Простий торт на швидку руку
Сьогодні вашій увазі ми представляємо те, що шукає практично кожна господиня: рецепти найпростіших, але смачних тортів, які ви зможете приготувати на швидку руку, коржі для яких будемо пекти на сковороді.
Інгредієнти:
Для тіста:
курячі яйця (великі) – 2 шт.;
дрібний цукор – 230 г;
вершковий маргарин – 50 г;
пшеничне борошно – 850 г;
гашене сода – 2/3 ч. ложки.
Для крему:
молоко – 1 л;
пшеничне борошно – 35 ст. ложки;
курячі яйця – 2 шт.;
ванілін – 1 пакет;
дрібний цукор – 200 р.
Приготування
До яйцям вливаємо розтоплений вершковий маргарин, слідом вводимо гашену оцтом соду і висипаємо дрібний цукор. До розчинення цукру, ретельно розтираємо всю суміш з допомогою ложки. Потім прямо в цю миску просіваємо борошно і поступово втручається її в рідку масу, так ми отримуємо тісто. Формуємо з нього середньої товщини ковбаску і ділимо її на вісім рівних частин. Кожну з них розгортаємо в тонку круглу пластину, подібну за формою дна вашої сковороди, і випікаємо, тримаючи коржі буквально за 2-3 хвилини при режимі середнього вогню.
Яйця розтираємо з додаванням дрібного цукру і пшеничного борошна. В коли молоко закипить, дуже повільно вливаємо цю яєчну суміш і ритмічно розмішуємо її в молоці. Коли крем почне ставати більш густим, додаємо ваніль. Витримуємо його до потрібної консистенції на вогні, відставляємо і виносимо остигати у прохолодне місце.
Коржі підрівнюємо за формою обраної вами тарілки, промазуємо їх остившім кремом, також обмазуємо їм бічні частини торта і присипаємо його крихтою з обрізків коржів.
Інгредієнти:
Для тіста:
будь жирності сметана – 250 г;
маргарин – 40 г;
цукровий пісок – 220 г;
борошно (вищий сорт) – 800 г;
розпушувач – 25 ч. ложки.
Для крему:
жирна сметана (25%) – 550 г;
цукровий пісок – 270 г;
ванілін – 1 пакет.
Приготування
Викладаємо в миску сметану і з'єднуємо з розтопленим на паровій бані маргарином. Висипаємо сюди цукровий пісок і розтираємо його в сметані до розчинення крупинок. Просіяне борошно вищого сорту перемішуємо з розпушувачем і висипаємо її в загальну миску. Перемішуючими рухами замішуємо плотненький грудочку тесту. Поділяємо тісто на 9-10 приблизно рівних кульок, які ми тонко розкачуємо в круглі коржі і випікаємо їх на сухий, плоскій сковороді до коричневого відтінку.
Цукровий пісок, ванілін, жирну сметану з'єднуємо в глибокій мисці і збиваємо до пишноти міксером на високій швидкості. Отриманим сметанним кремом промазуємо все коржі, які ми попередньо обрізаємо по формі кругленькою тарілки. Решта обрізки розминаємо качалкою і обсипаємо отриманою крихтою наш чудовий простий торт, який ми з вами приготували на швидку руку.
Простий дешевий рецепт торта на швидку руку
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
До яйцям вливаємо розтоплений вершковий маргарин, слідом вводимо гашену оцтом соду і висипаємо дрібний цукор. До розчинення цукру, ретельно розтираємо всю суміш з допомогою ложки. Потім прямо в цю миску просіваємо борошно і поступово втручається її в рідку масу, так ми отримуємо тісто. Формуємо з нього середньої товщини ковбаску і ділимо її на вісім рівних частин. Кожну з них розгортаємо в тонку круглу пластину, подібну за формою дна вашої сковороди, і випікаємо, тримаючи коржі буквально за 2-3 хвилини при режимі середнього вогню.
Яйця розтираємо з додаванням дрібного цукру і пшеничного борошна. В коли молоко закипить, дуже повільно вливаємо цю яєчну суміш і ритмічно розмішуємо її в молоці. Коли крем почне ставати більш густим, додаємо ваніль. Витримуємо його до потрібної консистенції на вогні, відставляємо і виносимо остигати у прохолодне місце.
Коржі підрівнюємо за формою обраної вами тарілки, промазуємо їх остившім кремом, також обмазуємо їм бічні частини торта і присипаємо його крихтою з обрізків коржів.
Простий домашній торт зі сметаною на швидку руку
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Викладаємо в миску сметану і з'єднуємо з розтопленим на паровій бані маргарином. Висипаємо сюди цукровий пісок і розтираємо його в сметані до розчинення крупинок. Просіяне борошно вищого сорту перемішуємо з розпушувачем і висипаємо її в загальну миску. Перемішуючими рухами замішуємо плотненький грудочку тесту. Поділяємо тісто на 9-10 приблизно рівних кульок, які ми тонко розкачуємо в круглі коржі і випікаємо їх на сухий, плоскій сковороді до коричневого відтінку.
Цукровий пісок, ванілін, жирну сметану з'єднуємо в глибокій мисці і збиваємо до пишноти міксером на високій швидкості. Отриманим сметанним кремом промазуємо все коржі, які ми попередньо обрізаємо по формі кругленькою тарілки. Решта обрізки розминаємо качалкою і обсипаємо отриманою крихтою наш чудовий простий торт, який ми з вами приготували на швидку руку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сметанний торт в духовці – простий рецепт
Випічка з сметанного тесту сьогодні дуже популярна. Коржі виходять пишними і досить щільними, що дозволяє зібрати незвичайну конструкцію для
Найпростіший торт на швидку руку
У цій статті докладно і досить зрозуміло описані найпростіші варіанти десерту, з якими напевно впорається самий невмілий кулінар. Розповімо, як без
Торт «Сметанник» - класичний рецепт
Напевно, багато хто з дитинства пам'ятають чудовий торт «Сметанник» і можливо знає, що рецепт його неймовірно простий, з невеликим складом доступних
Торт зі згущеним молоком на швидку руку
У цій статті зібрані найбільш швидкі і неймовірно прості рецепти домашніх десертів. Тепер порадувати малюків смачним тортом можна, не докладаючи
Як приготувати медовий торт?
У цій статті розповімо, як своїми руками створити чудовий десерт - медовий торт. Пропонуємо рецепти з різними видами крему. Обидва варіанти ласощі
Торт на швидку руку
На випадок раптового приходу гостей, потрібно завжди мати під рукою кілька варіантів приготування страв на швидку руку. І добре б приготувати не