Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Класичний торт «Мурашник»

Класичний торт «Мурашник»

18-04-2016, 22:19
768
Класичний торт «Мурашник»
«Мурашник»– досить простий у приготуванні, але надзвичайно смачний торт. Як його зробити самостійно, читайте нижче.
Рецепт торта «Мурашник»зі згущеним молоком

  • маргарин молочний – 200 г;

  • борошно пшеничне вищого сорту – 480 м;

  • натуральне вершкове масло – 180 г;

  • пісок цукровий – 120 г;

  • сметана густа – 180 г;

  • харчова сода – 1/2 ч. ложки;

  • згущене молоко варене – 200 р.


  • Приготування
    Борошно просіваємо, додаємо цукор, маргарин, сметану, соду і вимішуємо тісто. Проворачиваем його через м'ясорубку і отримані невеликі порції тіста кладемо на змащений лист. Випікаємо до рум'яності. З'єднуємо варену згущенку і м'яке масло в глибокій посуді. Міксером перетворюємо все в однорідну масу. Готове печиво подрібнюємо. Додаємо підготовлений крем зі згущеного молока і добре розмішуємо. Викладаємо масу на широке блюдо, надаємо форму гірки і на 3 години прибираємо в холод.
    Як спекти торт мурашник в домашніх умовах?
    Інгредієнти:

  • молоко – 300 мл;

  • натуральне вершкове масло – 400 г;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • борошно пшеничне вищого сорту – 450 г;

  • варена згущене молоко – 400 р;

  • розпушувач – 10 р.


  • Приготування
    Кладемо в миску половину масла і яйця. Додаємо молоко і ретельно розмішуємо. Додаємо розпушувач, просіяне борошно і замішуємо тісто. Прибираємо його на годину в холод. Поміщаємо на змащене деко шматочки тіста і випікаємо чверть години приблизно. Варену згущенку розтираємо з м'яким вершковим маслом. Спечені шматочки тіста подрібнюємо, змішуємо їх з кремом і викладаємо гіркою на блюдо. Верх можна прикрасити розтопленим або тертим шоколадом, маком, горіхами або будь-яким іншим способом за своїм бажанням. Перед подачею тортик повинен постояти в холоді не менше 3 годин.
    Класичний торт «Мурашник» з печива
    Інгредієнти:

  • печиво – 500 г;

  • волоські горіхи – 200 г;

  • натуральне вершкове масло – 180 г;

  • варена згущене молоко – 250 р.


  • Приготування
    Печиво подрібнюємо до стану невеликих шматочків – до крихти подрібнювати необов'язково. Очищені волоські горіхи розрізаємо на шматочки. М'яке вершкове масло розтираємо з вареним згущеним молоком до однорідності. Найзручніше це робити міксером. В отриманий крем додаємо горіхи, печиво і добре розмішуємо. З отриманої маси формуємо гірку, прикрашаємо і ставимо в холод на кілька годин для просочення.
    Як зробити торт «Мурашник»?
    Інгредієнти:

  • цукерки іриски - 350 г;

  • палички кукурудзяні – 300 г;

  • масло вершкове 73% жирності – 200 р.


  • Приготування
    Спочатку вершкове масло ріжемо шматочками, покласти в мисочку, ставимо на плиту, і коли воно стане м'яким, кладемо туди іриски. Тепер, не забуваючи постійно помішувати, розтоплюємо масло і цукерки. У результаті повинна вийти кремоподібна маса. Опускаємо в неї кожну кукурудзяну паличку і викладаємо гіркою на блюдо. Приблизно на годинку ставимо тортик в холод, а потім подаємо страву до столу.
    Торт «Мурашник» класичний з печива – рецепт в домашніх умовах
    Інгредієнти:

  • печиво пісочне – 700 г;

  • натурально масло вершкове – 150 г;

  • густа сметана – 100 г;

  • варена згущене молоко – 400 р;
  • Класичний торт «Мурашник»

  • молочний шоколад – 90 г;

  • ядра волоських горіхів – 200 р.


  • Приготування
    Печиво криши в заздалегідь підготовлену глибоку миску. Отримана крихта не повинна бути надто малою. В окремому посуді збиваємо варену згущенку. Додаємо розм'якшене масло, сметану і перемішуємо. Тепер кладемо крем мелкорубленые горіхи і знову інтенсивно розмішуємо. З'єднуємо печиво з кремом і перемішуємо до однорідної маси. Поміщаємо її на блюдо гіркою. Верх рясно посипаємо подрібненим на дрібній тертці шоколадом і ставимо тортик в холод для застигання. Приємного чаювання!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Сметанник» - класичний рецепт
    Торт «Сметанник» - класичний рецепт
    Напевно, багато хто з дитинства пам'ятають чудовий торт «Сметанник» і можливо знає, що рецепт його неймовірно простий, з невеликим складом доступних
    Пісочний торт - рецепт
    Пісочний торт - рецепт
    Всі люблять домашні солодощі, адже вони виходять особливо смачними, так як готуються з любов'ю. Пропонуємо три найбільш простих рецепти десертів, які
    Торт з кукурудзяних паличок зі згущеним молоком
    Торт з кукурудзяних паличок зі згущеним молоком
    Існує безліч простих рецептів різноманітних десертів, проте швидше і легше, ніж представлений далі варіант, знайти буде складно. Розповімо, як з
    Торт зі згущеним молоком на швидку руку
    Торт зі згущеним молоком на швидку руку
    У цій статті зібрані найбільш швидкі і неймовірно прості рецепти домашніх десертів. Тепер порадувати малюків смачним тортом можна, не докладаючи
    Тістечко мурашник
    Тістечко мурашник
    «Мурашник»- це чудове домашнє ласощі, смак якого багатьом знайомий з дитинства. Готувати його можна однією порцією у вигляді тортика, а можна зробити
    Торт «Мурашник» з печива
    Торт «Мурашник» з печива
    Торт «Мурашник» - це чудовий десерт на будь яке свято. І сьогодні ми розповімо, як його зробити і печива. Читаємо наші поради і створюємо дивовижне