«Санчо Панчо» - рецепт

Рецепт торта «Санчо Панчо» з вишнею в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Беремо свіжі яйця, оскільки тоді оболонка жовтка щільніше і він легше відділяється від білка. Білки міксером збиваємо з дрібним цукром до придбання білого кольору. Вводимо сюди розмішані в окремій мисці жовтки і продовжуємо до пишноти збивати. Темний какао насипаємо в яєчну масу, але змішуємо вже ложкою. Таким же чином вводимо борошно і в кінці додаємо гашене соком лимона соду. Переміщаємо тісто у форму з тефлоновим покриттям, яку ми трохи змащуємо будь-яким з жирів. Шоколадний бісквіт випікаємо десь 45 хвилин при 180 градусної температури в духовій шафі.
Сметану поєднуємо з охолодженої згущеним молоком, загусником сметани і збиваємо інгредієнти до отримання кремом легкості. Потім акуратно перемішуємо його з вишнею (без кісточки) і обсмаженою фундуком.
З остиглого бісквіта рівне зрізаємо нижню частину в 1-15 сантиметра, а залишився корж подрібнюємо дрібними шматочками, які викладаємо в миску з кремом і знову перемішуємо. Потім переміщуємо все на зрізаний корж і викладаємо у вигляді піраміди. Поверхня тортика покриваємо розтопленим молочним шоколадом.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами і зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для начинки:
Для глазурі:
Приготування
З цукровим піском з'єднуємо відокремлені від шкаралупи яйця і збиваємо до повітряного стану. Борошно, розпушувач тіста і какао-порошок перемішуємо і просіваємо в миску з яйцями. Лопаткою перемішуємо інгредієнти і отримуємо рідкувате тісто, яке відразу переливаємо в круглу форму для випічки, застелену листом промасленим пергаментним паперу. Виставляємо форму по центру прогрітій духовці до 185 градусів і випікаємо бісквіт для торта 35

Зрізаний корж намазуємо кремом, отриманими з домашньої сметани, збитої з цукровим піском. Присипаємо його крупно подрібненими волоськими горіхами і кубиками ананаса, на які викладаємо частину подрібненого бісквіта. Далі покриваємо всі кремом і знову повторюємо шари: горіх, ананас, крем (два рази), звужуючи торт догори подібно гірці. Завершуємо «Санчо Панчо» покриттям крему з усіх боків і прикрасою у вигляді струмків, розтопленим чорним шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Панчо» - рецепт
Чудово смачний торт «Панчо» - чудовий винахід вигадливих господинь. Десерт неймовірно просто спорудити з продуктів, які завжди є під рукою. Та й

Як красиво прикрасити торт?
Спорудивши безсумнівно смачний торт потрібно подумати про його оригінальній подачі. Для цього ми пропонуємо варіанти ефектного оформлення десерту.

Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» - чудовий десерт, який надзвичайно просто приготувати і ще простіше декорувати. Далі опишемо три найпоширеніші варіанти цього

Торт з заварним кремом - простий рецепт
Найпростішим і доступним варіантом наповнення для різних домашніх десертів можна впевнено назвати заварний крем. Він чудово доповнює звичайний

Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,

Торт «Панчо» з ананасами
Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими