Черемховий торт – рецепт

В чому особливість тортів з черемхового борошном? По-перше, у вираженому смак і запах мигдалю, а по-друге, в цілому наборі мікроелементів, який плід без праці зберігає після висушування і перемелювання.
Рецепт: торт черемховий зі сметаною
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Приготування торта слід почати з простого бісквіта . Для бісквіта слід насамперед змішати рідкі інгредієнти, тобто кефір та яйця з цукром і черемхового борошном. Коли суміш стане більш-менш однорідною, починайте з'єднувати її з сухими інгредієнтами. В якості останніх у нас виступають суміш з борошна і розпушувача. Замішавши однорідне тісто, ділимо його між двома формами для випічки, а потім ставимо в духову шафу, температура якого становить 180°С.
Випікаємо бісквіт хвилин 40-45 готовність, як зазвичай, перевіряємо зубочисткою, і ставимо бісквіти повністю остуджуватися.
Поки бісквіти охолоджуються, у нас є час приготувати найпростіший сметанний крем . Для такого крему все, що нам знадобиться, це жирна сметана і цукрова пудра. З'єднуємо два цих інгредієнта і розподіляємо їх між шарами розрізаного навпіл бісквіта. Поєднавши всі 4 коржа, змащуємо наш черемховий торт на кефірі залишилися кремом і декоруємо на свій розсуд.
Якщо ви захочете приготувати черемховий торт в мультиварці, то заповнивши змащену чашу половиною тіста, виберіть режим «Випічка» на 50 хвилин.
Смачний черемховий торт з шоколадом – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати черемховий торт, доводимо температуру духовки до 170°С.
В окремій мисці з'єднуємо сухі інгредієнти: борошно з ягід, какао, трохи крохмалю, розпушувач і щіпку солі. В іншій ємності збиваємо яйця з маслом і медом, додаємо ваніль. Змішуємо сухі і рідкі інгредієнти разом рівно до моменту формування однорідного тіста.
Змащуємо стінки форми для випікання маслом, а її покриваємо дно пергаментом. Виливаємо тісто у форму, ставимо в духовку на 40 хвилин, а потім перевіряємо готовність зубочисткою. Готовий бісквіт охолодити, витягаємо з форми і нарізаємо порційними шматочками.
Торт з черемхового борошна – рецепт на молоці
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Молоко доводимо до кипіння і з'єднуємо з черемхового борошном. Через пару годин борошно насититься вологою і стане більш пастоподібної. Коли суміш охолоне, додаємо в неї куряче яйце, цукровий пісок і розтоплене масло. Збиваємо тісто віночком і додаємо розпушувач з просіяним борошном. Готове тісто має бути не дуже густим, але й не рідким.

Покриваємо форму для випікання пергаментом, виливаємо в неї тісто і ставимо все в духовку при 200°С десь на півгодини. Як завжди перевіряємо готовність за допомогою сірника або дерев'яної палички.
Готовий бісквіт охолодити, ділимо на шари і змащуємо кремом, приготовленим з суміші протертого через сито сиру зі сметаною і цукровою пудрою.
Перед подачею, черемховий торт з сирним кремом краще залишити просочитися в холодильнику на кілька годин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Посмішка негра» – рецепт
Торт з унікальною назвою «Посмішка негра» - це всього лише шоколадні бісквіти з прошарком повітряного безе посередині. Але тим не менш, такий простий

Торт «День і ніч»
Всі ми любимо іноді побалувати себе і близьких смачною випічкою до чаю. Торт «День і ніч» якраз підійде для такого випадку. Бісквітні коржі зі

Торт «Казка» - рецепт з горіхами та маком
Кому з вас не знайомий з дитинства смак чудового торта «Казка»! Щоб торт вийшов дійсно казковим, господині потрібно час на випікання трьох різних

Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!

Карамельний торт
Карамельний торт - дуже смачне ласощі, яке прикрасить будь-який стіл. Зробити його не складно, однак деякі зусилля докласти доведеться. Давайте з

Торт «Пломбір»
Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них