Торт «Санчо Панчо»

Торт «Санчо Панчо» зі сметанним кремом – рецепт
Як правило, крім коржів і крему в рецепті торта присутній якийсь фрукт. У кожному з нижченаведених варіантів буде свій фрукт, тут же ми використовуємо вишні. У сезон можна брати свіжі ягоди, а в холоди замінювати їх замороженими або консервованими аналогами.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для начинки:
Для шоколадного ганаша:
Приготування
Починають приготування торта з коржів. Їх випікають із збитих з цукром яєць, які потім змішують з борошном, згущеним молоком і доповнюють гашеного содою, надає готовому продукту пишність. Тісто ділять навпіл і додають в одну з половинок какао. Кожен з коржів випікають окремо при 180 градусах півгодини, а потім охолоджують.
Остиглий шоколадний корж розрізають навпіл: одна з половин стане основою десерту, а другу шоколадну половинку і цілий бісквіт без какао нарізають кубиками однакового розміру.
Змішайте сметану зі згущеним молоком, додайте горіхи і вишні слідом, а потім з'єднайте готовий крем з кубиками коржів. Викладіть всі поверх коржа-основи гіркою.
Тепер до ганашу. Для нього шматочки шоколаду розтоплюють з маслом і вершками і довільно поливають шоколадною сумішшю поверхню десерту. Готовий торт «Санчо Панчо» зі згущеним молоком за цим рецептом перед подачею повинен провести в холодильнику не менше години.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами в домашніх умовах
Якщо ви хочете додати торту трохи більш акуратну форму, то використовуйте круглу миску потрібної глибини.
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Для ганаша:
Приготування
Для коржів з'єднайте розпушувач разом з борошном. Окремо збийте цукор і яйця в білястий крем. Додайте до крему сметану і перелийте все до борошняної суміші. Готове тісто розділіть на рівні половини і додайте какао в одну з них. Випікайте коржі 15 хвилин при 200 градусах, а потім охолодіть. Шоколадний корж розділіть навпіл і наріжте одну з половин разом з білим коржем.
М'яке масло для крему збийте разом з цукром і м'яким сиром. Додайте в крем шматочки горіхів і ананаса, потім шматочки бісквіта. Наповніть обрану ємність отриманою сумішшю, а зверху викладіть залишився шоколадний корж. Залиште торт застигнути.
Шоколад розтопити з молоком і вилийте все на поверхню застиглого торта.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з бананами в мультиварці
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:

Приготування
Всі компоненти тіста збийте разом і перелийте в мультиварочную чашу, попередньо промаслив останню. Готуйте бісквіт близько години на «Випікання», а потім охолодіть і розріжте третину. Решту 2/3 розділіть на кубики і з'єднайте з шматочками бананів, горіхів і нехитрим кремом, зробленим з суміші сметани, згущеного молока і цукрової пудри. Готовий торт можна декорувати на свій смак, але найпопулярніша варіація передбачає заливання поверхні розтопленим шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Прага» – класичний рецепт
Напевно, чудовий смак торта «Прага» знайомий кожному, але якщо ви ще не пробували це запаморочливе ласощі - настійно рекомендуємо його створити

Як красиво прикрасити торт?
Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.

«Санчо Панчо» - рецепт
Чудовий десерт домашнього приготування - торт «Санчо Панчо». Рецепт його неймовірно простий, з декором немає потреби особливо морочитися, але в

Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний

Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,

Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.