«Санчо Панчо» - рецепт
Шматочки ніжного, повітряного бісквіта в поєднанні з горіхами, фруктами, просочені чудесним кремом і чудове поєднання різноманітних додаткових компонентів в оригінальну гірку – все це торт «Санчо Панчо». Сьогодні ми пропонуємо вам створити це диво своїми руками і насолодитися ним разом з люблячими людьми. Ми підготували декілька найкращих рецептів торта «Санчо Панчо», скориставшись якими ви залишите всіх в шаленому захваті.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйця – 5 шт.;
дрібний цукор – 400 г;
борошно (вищий сорт) – 550 г;
какао (темний) – 4 ст. ложки;
сік лимона – 1 ч. ложка;
сода – 05 ч. ложки.
Для крему:
сметана (25%) – 450 г;
згущене молоко – 1 банка;
загусник вершків – 1 пачка;
вишня – 250-300 г;
фундук – 150 р.
Для глазурі:
молочний шоколад – 150 р.
Приготування
Беремо свіжі яйця, оскільки тоді оболонка жовтка щільніше і він легше відділяється від білка. Білки міксером збиваємо з дрібним цукром до придбання білого кольору. Вводимо сюди розмішані в окремій мисці жовтки і продовжуємо до пишноти збивати. Темний какао насипаємо в яєчну масу, але змішуємо вже ложкою. Таким же чином вводимо борошно і в кінці додаємо гашене соком лимона соду. Переміщаємо тісто у форму з тефлоновим покриттям, яку ми трохи змащуємо будь-яким з жирів. Шоколадний бісквіт випікаємо десь 45 хвилин при 180 градусної температури в духовій шафі.
Сметану поєднуємо з охолодженої згущеним молоком, загусником сметани і збиваємо інгредієнти до отримання кремом легкості. Потім акуратно перемішуємо його з вишнею (без кісточки) і обсмаженою фундуком.
З остиглого бісквіта рівне зрізаємо нижню частину в 1-15 сантиметра, а залишився корж подрібнюємо дрібними шматочками, які викладаємо в миску з кремом і знову перемішуємо. Потім переміщуємо все на зрізаний корж і викладаємо у вигляді піраміди. Поверхня тортика покриваємо розтопленим молочним шоколадом.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйця (великі) – 5 шт.;
какао – 50 г;
пшеничне борошно – 400 г;
цукровий пісок – 380 г;
розпушувач – 2 ч. ложки.
Для крему:
домашня сметана – 05 літра;
цукровий пісок – 1 ст.
Для начинки:
ананас (консервований) – 1 банка;
ядра волоських горіхів – 200 р.
Для глазурі:
чорний шоколад – 80 р.
Приготування
З цукровим піском з'єднуємо відокремлені від шкаралупи яйця і збиваємо до повітряного стану. Борошно, розпушувач тіста і какао-порошок перемішуємо і просіваємо в миску з яйцями. Лопаткою перемішуємо інгредієнти і отримуємо рідкувате тісто, яке відразу переливаємо в круглу форму для випічки, застелену листом промасленим пергаментним паперу. Виставляємо форму по центру прогрітій духовці до 185 градусів і випікаємо бісквіт для торта 35 хвилин. Потім дістаємо, остуджуємо і зрізаємо тонко і рівно нижню його частину. Решту (основну) частину бісквіта крупно ріжемо, подібно формі кубиків.
Зрізаний корж намазуємо кремом, отриманими з домашньої сметани, збитої з цукровим піском. Присипаємо його крупно подрібненими волоськими горіхами і кубиками ананаса, на які викладаємо частину подрібненого бісквіта. Далі покриваємо всі кремом і знову повторюємо шари: горіх, ананас, крем (два рази), звужуючи торт догори подібно гірці. Завершуємо «Санчо Панчо» покриттям крему з усіх боків і прикрасою у вигляді струмків, розтопленим чорним шоколадом.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з вишнею в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Беремо свіжі яйця, оскільки тоді оболонка жовтка щільніше і він легше відділяється від білка. Білки міксером збиваємо з дрібним цукром до придбання білого кольору. Вводимо сюди розмішані в окремій мисці жовтки і продовжуємо до пишноти збивати. Темний какао насипаємо в яєчну масу, але змішуємо вже ложкою. Таким же чином вводимо борошно і в кінці додаємо гашене соком лимона соду. Переміщаємо тісто у форму з тефлоновим покриттям, яку ми трохи змащуємо будь-яким з жирів. Шоколадний бісквіт випікаємо десь 45 хвилин при 180 градусної температури в духовій шафі.
Сметану поєднуємо з охолодженої згущеним молоком, загусником сметани і збиваємо інгредієнти до отримання кремом легкості. Потім акуратно перемішуємо його з вишнею (без кісточки) і обсмаженою фундуком.
З остиглого бісквіта рівне зрізаємо нижню частину в 1-15 сантиметра, а залишився корж подрібнюємо дрібними шматочками, які викладаємо в миску з кремом і знову перемішуємо. Потім переміщуємо все на зрізаний корж і викладаємо у вигляді піраміди. Поверхня тортика покриваємо розтопленим молочним шоколадом.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами і зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для начинки:
Для глазурі:
Приготування
З цукровим піском з'єднуємо відокремлені від шкаралупи яйця і збиваємо до повітряного стану. Борошно, розпушувач тіста і какао-порошок перемішуємо і просіваємо в миску з яйцями. Лопаткою перемішуємо інгредієнти і отримуємо рідкувате тісто, яке відразу переливаємо в круглу форму для випічки, застелену листом промасленим пергаментним паперу. Виставляємо форму по центру прогрітій духовці до 185 градусів і випікаємо бісквіт для торта 35 хвилин. Потім дістаємо, остуджуємо і зрізаємо тонко і рівно нижню його частину. Решту (основну) частину бісквіта крупно ріжемо, подібно формі кубиків.
Зрізаний корж намазуємо кремом, отриманими з домашньої сметани, збитої з цукровим піском. Присипаємо його крупно подрібненими волоськими горіхами і кубиками ананаса, на які викладаємо частину подрібненого бісквіта. Далі покриваємо всі кремом і знову повторюємо шари: горіх, ананас, крем (два рази), звужуючи торт догори подібно гірці. Завершуємо «Санчо Панчо» покриттям крему з усіх боків і прикрасою у вигляді струмків, розтопленим чорним шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Панчо» - рецепт
Чудово смачний торт «Панчо» - чудовий винахід вигадливих господинь. Десерт неймовірно просто спорудити з продуктів, які завжди є під рукою. Та й
Як красиво прикрасити торт?
Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.
Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» - чудовий десерт, який надзвичайно просто приготувати і ще простіше декорувати. Далі опишемо три найпоширеніші варіанти цього
Торт з заварним кремом - простий рецепт
Найпростішим і доступним варіантом наповнення для різних домашніх десертів можна впевнено назвати заварний крем. Він чудово доповнює звичайний
Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
Торт «Панчо» з ананасами
Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими