Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Санчо Панчо»

Торт «Санчо Панчо»

18-04-2016, 22:08
469
Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» – знахідка для будь-якої господині не визнає зайвої метушні з декором десертів. В рамках цієї страви бісквіт просто нарізається, змішується з кремом і заливається шоколадним ганашем все гранично просто і швидко, при тому ласощі зберігає апетитний і акуратний зовнішній вигляд.

Торт «Санчо Панчо» зі сметанним кремом – рецепт


Як правило, крім коржів і крему в рецепті торта присутній якийсь фрукт. У кожному з нижченаведених варіантів буде свій фрукт, тут же ми використовуємо вишні. У сезон можна брати свіжі ягоди, а в холоди замінювати їх замороженими або консервованими аналогами.
Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 165 г;

  • сметана - 230 мл;

  • згущене молоко - 230 мл;

  • борошно - 175 г;

  • какао - 45 г;

  • сода - 5 г;

  • оцет - 15 мл


  • Для начинки:

  • сметана - 365 г;

  • згущене молоко - 265 мл;

  • вишні - 2 ст.;

  • волоські горіхи - 1 ст.


  • Для шоколадного ганаша:

  • шоколадна крихта - 55 г;

  • вершкове масло - 15 г;

  • вершки - 15 мл


  • Приготування
    Починають приготування торта з коржів. Їх випікають із збитих з цукром яєць, які потім змішують з борошном, згущеним молоком і доповнюють гашеного содою, надає готовому продукту пишність. Тісто ділять навпіл і додають в одну з половинок какао. Кожен з коржів випікають окремо при 180 градусах півгодини, а потім охолоджують.
    Остиглий шоколадний корж розрізають навпіл: одна з половин стане основою десерту, а другу шоколадну половинку і цілий бісквіт без какао нарізають кубиками однакового розміру.
    Змішайте сметану зі згущеним молоком, додайте горіхи і вишні слідом, а потім з'єднайте готовий крем з кубиками коржів. Викладіть всі поверх коржа-основи гіркою.
    Тепер до ганашу. Для нього шматочки шоколаду розтоплюють з маслом і вершками і довільно поливають шоколадною сумішшю поверхню десерту. Готовий торт «Санчо Панчо» зі згущеним молоком за цим рецептом перед подачею повинен провести в холодильнику не менше години.

    Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами в домашніх умовах


    Якщо ви хочете додати торту трохи більш акуратну форму, то використовуйте круглу миску потрібної глибини.
    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • борошно - 175 г;

  • сметана - 240 г;

  • цукор - 145 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • розпушувач - 5 г;

  • какао - 25 р.


  • Для крему:

  • вершкове масло - 390 г;

  • горіхи - 190 г;

  • цукор - 155 г;

  • сир - 470 г;

  • ананас - 180 р.


  • Для ганаша:

  • шоколад - 85 м;

  • молоко - 45 мл


  • Приготування
    Для коржів з'єднайте розпушувач разом з борошном. Окремо збийте цукор і яйця в білястий крем. Додайте до крему сметану і перелийте все до борошняної суміші. Готове тісто розділіть на рівні половини і додайте какао в одну з них. Випікайте коржі 15 хвилин при 200 градусах, а потім охолодіть. Шоколадний корж розділіть навпіл і наріжте одну з половин разом з білим коржем.
    М'яке масло для крему збийте разом з цукром і м'яким сиром. Додайте в крем шматочки горіхів і ананаса, потім шматочки бісквіта. Наповніть обрану ємність отриманою сумішшю, а зверху викладіть залишився шоколадний корж. Залиште торт застигнути.
    Шоколад розтопити з молоком і вилийте все на поверхню застиглого торта.

    Рецепт торта «Санчо Панчо» з бананами в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для бісквіта:

  • борошно - 125 г;

  • окріп - 45 мл;

  • цукор - 165 г;

  • розпушувач - 5 г;

  • яйця - 4 шт.


  • Для крему:

  • банан - 2 шт.;

  • волоські горіхи - 85 м;

  • сметана - 640 г;

  • згущене молоко - 115 мл;
  • Торт «Санчо Панчо»

  • цукрова пудра - 115 р.


  • Приготування
    Всі компоненти тіста збийте разом і перелийте в мультиварочную чашу, попередньо промаслив останню. Готуйте бісквіт близько години на «Випікання», а потім охолодіть і розріжте третину. Решту 2/3 розділіть на кубики і з'єднайте з шматочками бананів, горіхів і нехитрим кремом, зробленим з суміші сметани, згущеного молока і цукрової пудри. Готовий торт можна декорувати на свій смак, але найпопулярніша варіація передбачає заливання поверхні розтопленим шоколадом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Прага» – класичний рецепт
    Торт «Прага» – класичний рецепт
    Напевно, чудовий смак торта «Прага» знайомий кожному, але якщо ви ще не пробували це запаморочливе ласощі - настійно рекомендуємо його створити
    Як красиво прикрасити торт?
    Як красиво прикрасити торт?
    Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
    «Санчо Панчо» - рецепт
    «Санчо Панчо» - рецепт
    Чудовий десерт домашнього приготування - торт «Санчо Панчо». Рецепт його неймовірно простий, з декором немає потреби особливо морочитися, але в
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
    Торт «Панчо» в домашніх умовах
    Торт «Панчо» в домашніх умовах
    Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
    Торт з бананами - рецепт
    Торт з бананами - рецепт
    Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.