Торт «Панчо» - рецепт
Перебуваєте в пошуку простого і смачного домашнього десерту? Тоді скористайтеся запропонованими нижче рецептами і приготуйте оригінальний і незвичайний торт «Панчо», який поза всяких сумнівів вразить вас гармонійним поєднанням продуктів і приголомшливою смакової композицією.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 245 г;
сметана – 245 г;
цукровий пісок – 195 г;
молоко згущене – 195 г;
розпушувач – 10 г;
порошок какао – 65 г;
курячі великі яйця – 2 шт.;
Для крему:
сметана жирністю не менше 25% – 850 г;
цукровий пісок – 220 г;
подрібнені волоські горіхи – 05 склянки;
консервовані ананаси – 250-350 г;
Для глазурі:
шоколад темний – 75 г;
масло вершкове – 30 г;
згущене молоко з какао для прикраси.
Приготування
Приготування тіста для торта «Панчо» починаємо з обробки яєць. Для цього з'єднуємо їх з цукровим піском і збиваємо до посветления, спінювання і пишності. Тепер вводимо в яєчну масу какао порошок, згущене молоко і сметану і ще раз прокручуємо міксером або віночком. Далі просіваємо малими порціями в тісто борошно і розпушувач і акуратно вмішуємо лопаткою до розчинення всіх грудок.
Викладаємо отриману масу в промаслений форму для випічки, попередньо вистеливши її дно вирізаним по формі пергаментом. На наступному етапі маємо форму в заздалегідь розігріту до 185 градусів духовку і витримуємо протягом півгодини. Після охолодження отримуємо отриманий бісквітний корж з форми і розрізаємо вздовж на дві половини. Одну з них ріжемо на прямокутники або кубики з розміром сторони приблизно 2-25 сантиметра і укладаємо в миску. Туди ж викладаємо шматочки консервованих ананасів, подрібнені волоські горіхи, збризкуємо все трохи ананасовим сиропом і перемішуємо.
Для крему Сметану з'єднайте з цукровим піском і хорошенечко розбиваємо міксером до пишноти і розчинення всіх цукрових кристалів. Трохи більше половини отриманого крему додаємо до суміші ананасів і бісквітних скибочок і розмішуємо до його рівномірного розподілу. Дно миски або форми вистилаємо харчовою плівкою і викладаємо підготовлену суміш. Зверху поміщаємо залишився корж бісквіту і промазуємо його сметаною. Після восьми годин просочування торта в холодильнику перевертаємо його на блюдо, знімаємо плівку, промазуємо поверхню залишилися кремом і прикрашаємо згущеним молоком з какао і поливаємо розтопленим шоколадом, змішаним з вершковим маслом.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 320 г;
цукровий пісок – 360 г;
сода харчова – 5 г;
сік лимона – 5 мл;
порошок какао – 60 г;
курячі великі яйця – 6 шт.;
Для крему:
сметана жирністю не менше 25% – 650 г;
пудра цукрова – 220 г;
вишні без кісточок – 150-200 г;
шоколадна глазур для прикраси.
Приготування
В даному випадку для приготування тіста нам необхідно відокремити білки від жовтків і збити їх до щільної піни, поступово невеликими порціями підсипаючи в процесі цукровий пісок. Після того як всі кристали розчинятися, не припиняючи процедуру збивання, по черзі додаємо жовтки, а потім вводимо порошок какао і просіяне борошно. На завершення замісу вводимо в тісто погашену лимонним соком соду.
Перекладаємо отриману масу в промаслений чашу мультиустройства і налаштовуємо його на режим «Випічка». Через шістдесят п'ять хвилин бісквітний корж для торта «Панчо» буде готовий і поки він буде остигати, займемося кремом. Грунтовно збиваємо сметану за допомогою міксера, поступово додаючи невеликими порціями цукрову пудру.
