Вернуться назад Распечатать

Торт «Санчо Панчо»

Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» – знахідка для будь-якої господині не визнає зайвої метушні з декором десертів. В рамках цієї страви бісквіт просто нарізається, змішується з кремом і заливається шоколадним ганашем все гранично просто і швидко, при тому ласощі зберігає апетитний і акуратний зовнішній вигляд.

Торт «Санчо Панчо» зі сметанним кремом – рецепт


Як правило, крім коржів і крему в рецепті торта присутній якийсь фрукт. У кожному з нижченаведених варіантів буде свій фрукт, тут же ми використовуємо вишні. У сезон можна брати свіжі ягоди, а в холоди замінювати їх замороженими або консервованими аналогами.
Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 165 г;

  • сметана - 230 мл;

  • згущене молоко - 230 мл;

  • борошно - 175 г;

  • какао - 45 г;

  • сода - 5 г;

  • оцет - 15 мл


  • Для начинки:

  • сметана - 365 г;

  • згущене молоко - 265 мл;

  • вишні - 2 ст.;

  • волоські горіхи - 1 ст.


  • Для шоколадного ганаша:

  • шоколадна крихта - 55 г;

  • вершкове масло - 15 г;

  • вершки - 15 мл


  • Приготування
    Починають приготування торта з коржів. Їх випікають із збитих з цукром яєць, які потім змішують з борошном, згущеним молоком і доповнюють гашеного содою, надає готовому продукту пишність. Тісто ділять навпіл і додають в одну з половинок какао. Кожен з коржів випікають окремо при 180 градусах півгодини, а потім охолоджують.
    Остиглий шоколадний корж розрізають навпіл: одна з половин стане основою десерту, а другу шоколадну половинку і цілий бісквіт без какао нарізають кубиками однакового розміру.
    Змішайте сметану зі згущеним молоком, додайте горіхи і вишні слідом, а потім з'єднайте готовий крем з кубиками коржів. Викладіть всі поверх коржа-основи гіркою.
    Тепер до ганашу. Для нього шматочки шоколаду розтоплюють з маслом і вершками і довільно поливають шоколадною сумішшю поверхню десерту. Готовий торт «Санчо Панчо» зі згущеним молоком за цим рецептом перед подачею повинен провести в холодильнику не менше години.

    Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами в домашніх умовах


    Якщо ви хочете додати торту трохи більш акуратну форму, то використовуйте круглу миску потрібної глибини.
    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • борошно - 175 г;

  • сметана - 240 г;

  • цукор - 145 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • розпушувач - 5 г;

  • какао - 25 р.


  • Для крему:

  • вершкове масло - 390 г;

  • горіхи - 190 г;

  • цукор - 155 г;

  • сир - 470 г;

  • ананас - 180 р.


  • Для ганаша:

  • шоколад - 85 м;

  • молоко - 45 мл


  • Приготування
    Для коржів з'єднайте розпушувач разом з борошном. Окремо збийте цукор і яйця в білястий крем. Додайте до крему сметану і перелийте все до борошняної суміші. Готове тісто розділіть на рівні половини і додайте какао в одну з них. Випікайте коржі 15 хвилин при 200 градусах, а потім охолодіть. Шоколадний корж розділіть навпіл і наріжте одну з половин разом з білим коржем.
    М'яке масло для крему збийте разом з цукром і м'яким сиром. Додайте в крем шматочки горіхів і ананаса, потім шматочки бісквіта. Наповніть обрану ємність отриманою сумішшю, а зверху викладіть залишився шоколадний корж. Залиште торт застигнути.
    Шоколад розтопити з молоком і вилийте все на поверхню застиглого торта.

    Рецепт торта «Санчо Панчо» з бананами в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для бісквіта:

  • борошно - 125 г;

  • окріп - 45 мл;

  • цукор - 165 г;

  • розпушувач - 5 г;

  • яйця - 4 шт.


  • Для крему:

  • банан - 2 шт.;

  • волоські горіхи - 85 м;

  • сметана - 640 г;

  • згущене молоко - 115 мл;
  • Торт «Санчо Панчо»

  • цукрова пудра - 115 р.


  • Приготування
    Всі компоненти тіста збийте разом і перелийте в мультиварочную чашу, попередньо промаслив останню. Готуйте бісквіт близько години на «Випікання», а потім охолодіть і розріжте третину. Решту 2/3 розділіть на кубики і з'єднайте з шматочками бананів, горіхів і нехитрим кремом, зробленим з суміші сметани, згущеного молока і цукрової пудри. Готовий торт можна декорувати на свій смак, але найпопулярніша варіація передбачає заливання поверхні розтопленим шоколадом.