Тістечко мурашник
Тістечка «Мурашник» готуються неймовірно просто і швидко, а виходять досить ефектними і смачними. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
яйце – 1 шт.;
масло вершкове – 120 г;
сметана – 4 ст. ложки;
цукор – 4 ст. ложки;
борошно – 350 г;
горіхи – за смаком;
варене згущене молоко – 1 банка;
шоколад для прикраси.
Приготування
Ми розповімо вам, як зробити тістечко «Мурашник». Отже, спочатку необхідно зробити пісочну крихту: у миску розбиваємо яйце, додаємо цукор і збиваємо все міксером. Потім додаємо сметану та заморожене вершкове масло, нарізане кубиками. Розмішуємо до однорідності і вводимо поступово борошно, замішуючи м'яке тісто. Після цього поділяємо його на частини, кладемо в пакет і прибираємо в морозилку. Через 3 години, деко застеляємо пергаментом, дістаємо порцію тіста і натираємо її на крупній тертці нещільним шаром. Відправляємо заготовку в духовку і випікаємо 10 хвилин до золотистого кольору. Таким чином, робимо з усім тестом.
Горіхи обсмажуємо на сухій сковороді кілька хвилин, дрібно їх рубаємо ножем і змішуємо з пісочної крихтою.
Далі порціями домішуємо згущене молоко і трохи розм'якшеного вершкового масла.
Тепер беремо невеликий келих і наповнюємо його вмістом, старанно утрамбовуючи. Прикрашаємо шоколадом і ставимо тістечка мурашник в домашніх умовах в холодильник на кілька годин.
Інгредієнти:
Для основи:
пісочне печиво – 300 г;
горіхи – 100 р.
Для крему:
варене згущене молоко – 1 банка;
масло вершкове – 200 г;
молоко – 2 ч. ложки.
Для глазурі:
гіркий шоколад – 20 г;
масло вершкове – 10 г;
цукор – 2 ст. ложки.
Приготування
Печиво подрібнюємо ножем і переходимо до приготування крему. У глибоку миску викладаємо згущене молоко, додаємо розм'якшене масло і збиваємо міксером. Потім вливаємо холодне коров'яче молоко і все перемішуємо. Горіхи рубаємо ножем і підрум'янюємо на сухій сковороді, а потім охолоджуємо і додаємо до печива. Ретельно перемішуємо, викладаємо крем і вологими руками формуємо тістечко з печива і згущеного молока «Мурашник». Відправляємо в холодильник, а самі переходимо до приготування глазурі. Для цього масло і шоколад викладаємо в сотейник, додаємо цукор і нагріваємо до повного розчинення кристалів. Прикрашаємо ласощі і даємо йому охолонути не менше 2 годин.
Рецепт тістечка «Мурашник»
Інгредієнти:
Приготування
Ми розповімо вам, як зробити тістечко «Мурашник». Отже, спочатку необхідно зробити пісочну крихту: у миску розбиваємо яйце, додаємо цукор і збиваємо все міксером. Потім додаємо сметану та заморожене вершкове масло, нарізане кубиками. Розмішуємо до однорідності і вводимо поступово борошно, замішуючи м'яке тісто. Після цього поділяємо його на частини, кладемо в пакет і прибираємо в морозилку. Через 3 години, деко застеляємо пергаментом, дістаємо порцію тіста і натираємо її на крупній тертці нещільним шаром. Відправляємо заготовку в духовку і випікаємо 10 хвилин до золотистого кольору. Таким чином, робимо з усім тестом.
Горіхи обсмажуємо на сухій сковороді кілька хвилин, дрібно їх рубаємо ножем і змішуємо з пісочної крихтою.
Далі порціями домішуємо згущене молоко і трохи розм'якшеного вершкового масла.
Тепер беремо невеликий келих і наповнюємо його вмістом, старанно утрамбовуючи. Прикрашаємо шоколадом і ставимо тістечка мурашник в домашніх умовах в холодильник на кілька годин.
Тістечко «Мурашник» з печива
Інгредієнти:
Для основи:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Печиво подрібнюємо ножем і переходимо до приготування крему. У глибоку миску викладаємо згущене молоко, додаємо розм'якшене масло і збиваємо міксером. Потім вливаємо холодне коров'яче молоко і все перемішуємо. Горіхи рубаємо ножем і підрум'янюємо на сухій сковороді, а потім охолоджуємо і додаємо до печива. Ретельно перемішуємо, викладаємо крем і вологими руками формуємо тістечко з печива і згущеного молока «Мурашник». Відправляємо в холодильник, а самі переходимо до приготування глазурі. Для цього масло і шоколад викладаємо в сотейник, додаємо цукор і нагріваємо до повного розчинення кристалів. Прикрашаємо ласощі і даємо йому охолонути не менше 2 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тістечко «Картопля» з печива
Рецепт тістечка «Картопля» неймовірно простий, що створити його можна навіть разом з дітьми. Варіантів цього ласощі безліч, але ми пропонуємо два
Як приготувати торт мурашник?
З безлічі рецептів різних тортів та інших десертів можна виділити торт «Мурашник» - він користується особливою популярністю, дуже подобається дітям і
Торт «Мурашник» з печива
Торт «Мурашник» - це чудовий десерт на будь яке свято. І сьогодні ми розповімо, як його зробити і печива. Читаємо наші поради і створюємо дивовижне
Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий
Тістечко "Буше"
Секрет повітряного тістечка "Буше" криється в особливому вигляді бісквіта, який використовується для випічки десерту. Легкий бісквіт "Буше" можна
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими