Торт «Санчо Панчо» – знахідка для будь-якої господині не визнає зайвої метушні з декором десертів. В рамках цієї страви бісквіт просто нарізається, змішується з кремом і заливається шоколадним ганашем все гранично просто і швидко, при тому ласощі зберігає апетитний і акуратний зовнішній вигляд.
Торт «Санчо Панчо» зі сметанним кремом – рецепт
Як правило, крім коржів і крему в рецепті торта присутній якийсь фрукт. У кожному з нижченаведених варіантів буде свій фрукт, тут же ми використовуємо вишні. У сезон можна брати свіжі ягоди, а в холоди замінювати їх замороженими або консервованими аналогами.
Інгредієнти: Для бісквіта:
яйця - 2 шт.; цукор - 165 г; сметана - 230 мл; згущене молоко - 230 мл; борошно - 175 г; какао - 45 г; сода - 5 г; оцет - 15 мл Для начинки:
сметана - 365 г; згущене молоко - 265 мл; вишні - 2 ст.; волоські горіхи - 1 ст. Для шоколадного ганаша:
шоколадна крихта - 55 г; вершкове масло - 15 г; вершки - 15 мл Приготування Починають приготування торта з коржів. Їх випікають із збитих з цукром яєць, які потім змішують з борошном, згущеним молоком і доповнюють гашеного содою, надає готовому продукту пишність. Тісто ділять навпіл і додають в одну з половинок какао. Кожен з коржів випікають окремо при 180 градусах півгодини, а потім охолоджують.
Остиглий шоколадний корж розрізають навпіл: одна з половин стане основою десерту, а другу шоколадну половинку і цілий бісквіт без какао нарізають кубиками однакового розміру.
Змішайте сметану зі згущеним молоком, додайте горіхи і вишні слідом, а потім з'єднайте готовий крем з кубиками коржів. Викладіть всі поверх коржа-основи гіркою.
Тепер до ганашу. Для нього шматочки шоколаду розтоплюють з маслом і вершками і довільно поливають шоколадною сумішшю поверхню десерту. Готовий торт «Санчо Панчо» зі згущеним молоком за цим рецептом перед подачею повинен провести в холодильнику не менше години.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з ананасами в домашніх умовах
Якщо ви хочете додати торту трохи більш акуратну форму, то використовуйте круглу миску потрібної глибини.
Інгредієнти: Для коржів: борошно - 175 г; сметана - 240 г; цукор - 145 г; яйця - 3 шт.; розпушувач - 5 г; какао - 25 р. Для крему:
вершкове масло - 390 г; горіхи - 190 г; цукор - 155 г; сир - 470 г; ананас - 180 р. Для ганаша:
шоколад - 85 м; молоко - 45 мл Приготування Для коржів з'єднайте розпушувач разом з борошном. Окремо збийте цукор і яйця в білястий крем. Додайте до крему сметану і перелийте все до борошняної суміші. Готове тісто розділіть на рівні половини і додайте какао в одну з них. Випікайте коржі 15 хвилин при 200 градусах, а потім охолодіть. Шоколадний корж розділіть навпіл і наріжте одну з половин разом з білим коржем.
М'яке масло для крему збийте разом з цукром і м'яким сиром. Додайте в крем шматочки горіхів і ананаса, потім шматочки бісквіта. Наповніть обрану ємність отриманою сумішшю, а зверху викладіть залишився шоколадний корж. Залиште торт застигнути.
Шоколад розтопити з молоком і вилийте все на поверхню застиглого торта.
Рецепт торта «Санчо Панчо» з бананами в мультиварці
Інгредієнти: Для бісквіта:
борошно - 125 г; окріп - 45 мл; цукор - 165 г; розпушувач - 5 г; яйця - 4 шт. Для крему:
банан - 2 шт.; волоські горіхи - 85 м; сметана - 640 г; згущене молоко - 115 мл; цукрова пудра - 115 р. Приготування Всі компоненти тіста збийте разом і перелийте в мультиварочную чашу, попередньо промаслив останню. Готуйте бісквіт близько години на «Випікання», а потім охолодіть і розріжте третину. Решту 2/3 розділіть на кубики і з'єднайте з шматочками бананів, горіхів і нехитрим кремом, зробленим з суміші сметани, згущеного молока і цукрової пудри. Готовий торт можна декорувати на свій смак, але найпопулярніша варіація передбачає заливання поверхні розтопленим шоколадом.