Вернуться назад Распечатать

Торт на швидку руку

Торт на швидку руку
Знайома ситуація – гості ось-ось нагрянуть, а вдома - порожньо? Потрібно терміново приготувати щось смачненьке! Ми допоможемо вам і розповімо, як приготувати торт на швидку руку.

Медовий торт на швидку руку


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно пшеничне (вищий сорт) – 500 г;

  • мед – 300 мл;

  • цукор – 1 склянка;

  • яйця – 5 шт.;

  • сметана – 1 склянка;

  • сода харчова – 1 ч. ложка;

  • мелені горіхи волоські – 100 р.


  • Для крему:

  • сметана 20-25%-ної жирності – 350 г;

  • цукровий пісок – 200 р.


  • Приготування
    Мед розтоплюємо на водяній бані. Яйця розтираємо з цукровим піском, додаємо сметанку, соду і вливаємо теплий мед. Гарненько перемішуємо. Потім всипаємо борошно і знову перемішуємо. Форму промазуємо маслом і виливаємо половину тіста. При 200°С корж буде випікатися півгодини. Так само чинимо і з рештою тестом. А поки коржі будуть дбати, зробимо крем. У сметану додаємо цукор і добре збиваємо міксером. На це може знадобитися хвилин 15 зате крем вийде пишним і густим. А цукру, до речі, можна покласти і менша кількість – тут потрібно регулювати солодкість по своєму смаку. Коли коржі охолонуть, ріжемо навпіл, а можна і на 3 частини і промазуємо кремом. Верх і боки торта на швидку руку також потрібно «прокремить», а потім обсипати горіхами.

    Шоколадний торт на швидку руку в мікрохвильовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйця – 2 шт.;

  • молоко – 100 мл;

  • цукор – 8 ст. ложок;

  • борошно пшеничне – 8 ст. ложок;

  • рослинна олія – 6 ст. ложок;

  • какао – 4 ст. ложки;

  • розпушувач – 1 ст. ложка.


  • Для помадки:

  • цукровий пісок – 6 ст. ложок;

  • вершкове масло 725% жирності – 1 ст. ложка;

  • молоко – 3 ст. ложки;

  • какао – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Яйця збиваємо, підсипаючи цукор. Потім додаємо какао, знову збиваємо. Підсипаємо борошно, розпушувач і перемішуємо. Тепер в тісто вливаємо молоко, рослинне масло, вимішуємо і виливаємо суміш у форму. Краще, якщо вона буде силіконовій. Змащувати її не потрібно. Мікрохвильовку виставляємо на найбільшу потужність і печемо наш торт 5 хвилин. Потім перевіряємо готовність зубочисткою, якщо вона суха – простий торт на швидку руку готовий! А для помадки всі інгредієнти перемішуємо, на слабенькому вогні доводимо майже до кипіння і поливаємо отриманою сумішшю торт.

    Смачний сирний торт на швидку руку - рецепт


    Інгредієнти:

  • сир 9%-ної жирності – 05 кг;

  • масло вершкове 725% жирності – 50 г;

  • цукрова пудра – 100 г;

  • лимони – 2 шт.;

  • печиво пісочне – 230 г;

  • зерна граната для прикраси.


  • Приготування
    Печиво подрібнюємо, масло розтоплюємо і вливаємо в отриману крихту. Добре перемішуємо і викладаємо масу на дно рознімної форми. У сир додаємо терту на дрібній тертці цедру і вливаємо сік лимона, додаємо цукрову пудру. Збиваємо масу і поміщаємо її на печиво. Хвилин на 40 ставимо торт в морозилку, а потім виймаємо і прикрашаємо зернами граната. Смачний сирний торт на швидку руку готовий!

    Бісквітний торт на швидку руку


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • цукор -1 склянка;

  • борошно – 1 склянка;

  • розпушувач для тіста – 5 г;

  • яйця – 3 шт.


  • Для крему:

  • цукор – 1 склянка;

  • сметана 25%-ної жирності – 400 р.


  • Приготування
    Торт на швидку руку

    Яйця з цукром добре збиваємо. Тут потрібно не полінуватися і збивати хвилин хоча б 7 щоб маса виросла в 2 рази. Потім підмішуємо борошно (попередньо її краще просіяти) і розпушувач. До речі, якщо під рукою не виявилося розпушувача, можна взяти звичайну харчову соду – її достатньо буде пів чайної ложки. І важливо не забути погасити її оцтом. Виливаємо тісто у форму і печемо хвилин 25. Температура при цьому в духовці повинна бути близько 180°С. А поки печеться бісквіт і остигає, зробимо крем. Для нього сметану (краще, щоб вона була охолодженої) збиваємо з цукром. Готовий корж ріжемо на 2-3 частини і змащуємо кремом. Верх ніжного домашнього торта на швидку руку прикрашаємо, як душі буде завгодно. Як варіант – відмінно підійдуть будь-які фрукти.