» » Прості торти в домашніх умовах - рецепти

Прості торти в домашніх умовах - рецепти

Прості торти в домашніх умовах - рецепти
Пропонуємо рецепти простих і, незважаючи на це, неймовірно смачних тортів для приготування в домашніх умовах. Доступний набір компонентів, завжди наявний на кожній кухні і зовсім трохи вільного часу, і ласий десерт без надмірностей гідно доповнить солодкий стіл.

Найпростіший бісквітний торт в домашніх умовах - рецепт


Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • пшеничне борошно - 1 склянка;

  • цукровий пісок - 1 склянка;

  • курячі яйця - 6 шт.;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;


  • Для крему:

  • сметана жирністю більше 25% – 490 г;

  • цукровий пісок - 1 склянка;

  • ванільного цукру або ванілін.


  • Приготування
    У першу чергу займемося приготуванням бісквіта. Дно рознімної форми застелем пергаментным листом і включимо духовку розігріватися, налаштувавши її на температурний режим 180 градусів. В цей час вбиваємо в глибоку чисту і суху миску яйця, додаємо цукровий пісок і обробляємо суміш міксером, починаючи з найнижчих оборотів. Поступово збільшуючи швидкість, домагаємося посвітлілою, пухкої, однорідної маси без домішки цукрових кристалів. Тепер всипаємо в яєчну масу розпушувач і просіяне борошно й акуратно і дбайливо перемішуємо до повного розчинення всіх грудочок.
    Перекладаємо бісквітне тісто в підготовлену раніше форму і ставимо на сорок п'ять-шістдесят хвилин випікатися на середній рівень духовки.
    Після цього даємо пишному бисквитному коржу охолонути, а потім витягаємо з форми на грати для остаточного охолодження і визрівання. Зазначимо, що бісквіт буде готовий до просякання не раніше, ніж через дванадцять годин. Саме тоді разрежем його на дві-три поздовжні частини.
    Для крему густу і жирну сметану обробляємо міксером, а потім всипаємо цукор-пісок і продовжуємо збивання до загустіння крему і придбання їм пишною текстури. Після цього укладаємо по черзі коржі в кільце рознімної форми і промазуємо кожен сметанним кремом. Для соковитості можна додати трохи шматочків свіжих фруктів чи ягід, або ж просто просочити бісквіт трохи цукровим сиропом .
    Оформляємо тортик на свій розсуд. Можна просто помазати тим же кремом, присипати горіхами або прикрасити шматочками фруктів.

    Простий і смачний медовий торт в домашніх умовах - рецепт


    Інгредієнти:
    Для медових коржів:

  • пшеничне борошно - 3 склянки;

  • цукровий пісок - 05 склянки;

  • курячі яйця - 2 шт.;

  • вершкове масло - 05 пачки;

  • сода - 2 ч. ложки;

  • мед - 3 ст. ложки ;

  • сіль - щіпка;


  • Для крему:

  • варене згущене молоко - 1 банка;

  • сметана жирністю більше 25% - 600 р.


  • Приготування
    Для приготування медових коржів змішуємо в мисці яйця з цукровим піском і дрібкою солі до піни, додаємо шматочки м'якого вершкового масла і соду, закладаємо мед і ставимо ємність з сумішшю на водяну баню. Прогріваємо масу, безперервно розмішуючи, до збільшення в об'ємі і пишності. На це знадобиться приблизно хвилин п'ятнадцять.
    Тепер знімаємо миску з вогню, вмішуємо борошно і залишаємо отримане липке тісто остигати. Поділяємо його після цього на п'ять-шість рівних часток і розкачуємо кожну
    Прості торти в домашніх умовах - рецепти
    до бажаного діаметру. Можна це робити відразу на відрозі пергаменту або ж перенести розкатаний пласт на деко з пергаментным листом за допомогою качалки. Випікаємо коржі по три-п'ять хвилин в прогрітому духовій шафі при температурі 200 градусів, а потім обрізаємо, поки гарячі, приклавши тарілку або кришку бажаного розміру. Обрізки подрібнюємо в крихту за допомогою блендера і, поки коржі остигають, робимо крем. Для цього обробляємо міксером сметану до пишноти, поступово додаючи в процесі варену згущенку. Просочуємо отриманим кремом коржі, укладаючи один на одного, обмазуємо виріб кремом зверху і обсипаємо крихтою.
    Додав: admin | 18-04-2016, 22:22
    Переглядів: 8812