваем подрібненими волоськими горіхами і залишаємо для просочування в холодильнику на п'ять-сім годин або на ніч.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сметанний торт - класичний рецепт
Здається зовсім недавно торт «Сметанник» був особливо популярним і його готували майже в кожному будинку. Пропонуємо відтворити той самий правильний

Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.

Шоколадний сметанник - рецепт
Сметанник - незамінний торт, який готується на швидку руку і володіє ніжним, приємним смаком. Для сметанника потрібні найпростіші інгредієнти, тому

Морквяний торт - рецепт
Морквяний торт приготувати не так складно, як може здатися на перший погляд. Базовий рецепт бісквіта, трохи тертої моркви і крему, і цікавий

Торт з апельсинами
Торт з апельсинами - чудовий десерт, який прикрасить будь-яке свято, хоч день народження, хоч ювілей. Варіантів створення цього ласощі досить багато.