Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» – знахідка для будь-якої господині не визнає зайвої метушні з декором десертів. В рамках цієї страви бісквіт просто нарізається, змішується з кремом і заливається шоколадним ганашем все гранично просто і швидко, при тому ласощі зберігає апетитний і акуратний зовнішній вигляд.
Як правило, крім коржів і крему в рецепті торта присутній якийсь фрукт. У кожному з нижченаведених варіантів буде свій фрукт, тут же ми використовуємо вишні. У сезон можна брати свіжі ягоди, а в холоди замінювати їх замороженими або консервованими аналогами.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
яйця - 2 шт.;
цукор - 165 г;
сметана - 230 мл;
згущене молоко - 230 мл;
борошно - 175 г;
какао - 45 г;
сода - 5 г;
оцет - 15 мл
Для начинки:
сметана - 365 г;
згущене молоко - 265 мл;
вишні - 2 ст.;
волоські горіхи - 1 ст.
Для шоколадного ганаша:
шоколадна крихта - 55 г;
вершкове масло - 15 г;
вершки - 15 мл
Приготування
Починають приготування торта з коржів. Їх випікають із збитих з цукром яєць, які потім змішують з борошном, згущеним молоком і доповнюють гашеного содою, надає готовому продукту пишність. Тісто ділять навпіл і додають в одну з половинок какао. Кожен з коржів випікають окремо при 180 градусах півгодини, а потім охолоджують.
Остиглий шоколадний корж розрізають навпіл: одна з половин стане основою десерту, а другу шоколадну половинку і цілий бісквіт без какао нарізають кубиками однакового розміру.
Змішайте сметану зі згущеним молоком, додайте горіхи і вишні слідом, а потім з'єднайте готовий крем з кубиками коржів. Викладіть всі поверх коржа-основи гіркою.
Тепер до ганашу. Для нього шматочки шоколаду розтоплюють з маслом і вершками і довільно поливають шоколадною сумішшю поверхню десерту. Готовий торт «Санчо Панчо» зі згущеним молоком за цим рецептом перед подачею повинен провести в холодильнику не менше години.
Якщо ви хочете додати торту трохи більш акуратну форму, то використовуйте круглу миску потрібної глибини.
Інгредієнти:
Для коржів:
борошно - 175 г;
сметана - 240 г;
цукор - 145 г;
яйця - 3 шт.;
розпушувач - 5 г;
какао - 25 р.
Для крему:
вершкове масло - 390 г;
горіхи - 190 г;
цукор - 155 г;
сир - 470 г;
ананас - 180 р.
Для ганаша:
шоколад - 85 м;
молоко - 45 мл
Приготування
Для коржів з'єднайте розпушувач разом з борошном. Окремо збийте цукор і яйця в білястий крем. Додайте до крему сметану і перелийте все до борошняної суміші. Готове тісто розділіть на рівні половини і додайте какао в одну з них. Випікайте коржі 15 хвилин при 200 градусах, а потім охолодіть. Шоколадний корж розділіть навпіл і наріжте одну з половин разом з білим коржем.
М'яке масло для крему збийте разом з цукром і м'яким сиром. Додайте в крем шматочки горіхів і ананаса, потім шматочки бісквіта. Наповніть обрану ємність отриманою сумішшю, а зверху викладіть залишився шоколадний корж. Залиште торт застигнути.
Шоколад розтопити з молоком і вилийте все на поверхню застиглого торта.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
борошно - 125 г;
окріп - 45 мл;
цукор - 165 г;
розпушувач - 5 г;
яйця - 4 шт.
Для крему:
банан - 2 шт.;
волоські горіхи - 85 м;
сметана - 640 г;
згущене молоко - 115 мл;
цукрова пудра - 115 р.
Приготування
Всі компоненти тіста збийте разом і перелийте в мультиварочную чашу, попередньо промаслив останню. Готуйте бісквіт близько години на «Випікання», а потім охолодіть і розріжте третину. Решту 2/3 розділіть на кубики і з'єднайте з шматочками бананів, горіхів і нехитрим кремом, зробленим з суміші сметани, згущеного молока і цукрової пудри. Готовий торт можна декорувати на свій смак, але найпопулярніша варіація передбачає заливання поверхні розтопленим шоколадом.
Торт «Санчо Панчо» зі сметанним кремом – рецепт
Як правило, крім коржів і крему в рецепті торта присутній якийсь фрукт. У кожному з нижченаведених варіантів буде свій фрукт, тут же ми використовуємо вишні. У сезон можна брати свіжі ягоди, а в холоди замінювати їх замороженими або консервованими аналогами.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для начинки:
Для шоколадного ганаша:
Приготування
Починають приготування торта з коржів. Їх випікають із збитих з цукром яєць, які потім змішують з борошном, згущеним молоком і доповнюють гашеного содою, надає готовому продукту пишність. Тісто ділять навпіл і додають в одну з половинок какао. Кожен з коржів випікають окремо при 180 градусах півгодини, а потім охолоджують.
Остиглий шоколадний корж розрізають навпіл: одна з половин стане основою десерту, а другу шоколадну половинку і цілий бісквіт без какао нарізають кубиками однакового розміру.
Змішайте сметану зі згущеним молоком, додайте горіхи і вишні слідом, а потім з'єднайте готовий крем з кубиками коржів. Викладіть всі поверх коржа-основи гіркою.
Тепер до ганашу. Для нього шматочки шоколаду розтоплюють з маслом і вершками і довільно поливають шоколадною сумішшю поверхню десерту. Готовий торт «Санчо Панчо» зі згущеним молоком за цим рецептом перед подачею повинен провести в холодильнику не менше години.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами в домашніх умовах
Якщо ви хочете додати торту трохи більш акуратну форму, то використовуйте круглу миску потрібної глибини.
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Для ганаша:
Приготування
Для коржів з'єднайте розпушувач разом з борошном. Окремо збийте цукор і яйця в білястий крем. Додайте до крему сметану і перелийте все до борошняної суміші. Готове тісто розділіть на рівні половини і додайте какао в одну з них. Випікайте коржі 15 хвилин при 200 градусах, а потім охолодіть. Шоколадний корж розділіть навпіл і наріжте одну з половин разом з білим коржем.
М'яке масло для крему збийте разом з цукром і м'яким сиром. Додайте в крем шматочки горіхів і ананаса, потім шматочки бісквіта. Наповніть обрану ємність отриманою сумішшю, а зверху викладіть залишився шоколадний корж. Залиште торт застигнути.
Шоколад розтопити з молоком і вилийте все на поверхню застиглого торта.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з бананами в мультиварці
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Всі компоненти тіста збийте разом і перелийте в мультиварочную чашу, попередньо промаслив останню. Готуйте бісквіт близько години на «Випікання», а потім охолодіть і розріжте третину. Решту 2/3 розділіть на кубики і з'єднайте з шматочками бананів, горіхів і нехитрим кремом, зробленим з суміші сметани, згущеного молока і цукрової пудри. Готовий торт можна декорувати на свій смак, але найпопулярніша варіація передбачає заливання поверхні розтопленим шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Прага» – класичний рецепт
Напевно, чудовий смак торта «Прага» знайомий кожному, але якщо ви ще не пробували це запаморочливе ласощі - настійно рекомендуємо його створити
Як красиво прикрасити торт?
Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
«Санчо Панчо» - рецепт
Чудовий десерт домашнього приготування - торт «Санчо Панчо». Рецепт його неймовірно простий, з декором немає потреби особливо морочитися, але в
Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.