Прості торти в домашніх умовах - рецепти

Найпростіший бісквітний торт в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
У першу чергу займемося приготуванням бісквіта. Дно рознімної форми застелем пергаментным листом і включимо духовку розігріватися, налаштувавши її на температурний режим 180 градусів. В цей час вбиваємо в глибоку чисту і суху миску яйця, додаємо цукровий пісок і обробляємо суміш міксером, починаючи з найнижчих оборотів. Поступово збільшуючи швидкість, домагаємося посвітлілою, пухкої, однорідної маси без домішки цукрових кристалів. Тепер всипаємо в яєчну масу розпушувач і просіяне борошно й акуратно і дбайливо перемішуємо до повного розчинення всіх грудочок.
Перекладаємо бісквітне тісто в підготовлену раніше форму і ставимо на сорок п'ять-шістдесят хвилин випікатися на середній рівень духовки.
Після цього даємо пишному бисквитному коржу охолонути, а потім витягаємо з форми на грати для остаточного охолодження і визрівання. Зазначимо, що бісквіт буде готовий до просякання не раніше, ніж через дванадцять годин. Саме тоді разрежем його на дві-три поздовжні частини.
Для крему густу і жирну сметану обробляємо міксером, а потім всипаємо цукор-пісок і продовжуємо збивання до загустіння крему і придбання їм пишною текстури. Після цього укладаємо по черзі коржі в кільце рознімної форми і промазуємо кожен сметанним кремом. Для соковитості можна додати трохи шматочків свіжих фруктів чи ягід, або ж просто просочити бісквіт трохи цукровим сиропом .
Оформляємо тортик на свій розсуд. Можна просто помазати тим же кремом, присипати горіхами або прикрасити шматочками фруктів.
Простий і смачний медовий торт в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Для медових коржів:
Для крему:
Приготування
Для приготування медових коржів змішуємо в мисці яйця з цукровим піском і дрібкою солі до піни, додаємо шматочки м'якого вершкового масла і соду, закладаємо мед і ставимо ємність з сумішшю на водяну баню. Прогріваємо масу, безперервно розмішуючи, до збільшення в об'ємі і пишності. На це знадобиться приблизно хвилин п'ятнадцять.
Тепер знімаємо миску з вогню, вмішуємо борошно і залишаємо отримане липке тісто остигати. Поділяємо його після цього на п'ять-шість рівних часток і розкачуємо кожну

Рекомендуємо добрі рецепти

Простий рецепт торта
Багато вважають, що прості торти можна готувати лише для звичайно сімейного чаювання. Але ми пропонуємо зруйнувати стереотип і спорудити за простим

Торт «Панчо» - рецепт
Чудово смачний торт «Панчо» - чудовий винахід вигадливих господинь. Десерт неймовірно просто спорудити з продуктів, які завжди є під рукою. Та й

Простий торт на швидку руку
Коли потрібно швиденько спорудити цікавий урочистий десерт для великої компанії на виручку приходять рецепти з розряду «на швидку руку». У цій статті

Сметанний торт - класичний рецепт
Здається зовсім недавно торт «Сметанник» був особливо популярним і його готували майже в кожному будинку. Пропонуємо відтворити той самий правильний

Медовий торт в домашніх умовах - рецепт
Сьогодні «Медовик» - це не тільки тонкі коржі перемазані заварним кремом. Рецепт цього чудового десерту неймовірно змінився. Отже, пропонуємо варіант

Як приготувати медовий торт?
У цій статті розповімо, як своїми руками створити чудовий десерт - медовий торт. Пропонуємо рецепти з різними видами крему. Обидва варіанти ласощі