Остиглий бісквіт розрізаємо вздовж навпіл і просочуємо один з коржів трохи сметанним кремом, уклавши його в роз'ємну форму. Другий корж розрізаємо на невеликі прямокутники, змішуємо їх з рештою кремом і вишнями і викладаємо на перший корж. Маємо тортик в холодильник для просочення на вісім годин. Після цього виймаємо виріб з форми, прибравши кільце, промазуємо зверху залишилися кремом і прикрашаємо шоколадною глазур'ю.
Торт «Панчо» з ананасами - класичний рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Приготування тіста для торта «Панчо» починаємо з обробки яєць. Для цього з'єднуємо їх з цукровим піском і збиваємо до посветления, спінювання і пишності. Тепер вводимо в яєчну масу какао порошок, згущене молоко і сметану і ще раз прокручуємо міксером або віночком. Далі просіваємо малими порціями в тісто борошно і розпушувач і акуратно вмішуємо лопаткою до розчинення всіх грудок.
Викладаємо отриману масу в промаслений форму для випічки, попередньо вистеливши її дно вирізаним по формі пергаментом. На наступному етапі маємо форму в заздалегідь розігріту до 185 градусів духовку і витримуємо протягом півгодини. Після охолодження отримуємо отриманий бісквітний корж з форми і розрізаємо вздовж на дві половини. Одну з них ріжемо на прямокутники або кубики з розміром сторони приблизно 2-25 сантиметра і укладаємо в миску. Туди ж викладаємо шматочки консервованих ананасів, подрібнені волоські горіхи, збризкуємо все трохи ананасовим сиропом і перемішуємо.
Для крему Сметану з'єднайте з цукровим піском і хорошенечко розбиваємо міксером до пишноти і розчинення всіх цукрових кристалів. Трохи більше половини отриманого крему додаємо до суміші ананасів і бісквітних скибочок і розмішуємо до його рівномірного розподілу. Дно миски або форми вистилаємо харчовою плівкою і викладаємо підготовлену суміш. Зверху поміщаємо залишився корж бісквіту і промазуємо його сметаною. Після восьми годин просочування торта в холодильнику перевертаємо його на блюдо, знімаємо плівку, промазуємо поверхню залишилися кремом і прикрашаємо згущеним молоком з какао і поливаємо розтопленим шоколадом, змішаним з вершковим маслом.
Торт «Панчо» з вишнею в домашніх умовах - простий рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
В даному випадку для приготування тіста нам необхідно відокремити білки від жовтків і збити їх до щільної піни, поступово невеликими порціями підсипаючи в процесі цукровий пісок. Після того як всі кристали розчинятися, не припиняючи процедуру збивання, по черзі додаємо жовтки, а потім вводимо порошок какао і просіяне борошно. На завершення замісу вводимо в тісто погашену лимонним соком соду.
Перекладаємо отриману масу в промаслений чашу мультиустройства і налаштовуємо його на режим «Випічка». Через шістдесят п'ять хвилин бісквітний корж для торта «Панчо» буде готовий і поки він буде остигати, займемося кремом. Грунтовно збиваємо сметану за допомогою міксера, поступово додаючи невеликими порціями цукрову пудру.
Остиглий бісквіт розрізаємо вздовж навпіл і просочуємо один з коржів трохи сметанним кремом, уклавши його в роз'ємну форму. Другий корж розрізаємо на невеликі прямокутники, змішуємо їх з рештою кремом і вишнями і викладаємо на перший корж. Маємо тортик в холодильник для просочення на вісім годин. Після цього виймаємо виріб з форми, прибравши кільце, промазуємо зверху залишилися кремом і прикрашаємо шоколадною глазур'ю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» - чудовий десерт, який надзвичайно просто приготувати і ще простіше декорувати. Далі опишемо три найпоширеніші варіанти цього
«Санчо Панчо» - рецепт
Чудовий десерт домашнього приготування - торт «Санчо Панчо». Рецепт його неймовірно простий, з декором немає потреби особливо морочитися, але в
Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.
Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
Торт «Панчо» з ананасами
Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими