Торт на швидку руку
Знайома ситуація – гості ось-ось нагрянуть, а вдома - порожньо? Потрібно терміново приготувати щось смачненьке! Ми допоможемо вам і розповімо, як приготувати торт на швидку руку.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне (вищий сорт) – 500 г;
мед – 300 мл;
цукор – 1 склянка;
яйця – 5 шт.;
сметана – 1 склянка;
сода харчова – 1 ч. ложка;
мелені горіхи волоські – 100 р.
Для крему:
сметана 20-25%-ної жирності – 350 г;
цукровий пісок – 200 р.
Приготування
Мед розтоплюємо на водяній бані. Яйця розтираємо з цукровим піском, додаємо сметанку, соду і вливаємо теплий мед. Гарненько перемішуємо. Потім всипаємо борошно і знову перемішуємо. Форму промазуємо маслом і виливаємо половину тіста. При 200°С корж буде випікатися півгодини. Так само чинимо і з рештою тестом. А поки коржі будуть дбати, зробимо крем. У сметану додаємо цукор і добре збиваємо міксером. На це може знадобитися хвилин 15 зате крем вийде пишним і густим. А цукру, до речі, можна покласти і менша кількість – тут потрібно регулювати солодкість по своєму смаку. Коли коржі охолонуть, ріжемо навпіл, а можна і на 3 частини і промазуємо кремом. Верх і боки торта на швидку руку також потрібно «прокремить», а потім обсипати горіхами.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйця – 2 шт.;
молоко – 100 мл;
цукор – 8 ст. ложок;
борошно пшеничне – 8 ст. ложок;
рослинна олія – 6 ст. ложок;
какао – 4 ст. ложки;
розпушувач – 1 ст. ложка.
Для помадки:
цукровий пісок – 6 ст. ложок;
вершкове масло 725% жирності – 1 ст. ложка;
молоко – 3 ст. ложки;
какао – 3 ст. ложки.
Приготування
Яйця збиваємо, підсипаючи цукор. Потім додаємо какао, знову збиваємо. Підсипаємо борошно, розпушувач і перемішуємо. Тепер в тісто вливаємо молоко, рослинне масло, вимішуємо і виливаємо суміш у форму. Краще, якщо вона буде силіконовій. Змащувати її не потрібно. Мікрохвильовку виставляємо на найбільшу потужність і печемо наш торт 5 хвилин. Потім перевіряємо готовність зубочисткою, якщо вона суха – простий торт на швидку руку готовий! А для помадки всі інгредієнти перемішуємо, на слабенькому вогні доводимо майже до кипіння і поливаємо отриманою сумішшю торт.
Інгредієнти:
сир 9%-ної жирності – 05 кг;
масло вершкове 725% жирності – 50 г;
цукрова пудра – 100 г;
лимони – 2 шт.;
печиво пісочне – 230 г;
зерна граната для прикраси.
Приготування
Печиво подрібнюємо, масло розтоплюємо і вливаємо в отриману крихту. Добре перемішуємо і викладаємо масу на дно рознімної форми. У сир додаємо терту на дрібній тертці цедру і вливаємо сік лимона, додаємо цукрову пудру. Збиваємо масу і поміщаємо її на печиво. Хвилин на 40 ставимо торт в морозилку, а потім виймаємо і прикрашаємо зернами граната. Смачний сирний торт на швидку руку готовий!
Інгредієнти:
Для тіста:
цукор -1 склянка;
борошно – 1 склянка;
розпушувач для тіста – 5 г;
яйця – 3 шт.
Для крему:
цукор – 1 склянка;
сметана 25%-ної жирності – 400 р.
Приготування
Яйця з цукром добре збиваємо. Тут потрібно не полінуватися і збивати хвилин хоча б 7 щоб маса виросла в 2 рази. Потім підмішуємо борошно (попередньо її краще просіяти) і розпушувач. До речі, якщо під рукою не виявилося розпушувача, можна взяти звичайну харчову соду – її достатньо буде пів чайної ложки. І важливо не забути погасити її оцтом. Виливаємо тісто у форму і печемо хвилин 25. Температура при цьому в духовці повинна бути близько 180°С. А поки печеться бісквіт і остигає, зробимо крем. Для нього сметану (краще, щоб вона була охолодженої) збиваємо з цукром. Готовий корж ріжемо на 2-3 частини і змащуємо кремом. Верх ніжного домашнього торта на швидку руку прикрашаємо, як душі буде завгодно. Як варіант – відмінно підійдуть будь-які фрукти.
Медовий торт на швидку руку
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Мед розтоплюємо на водяній бані. Яйця розтираємо з цукровим піском, додаємо сметанку, соду і вливаємо теплий мед. Гарненько перемішуємо. Потім всипаємо борошно і знову перемішуємо. Форму промазуємо маслом і виливаємо половину тіста. При 200°С корж буде випікатися півгодини. Так само чинимо і з рештою тестом. А поки коржі будуть дбати, зробимо крем. У сметану додаємо цукор і добре збиваємо міксером. На це може знадобитися хвилин 15 зате крем вийде пишним і густим. А цукру, до речі, можна покласти і менша кількість – тут потрібно регулювати солодкість по своєму смаку. Коли коржі охолонуть, ріжемо навпіл, а можна і на 3 частини і промазуємо кремом. Верх і боки торта на швидку руку також потрібно «прокремить», а потім обсипати горіхами.
Шоколадний торт на швидку руку в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для помадки:
Приготування
Яйця збиваємо, підсипаючи цукор. Потім додаємо какао, знову збиваємо. Підсипаємо борошно, розпушувач і перемішуємо. Тепер в тісто вливаємо молоко, рослинне масло, вимішуємо і виливаємо суміш у форму. Краще, якщо вона буде силіконовій. Змащувати її не потрібно. Мікрохвильовку виставляємо на найбільшу потужність і печемо наш торт 5 хвилин. Потім перевіряємо готовність зубочисткою, якщо вона суха – простий торт на швидку руку готовий! А для помадки всі інгредієнти перемішуємо, на слабенькому вогні доводимо майже до кипіння і поливаємо отриманою сумішшю торт.
Смачний сирний торт на швидку руку - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печиво подрібнюємо, масло розтоплюємо і вливаємо в отриману крихту. Добре перемішуємо і викладаємо масу на дно рознімної форми. У сир додаємо терту на дрібній тертці цедру і вливаємо сік лимона, додаємо цукрову пудру. Збиваємо масу і поміщаємо її на печиво. Хвилин на 40 ставимо торт в морозилку, а потім виймаємо і прикрашаємо зернами граната. Смачний сирний торт на швидку руку готовий!
Бісквітний торт на швидку руку
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Яйця з цукром добре збиваємо. Тут потрібно не полінуватися і збивати хвилин хоча б 7 щоб маса виросла в 2 рази. Потім підмішуємо борошно (попередньо її краще просіяти) і розпушувач. До речі, якщо під рукою не виявилося розпушувача, можна взяти звичайну харчову соду – її достатньо буде пів чайної ложки. І важливо не забути погасити її оцтом. Виливаємо тісто у форму і печемо хвилин 25. Температура при цьому в духовці повинна бути близько 180°С. А поки печеться бісквіт і остигає, зробимо крем. Для нього сметану (краще, щоб вона була охолодженої) збиваємо з цукром. Готовий корж ріжемо на 2-3 частини і змащуємо кремом. Верх ніжного домашнього торта на швидку руку прикрашаємо, як душі буде завгодно. Як варіант – відмінно підійдуть будь-які фрукти.
Рекомендуємо добрі рецепти
Черемховий торт – рецепт
Торт з черемхового борошна виходить надзвичайно смачною, з ніжним квітковим ароматом і текстурою, тане в роті. Дістати черемхове борошно в наш час не
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
Шоколадний сметанник - рецепт
Сметанник - незамінний торт, який готується на швидку руку і володіє ніжним, приємним смаком. Для сметанника потрібні найпростіші інгредієнти, тому
Пиріг з вишнею на швидку руку
Вишневий пиріг — прикрасить будь-який стіл. В домашню випічку господиня завжди вкладає душу. Іноді бувають такі ситуації, коли гості приходять
Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на
Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
В даний час на кухні у кожної господині є досить кухонних пристроїв для швидкого приготування різних страв. І сьогодні ми вам підкажемо декілька