» » Пісочний торт - рецепт

Пісочний торт - рецепт

Пісочний торт - рецепт
Як приємно холодним ввечері посидіти в теплій дружній компанії за чашкою чаю з чим-небудь солоденьким. Зараз ми вам розповімо, як приготувати пісочний торт - мінімум продуктів і витрат, і смачне ласощі готово!

Пісочний торт зі згущеним молоком - рецепт


Інгредієнти:

  • борошно – 3 склянки;

  • жовтки – 3 шт.;

  • цукор – 1 склянка;

  • вершкове масло 73% жирності – 450 г;

  • харчова сода – 5 г;

  • згущене молоко варене – 250 р.


  • Приготування
    Половину розм'якшеного вершкового масла кладемо в глибоку ємність, додаємо сирі жовтки, цукор і розтираємо все до однорідності. Соду гасимо (можна взяти оцет, а можна і сік лимона) і додаємо до решти інгредієнтів. Частинами додаємо борошно (краще, щоб вона була просіяна) і замішуємо тісто, яке потім поділяємо на 4 шматочки і прибираємо їх в холодильник хвилин на 30-40. А самі в цей час готуємо крем для пісочного торта. Варену збиваємо згущене молоко з вершковим маслом до пишної піни. За бажанням ще можна додати ванілін. Тепер виймаємо тісто і кожну частину розгортаємо в тоненький пласт. Духовку нагріваємо до 220 градусів і випікаємо коржі хвилин за 15 кожен. Потім їх остуджуємо і промазуємо підготовленим кремом. Прибираємо тортик на 2 годинки в холодильник.

    Торт з пісочного печива


    Інгредієнти:

  • пісочне печиво – 750 г;

  • вершкове масло 73% жирності – 120 г;

  • волоські горіхи – 1 склянка;

  • родзинки – 1 стакан;

  • чорнослив – 1 склянка;

  • стружка кокосова – 1 склянка;

  • згущене молоко – 1 банка;

  • сметана – 100 р.


  • Приготування
    Пісочне печиво перетворюємо в крихту з допомогою блендера. Чорнослив заливаємо окропом, коли він розмокне, нарізаємо його невеликими шматочками. Горіхи подрібнюємо за допомогою качалки. Крихти печива, горіхи, родзинки і чорнослив змішуємо в одній великій ємності. Готуємо крем: варену згущенку змішуємо зі сметаною і розм'якшеним вершковим маслом. Додаємо крем в ємність до основних інгредієнтів і добре розмішуємо. Викладаємо торт на тарілку у формі гірки. Перед подачею даємо йому постояти хоча б 2 години в прохолодному місці.

    Простий пісочний торт


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 380 г;

  • цукор – 150 г;

  • маргарин – 150 г;

  • яйця – 2 шт.;
  • Пісочний торт - рецепт

  • густе варення – 400 р.


  • Приготування
    Для тіста спочатку яйця збиваємо, частинами підсипаючи цукор, до білої маси. Додаємо розм'якшений маргарин і добре перетираємо до однорідності. Поступово підсипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто, яке потім ділимо на 5 частин і кожну з них тоненько розкачуємо. Випікаємо коржі в добре нагрітій духовці хвилин по 12 кожен. Потім їх остуджуємо і надаємо однакову форму. Обрізки подрібнюємо в крихту. Викладаємо коржі один на інший, перемазуючи варенням. Зверху наносимо шар варення і посипаємо сухарями з обрізків тесту.
    Додав: admin | 25-12-2015, 13:57
    Переглядів: 628