Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » «Санчо Панчо» - рецепт

«Санчо Панчо» - рецепт

18-04-2016, 22:06
393
«Санчо Панчо» - рецепт
Шматочки ніжного, повітряного бісквіта в поєднанні з горіхами, фруктами, просочені чудесним кремом і чудове поєднання різноманітних додаткових компонентів в оригінальну гірку – все це торт «Санчо Панчо». Сьогодні ми пропонуємо вам створити це диво своїми руками і насолодитися ним разом з люблячими людьми. Ми підготували декілька найкращих рецептів торта «Санчо Панчо», скориставшись якими ви залишите всіх в шаленому захваті.

Рецепт торта «Санчо Панчо» з вишнею в домашніх умовах


Інгредієнти:
Для тіста:

  • яйця – 5 шт.;

  • дрібний цукор – 400 г;

  • борошно (вищий сорт) – 550 г;

  • какао (темний) – 4 ст. ложки;

  • сік лимона – 1 ч. ложка;

  • сода – 05 ч. ложки.


  • Для крему:

  • сметана (25%) – 450 г;

  • згущене молоко – 1 банка;

  • загусник вершків – 1 пачка;

  • вишня – 250-300 г;

  • фундук – 150 р.


  • Для глазурі:

  • молочний шоколад – 150 р.


  • Приготування
    Беремо свіжі яйця, оскільки тоді оболонка жовтка щільніше і він легше відділяється від білка. Білки міксером збиваємо з дрібним цукром до придбання білого кольору. Вводимо сюди розмішані в окремій мисці жовтки і продовжуємо до пишноти збивати. Темний какао насипаємо в яєчну масу, але змішуємо вже ложкою. Таким же чином вводимо борошно і в кінці додаємо гашене соком лимона соду. Переміщаємо тісто у форму з тефлоновим покриттям, яку ми трохи змащуємо будь-яким з жирів. Шоколадний бісквіт випікаємо десь 45 хвилин при 180 градусної температури в духовій шафі.
    Сметану поєднуємо з охолодженої згущеним молоком, загусником сметани і збиваємо інгредієнти до отримання кремом легкості. Потім акуратно перемішуємо його з вишнею (без кісточки) і обсмаженою фундуком.
    З остиглого бісквіта рівне зрізаємо нижню частину в 1-15 сантиметра, а залишився корж подрібнюємо дрібними шматочками, які викладаємо в миску з кремом і знову перемішуємо. Потім переміщуємо все на зрізаний корж і викладаємо у вигляді піраміди. Поверхня тортика покриваємо розтопленим молочним шоколадом.

    Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами і зі сметанним кремом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйця (великі) – 5 шт.;

  • какао – 50 г;

  • пшеничне борошно – 400 г;

  • цукровий пісок – 380 г;

  • розпушувач – 2 ч. ложки.


  • Для крему:

  • домашня сметана – 05 літра;

  • цукровий пісок – 1 ст.


  • Для начинки:

  • ананас (консервований) – 1 банка;

  • ядра волоських горіхів – 200 р.


  • Для глазурі:

  • чорний шоколад – 80 р.


  • Приготування
    З цукровим піском з'єднуємо відокремлені від шкаралупи яйця і збиваємо до повітряного стану. Борошно, розпушувач тіста і какао-порошок перемішуємо і просіваємо в миску з яйцями. Лопаткою перемішуємо інгредієнти і отримуємо рідкувате тісто, яке відразу переливаємо в круглу форму для випічки, застелену листом промасленим пергаментним паперу. Виставляємо форму по центру прогрітій духовці до 185 градусів і випікаємо бісквіт для торта 35
    «Санчо Панчо» - рецепт
    хвилин. Потім дістаємо, остуджуємо і зрізаємо тонко і рівно нижню його частину. Решту (основну) частину бісквіта крупно ріжемо, подібно формі кубиків.
    Зрізаний корж намазуємо кремом, отриманими з домашньої сметани, збитої з цукровим піском. Присипаємо його крупно подрібненими волоськими горіхами і кубиками ананаса, на які викладаємо частину подрібненого бісквіта. Далі покриваємо всі кремом і знову повторюємо шари: горіх, ананас, крем (два рази), звужуючи торт догори подібно гірці. Завершуємо «Санчо Панчо» покриттям крему з усіх боків і прикрасою у вигляді струмків, розтопленим чорним шоколадом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Панчо» - рецепт
    Торт «Панчо» - рецепт
    Чудово смачний торт «Панчо» - чудовий винахід вигадливих господинь. Десерт неймовірно просто спорудити з продуктів, які завжди є під рукою. Та й
    Як красиво прикрасити торт?
    Як красиво прикрасити торт?
    Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
    Торт «Санчо Панчо»
    Торт «Санчо Панчо»
    Торт «Санчо Панчо» - чудовий десерт, який надзвичайно просто приготувати і ще простіше декорувати. Далі опишемо три найпоширеніші варіанти цього
    Торт з заварним кремом - простий рецепт
    Торт з заварним кремом - простий рецепт
    Найпростішим і доступним варіантом наповнення для різних домашніх десертів можна впевнено назвати заварний крем. Він чудово доповнює звичайний
    Торт «Панчо» в домашніх умовах
    Торт «Панчо» в домашніх умовах
    Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
    Торт «Панчо» з ананасами
    Торт «Панчо» з ананасами
    Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими