Вернуться назад Распечатать

«Санчо Панчо» - рецепт

«Санчо Панчо» - рецепт
Шматочки ніжного, повітряного бісквіта в поєднанні з горіхами, фруктами, просочені чудесним кремом і чудове поєднання різноманітних додаткових компонентів в оригінальну гірку – все це торт «Санчо Панчо». Сьогодні ми пропонуємо вам створити це диво своїми руками і насолодитися ним разом з люблячими людьми. Ми підготували декілька найкращих рецептів торта «Санчо Панчо», скориставшись якими ви залишите всіх в шаленому захваті.

Рецепт торта «Санчо Панчо» з вишнею в домашніх умовах


Інгредієнти:
Для тіста:

  • яйця – 5 шт.;

  • дрібний цукор – 400 г;

  • борошно (вищий сорт) – 550 г;

  • какао (темний) – 4 ст. ложки;

  • сік лимона – 1 ч. ложка;

  • сода – 05 ч. ложки.


  • Для крему:

  • сметана (25%) – 450 г;

  • згущене молоко – 1 банка;

  • загусник вершків – 1 пачка;

  • вишня – 250-300 г;

  • фундук – 150 р.


  • Для глазурі:

  • молочний шоколад – 150 р.


  • Приготування
    Беремо свіжі яйця, оскільки тоді оболонка жовтка щільніше і він легше відділяється від білка. Білки міксером збиваємо з дрібним цукром до придбання білого кольору. Вводимо сюди розмішані в окремій мисці жовтки і продовжуємо до пишноти збивати. Темний какао насипаємо в яєчну масу, але змішуємо вже ложкою. Таким же чином вводимо борошно і в кінці додаємо гашене соком лимона соду. Переміщаємо тісто у форму з тефлоновим покриттям, яку ми трохи змащуємо будь-яким з жирів. Шоколадний бісквіт випікаємо десь 45 хвилин при 180 градусної температури в духовій шафі.
    Сметану поєднуємо з охолодженої згущеним молоком, загусником сметани і збиваємо інгредієнти до отримання кремом легкості. Потім акуратно перемішуємо його з вишнею (без кісточки) і обсмаженою фундуком.
    З остиглого бісквіта рівне зрізаємо нижню частину в 1-15 сантиметра, а залишився корж подрібнюємо дрібними шматочками, які викладаємо в миску з кремом і знову перемішуємо. Потім переміщуємо все на зрізаний корж і викладаємо у вигляді піраміди. Поверхня тортика покриваємо розтопленим молочним шоколадом.

    Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами і зі сметанним кремом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйця (великі) – 5 шт.;

  • какао – 50 г;

  • пшеничне борошно – 400 г;

  • цукровий пісок – 380 г;

  • розпушувач – 2 ч. ложки.


  • Для крему:

  • домашня сметана – 05 літра;

  • цукровий пісок – 1 ст.


  • Для начинки:

  • ананас (консервований) – 1 банка;

  • ядра волоських горіхів – 200 р.


  • Для глазурі:

  • чорний шоколад – 80 р.


  • Приготування
    З цукровим піском з'єднуємо відокремлені від шкаралупи яйця і збиваємо до повітряного стану. Борошно, розпушувач тіста і какао-порошок перемішуємо і просіваємо в миску з яйцями. Лопаткою перемішуємо інгредієнти і отримуємо рідкувате тісто, яке відразу переливаємо в круглу форму для випічки, застелену листом промасленим пергаментним паперу. Виставляємо форму по центру прогрітій духовці до 185 градусів і випікаємо бісквіт для торта 35
    «Санчо Панчо» - рецепт
    хвилин. Потім дістаємо, остуджуємо і зрізаємо тонко і рівно нижню його частину. Решту (основну) частину бісквіта крупно ріжемо, подібно формі кубиків.
    Зрізаний корж намазуємо кремом, отриманими з домашньої сметани, збитої з цукровим піском. Присипаємо його крупно подрібненими волоськими горіхами і кубиками ананаса, на які викладаємо частину подрібненого бісквіта. Далі покриваємо всі кремом і знову повторюємо шари: горіх, ананас, крем (два рази), звужуючи торт догори подібно гірці. Завершуємо «Санчо Панчо» покриттям крему з усіх боків і прикрасою у вигляді струмків, розтопленим чорним шоколадом.