Сметанний торт в духовці – простий рецепт
Зараз в будь-якому магазині можна купити готовий торт. Але адже домашня випічка завжди смачніше. З цієї статті дізнаєтеся прості рецепти випічки в духовці сметанного торта.
Інгредієнти:
згущене молоко – 1 банка;
борошно пшеничне вищого сорту – 8 ст. ложок;
натуральне масло вершкове – 90 г;
сметана густа – 450 г;
великі курячі яйця – 2 шт.;
пісок цукровий – 95 г;
какао – 15 г;
сода – 5 р.
Приготування
М'яке масло збиваємо з яйцями, вливаємо згущене молоко. Просіваємо борошно, додаємо її до підготовленим раніше інгредієнтів. Додаємо гашену соду і інтенсивно розмішуємо. Отримане тісто ділимо навпіл. В одну частину висипаємо какао і інтенсивно перемішуємо. Випікаємо 2 коржі при 180 градусах. Кожен корж ще розрізаємо навпіл, бокові частини обрізаємо і перетворюємо в крихту. Сметану збиваємо з цукром. Наносимо крем на коржі, зверху посипаємо сухарями. Прибираємо найпростіший сметанний торт просочуватися в холодне місце.
Інгредієнти:
борошно пшеничне вищого сорту – 340 г;
вершки 30% жирності – 490 г;
цукровий пісок – 290 г;
сметана густа – 180 г;
розпушувач – 10 г;
ківі – 700 г;
густий кисіль – 200 мл;
банани – 3 шт.
Приготування
Густу сметану збиваємо з 200 г цукру, додаємо розпушувач, просіяне борошно. Тісто ділимо навпіл, випікаємо коржі при 175 градусах до готовності. Потім коржі ділимо ще навпіл. Просочуємо їх киселем і промазуємо збитими вершками. Для цього вершки збиваємо при максимальній швидкості близько 5 хвилин, потім всипаємо залишився цукровий пісок і ще гарненько збиваємо. Кожен шар прослаиваем нарізаними кружальцями фруктами. Зверху простий сметанний торт також промазуємо кремом і прикрашаємо.
Інгредієнти:
Для тіста:
натуральне вершкове масло – 95 г;
яйця – 1 шт.;
борошно пшеничне вищого сорту – 490 г;
натуральний мед - 190 г;
густа сметана – 2 ст. ложки;
сода харчова – 10 р.
Для крему:
сметана густа – 190 г;
ванільний цукор – 10 г;
ядра волоських горіхів – 90 г;
пудра цукрова – 100 р.
Для глазурі:
натуральний шоколад – 90 г;
вершкове масло – 25 г;
пісок цукровий – 150 г;
молоко – 50 мл
Приготування
Розтоплюємо масло, додаємо яйце, цукор, сметану, мед, просіяне борошно, соду і робимо тісто. Поділяємо його на 3 частини, розкачуємо і випікаємо 3 коржа хвилин по 10 кожен при 200 градусах. Для крему сметану розтираємо з пудрою, додаємо ванільний цукор, подрібнені горіхи і перемішуємо. Змащуємо кремом всі коржі. Для глазурі розтоплюємо шоколад, додаємо масло. З цукру і молока варимо сироп. Тоненькою цівкою вливаємо його в шоколад, перемішуємо і заливаємо торт отриманої глазур'ю.
Сметанний торт – простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
М'яке масло збиваємо з яйцями, вливаємо згущене молоко. Просіваємо борошно, додаємо її до підготовленим раніше інгредієнтів. Додаємо гашену соду і інтенсивно розмішуємо. Отримане тісто ділимо навпіл. В одну частину висипаємо какао і інтенсивно перемішуємо. Випікаємо 2 коржі при 180 градусах. Кожен корж ще розрізаємо навпіл, бокові частини обрізаємо і перетворюємо в крихту. Сметану збиваємо з цукром. Наносимо крем на коржі, зверху посипаємо сухарями. Прибираємо найпростіший сметанний торт просочуватися в холодне місце.
Простий і смачний сметанний торт
Інгредієнти:
Приготування
Густу сметану збиваємо з 200 г цукру, додаємо розпушувач, просіяне борошно. Тісто ділимо навпіл, випікаємо коржі при 175 градусах до готовності. Потім коржі ділимо ще навпіл. Просочуємо їх киселем і промазуємо збитими вершками. Для цього вершки збиваємо при максимальній швидкості близько 5 хвилин, потім всипаємо залишився цукровий пісок і ще гарненько збиваємо. Кожен шар прослаиваем нарізаними кружальцями фруктами. Зверху простий сметанний торт також промазуємо кремом і прикрашаємо.
Простий шоколадний сметанний торт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Розтоплюємо масло, додаємо яйце, цукор, сметану, мед, просіяне борошно, соду і робимо тісто. Поділяємо його на 3 частини, розкачуємо і випікаємо 3 коржа хвилин по 10 кожен при 200 градусах. Для крему сметану розтираємо з пудрою, додаємо ванільний цукор, подрібнені горіхи і перемішуємо. Змащуємо кремом всі коржі. Для глазурі розтоплюємо шоколад, додаємо масло. З цукру і молока варимо сироп. Тоненькою цівкою вливаємо його в шоколад, перемішуємо і заливаємо торт отриманої глазур'ю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Класичний торт «Мурашник»
Рецепт «Мурашника» настільки давнє, що його по праву можна вважати класичним. Далі докладно опишемо той самий старий варіант його створення і
Торт «Сметанник» - класичний рецепт
Напевно, багато хто з дитинства пам'ятають чудовий торт «Сметанник» і можливо знає, що рецепт його неймовірно простий, з невеликим складом доступних
Торт на сметані - простий рецепт
Пропонуємо порадувати рідних чудовим десертом, який можна швиденько спорудити самостійно. Торт на сметані - це неймовірно проста у створенні ласощі,
Сметанний торт - рецепт
Сметанний торт завжди є окрасою столу, адже його зовнішній вигляд завжди чудовий, а неймовірно ніжний смак. З цієї причини ми пропонуємо вам готувати
Сметанний торт «Ведмедик»
Сметанний торт «Ведмедик» - один з найулюбленіших десертів дитинства. Це ласощі пекли ще наші бабусі, до великих свят і значущим подіям. Спробуйте і
Кошлатий сметанний торт
Якщо вам раптом захотілося приготувати незвичайний і оригінальний десерт, то запам'ятайте рецепт кудлатого сметанного торта. Це ласощі не тільки