Пісочний торт - рецепт
Як приємно холодним ввечері посидіти в теплій дружній компанії за чашкою чаю з чим-небудь солоденьким. Зараз ми вам розповімо, як приготувати пісочний торт - мінімум продуктів і витрат, і смачне ласощі готово!
Інгредієнти:
борошно – 3 склянки;
жовтки – 3 шт.;
цукор – 1 склянка;
вершкове масло 73% жирності – 450 г;
харчова сода – 5 г;
згущене молоко варене – 250 р.
Приготування
Половину розм'якшеного вершкового масла кладемо в глибоку ємність, додаємо сирі жовтки, цукор і розтираємо все до однорідності. Соду гасимо (можна взяти оцет, а можна і сік лимона) і додаємо до решти інгредієнтів. Частинами додаємо борошно (краще, щоб вона була просіяна) і замішуємо тісто, яке потім поділяємо на 4 шматочки і прибираємо їх в холодильник хвилин на 30-40. А самі в цей час готуємо крем для пісочного торта. Варену збиваємо згущене молоко з вершковим маслом до пишної піни. За бажанням ще можна додати ванілін. Тепер виймаємо тісто і кожну частину розгортаємо в тоненький пласт. Духовку нагріваємо до 220 градусів і випікаємо коржі хвилин за 15 кожен. Потім їх остуджуємо і промазуємо підготовленим кремом. Прибираємо тортик на 2 годинки в холодильник.
Інгредієнти:
пісочне печиво – 750 г;
вершкове масло 73% жирності – 120 г;
волоські горіхи – 1 склянка;
родзинки – 1 стакан;
чорнослив – 1 склянка;
стружка кокосова – 1 склянка;
згущене молоко – 1 банка;
сметана – 100 р.
Приготування
Пісочне печиво перетворюємо в крихту з допомогою блендера. Чорнослив заливаємо окропом, коли він розмокне, нарізаємо його невеликими шматочками. Горіхи подрібнюємо за допомогою качалки. Крихти печива, горіхи, родзинки і чорнослив змішуємо в одній великій ємності. Готуємо крем: варену згущенку змішуємо зі сметаною і розм'якшеним вершковим маслом. Додаємо крем в ємність до основних інгредієнтів і добре розмішуємо. Викладаємо торт на тарілку у формі гірки. Перед подачею даємо йому постояти хоча б 2 години в прохолодному місці.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 380 г;
цукор – 150 г;
маргарин – 150 г;
яйця – 2 шт.;
густе варення – 400 р.
Приготування
Для тіста спочатку яйця збиваємо, частинами підсипаючи цукор, до білої маси. Додаємо розм'якшений маргарин і добре перетираємо до однорідності. Поступово підсипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто, яке потім ділимо на 5 частин і кожну з них тоненько розкачуємо. Випікаємо коржі в добре нагрітій духовці хвилин по 12 кожен. Потім їх остуджуємо і надаємо однакову форму. Обрізки подрібнюємо в крихту. Викладаємо коржі один на інший, перемазуючи варенням. Зверху наносимо шар варення і посипаємо сухарями з обрізків тесту.
Пісочний торт зі згущеним молоком - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Половину розм'якшеного вершкового масла кладемо в глибоку ємність, додаємо сирі жовтки, цукор і розтираємо все до однорідності. Соду гасимо (можна взяти оцет, а можна і сік лимона) і додаємо до решти інгредієнтів. Частинами додаємо борошно (краще, щоб вона була просіяна) і замішуємо тісто, яке потім поділяємо на 4 шматочки і прибираємо їх в холодильник хвилин на 30-40. А самі в цей час готуємо крем для пісочного торта. Варену збиваємо згущене молоко з вершковим маслом до пишної піни. За бажанням ще можна додати ванілін. Тепер виймаємо тісто і кожну частину розгортаємо в тоненький пласт. Духовку нагріваємо до 220 градусів і випікаємо коржі хвилин за 15 кожен. Потім їх остуджуємо і промазуємо підготовленим кремом. Прибираємо тортик на 2 годинки в холодильник.
Торт з пісочного печива
Інгредієнти:
Приготування
Пісочне печиво перетворюємо в крихту з допомогою блендера. Чорнослив заливаємо окропом, коли він розмокне, нарізаємо його невеликими шматочками. Горіхи подрібнюємо за допомогою качалки. Крихти печива, горіхи, родзинки і чорнослив змішуємо в одній великій ємності. Готуємо крем: варену згущенку змішуємо зі сметаною і розм'якшеним вершковим маслом. Додаємо крем в ємність до основних інгредієнтів і добре розмішуємо. Викладаємо торт на тарілку у формі гірки. Перед подачею даємо йому постояти хоча б 2 години в прохолодному місці.
Простий пісочний торт
Інгредієнти:
Приготування
Для тіста спочатку яйця збиваємо, частинами підсипаючи цукор, до білої маси. Додаємо розм'якшений маргарин і добре перетираємо до однорідності. Поступово підсипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто, яке потім ділимо на 5 частин і кожну з них тоненько розкачуємо. Випікаємо коржі в добре нагрітій духовці хвилин по 12 кожен. Потім їх остуджуємо і надаємо однакову форму. Обрізки подрібнюємо в крихту. Викладаємо коржі один на інший, перемазуючи варенням. Зверху наносимо шар варення і посипаємо сухарями з обрізків тесту.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт зі згущеним молоком на швидку руку
У цій статті зібрані найбільш швидкі і неймовірно прості рецепти домашніх десертів. Тепер порадувати малюків смачним тортом можна, не докладаючи
Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.
Торт з вишнями та сметаною
Випічка з фруктами завжди виходить особливо смачною і дуже соковитою. В якості начинки можна взяти практично будь-які плоди, але поєднання вишні і
Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.